nextJe zocht op: quiz spelletjes gratisSpel > quiz spelletjes gratis
Andere quiz spelletjes gratis spelletjes:
Doe de Stijl quiz van London Tipton of Brenda Song en je krijgt de beste tips voor jouw eigen kledingstijl! Er zijn ook nog enkele make-up tips voor jouw huid en gezicht!
Ben jij een echte Directioner? Dan ken jij Harry Styles van 1D vast goed! Laat je One Direction kennis zien in deze leuke Harry Styles quiz!
In dit Barbapapa quiz spel is het de bedoeling dat je de Barbababy's hun spulletjes teruggeeft. Weet jij wat bij welke Barbababy hoort?
Ken jij alle namen van de landen van Afrika en de rivieren en woestijnen? In dit spel kan je je kennis testen en bijleren!
Speel dit spel, een leuke en interessante quiz over iets waar eigenlijk iedereen meer over zou moeten weten: de Europese Unie. Ga na of jij op minstens de helft van de vragen juist kan antwoorden en leer ook heel wat bij!
In dit leuke spel kan je enkele vraagjes over K3 oplossen. Hoeveel weet jij van K3?
Je bent misschien wel een fan van de meiden van Totally Spies, maar ben jij zelf wel een Spy? Kan jij deze coole spionnen vervoegen in hun club? Doe hier de test en kom het te weten!
Doe deze quiz en kom te weten wat jouw droomhuis is!
Kom elke dag kijken wat voor soort feestbeest of party animal jij bent! Doe de quiz en kies uit twee prentjes hoe jij je voelt vandaag!
Doe deze karakter quiz en leer mee over jezelf dankzij Brother Bear.
Doe de quiz en ontdek wie jij bent, ben jij van karakter een strijder of eerder een prinses?
Ga na met welk karakter van de Totally Spies meiden jouw karakter het beste overeenkomt. De quiz is in het Engels, maar als je je best doet, kan je het wel begrijpen. Op het einde kan je zelfs een speciale pas afprinten!
Laat deze leuke dolfijn de coolste truckjes doen: maak de mooiste, hipste en meest gekke sprongen en verdien zo het meeste punten!
De 3 Wijzen hebben de ster gevolgd en komen aan bij een stal waarboven de ster staat. In de stal ligt er een prachtig baby in de kribbe en rondom het kind staan Maria en Jozef vreugdevol naar hun kind te kijken.
De drie Wijzen of drie Koningen volgen samen de ster. Allen hebben ze een geschenk bij voor de baby.
Kies hier een niveau (een is het gemakkelijkste om te spelen) en plaats de puzzelstukjes van deze Barbie prent op de juiste plaats.
Puzzel deze Hop prenten weer helemaal in elkaar.
Je geheugen trainen op een leuke manier? Dat is zeker mogelijk. Speel hier Cars memorie, een spelletje dat je geheugen zal verbeteren met leuke prentjes uit de populaire film Cars. Druk op 'undefined' en begin te spelen....
Leer hier op een leuke wijze het alfabet. Luister goed, kijk naar de grappige prentjes en doe daarna de oefeningen! Voor je het weet, kan je het alfabet!
Speel dit spel en help de drie Koningen, Balthazar, Melchior en Caspar alle pakjes te verzamelen.