nextJe zocht op: race spelletjes voor peutersSpel > race spelletjes voor peuters
Andere race spelletjes voor peuters spelletjes:
Help Oscar de zeepaardjes race te winnen. Let op dat de andere zeepaardjes je niet uit de weg duwen. Haal die gouden medaille binnen!
Gisteren heeft Fred Flintstone een nieuwe wagen gekocht en hij wil ermee racen. Laat hem elk level uitspelen.
Race met je crossmotor tegen andere racers en probeer dit spel te winnen. Je kan kiezen of je het makkelijk, moeilijk of extreem speelt. Verzamel gadgets om sneller te zijn!
Help Spiderman om de finish te behalen in dit spel! Verzamel de gadgets om punten te behalen. Bestuur je bike om het spel te kunnen uitspelen.
Deze nacht race is een avontuurlijk auto racespelletje dat je adrenaline laat stijgen! Je rijdt in het donker op een race autobaan. Klaar om te racen?!
Laat de Chipmunks Alvin, Theodore en Simon tegen elkaar racen in dit multiplayer spel!
Help de feeën Cosmo en Wanda om Timmy's wensen te vervullen. Hou een formule 1 race in Timmy's kamer. Verzamel alle bonuspunten onderweg. Het is een multiplayer spel, dus je kan zowel alleen spelen als met een...
Taylor Swift - State of Grace <br /> <i>uit het album: "Red"</i>
Speel mee met Lola en Lotta en hou een sok pony race!
Hou een race tegen een andere in Kerstman in je slee!
Vind jij de Race Lotus een coole wagen? Hier kan je die Lotus al goed bekijken in deze online legpuzzel!
Race met Mr Bean op de snelweg en probeer zo ver mogelijk te geraken!
Amika doet mee met een paardenrace! Jij bent Merel en je wilt ervoor zorgen dat Amika wint. Vang alle goede punten op, zodat Amika als eerste bij de finish komt!
Doe mee met deze speciale Phineas en Ferb race en win!
De werkpieten willen graag nog een race houden alvorens ze de Club van Sinterklaas afwerken. Probeer te winnen!
Help Po bij een race in zijn vuurwerkkarretje!
Doe mee met deze pony race. Kies het mooiste paardje uit en spring op tijd over de hordes!
Speel dit Sesamstraat spel en race mee met Tommie het beertje. Ga snel, maar let op voor de bananen!
Speel dit Lego race spel!
Heb jij al eens een spannende badeendjes wedstrijd gezien? Klik zo snel mogelijk met je muis op jouw gele badeendje zodat het kan winnen!
Kies je favoriete locomotief en win de wedstrijd!
In dit Mega Mindy spel is het de bedoeling om Mega Mindy naar de andere kant van de stad te brengen. Spring op de platforms.
Help Woody en Buzz LightYear om de verhuiswagen in te halen in hun speelgoedwagen. Binnenkort vind je Toy Story 3 in de cinema!
Een super spannende race! Een aantal experimenten lopen los op het eiland, kan jij Stitch deze op tijd helpen verzamelen alvorens Kapitein Gantu het kan?
Een spannende rolschaatswedstrijd tussen Hello Kitty en haar vriendjes, doe mee en win de race!
Formule 1: welke race auto kies jij: 1 of 2? Begin ze allebei alvast in te kleuren!
Yeri sports, ontwijk de hindernissen door met je muis net op tijd op de sneeuwbal te klikken, waardoor deze omhoog springt. Laat de sneeuwbal zo groot mogelijk worden, maar hoe groter, hoe sneller hij rolt en hoe sneller jij...
Supercool racespel met heel wat mogelijkheden. Zoals bij elk racespelletje spelletjes met racen is het de bedoeling om zo hard mogelijk met je waren rond te toeren.
Heb jij al ooit met een limousine gereden? Wel, in dit spel mag je er zelfs mee racen. Probeer elke level te halen door snel en behendig doorheen de straten te racen.
In dit Formule 1 spel kan jij de race winnen! Wees snel, neem je bochten goed en win goud!
Dit is een spannende race met je speedboot rond een zonnig eiland!
Slee mee met Winnie de Pooh en Knorretje of Teigetje en Iejoor door de sneeuw, het wordt een echte sneeuwrace!
Mickey en zijn vriendjes gaan een spannende wedstrijd racen! Kies je favoriete Disneyfiguur en de leukste auto die je mooi kan maken en vertrek!
Livy, het elfje van de boodschappen, gaat racen. Beweeg met je pijltjes om niet tegen de hindernissen te rijden en verzamel alle boodschappenlijstjes voor zoveel mogelijk punten!
Stuart Little's Crazy Drive, als je dit spel speelt, kan je er snel achter komen, waarom het zo heet. Race mee met de lieve muis en win deze spannende racewedstrijd!
Speel met de Bratz Kids dit spannende race spel. Kies Cloe, Jade, Yasmin of Sasha en kies daarna je vervoermiddel; een coole wagen of een schattige brommer. Dan kan de race beginnen. Je speelt tegen iemand anders op het...
Help handige smurf een coole race auto te maken door de onderdelen van zijn wagen naar het chassis te verslepen met je muis. Smurf je best!
Gebruik de pijlen om te racen en te winnen van de andere motorrijders. Ben jij snel genoeg om de vijf checkpoints op tijd te halen? Ready, set, go!
Samson en Gert - Vrienden voor het leven <br /> Uit het album: 20 Jaar Samson & Gert (2010)
Samson en Gert - Vooruit <br /> Uit het album: 20 Jaar Samson & Gert (2010)
Deze drie vriendinnen gaan thee drinken. Kies wat er op tafel komt te staan en enkele accessoires voor de BFFs!
Vul in deze Liefdesvoorspeller je naam en die van iemand anders in en kijk hoeveel de meter beweert dat jullie samen horen.
Hello Kitty wil naar huis gaan, maar er zijn overal bijen! Help Kitty White haar post op te halen en daarna de weg naar huis te vinden en let op voor de bijen! <br /><br
Vraag iets aan Stella en zij zal je vraag beantwoorden, want in dit spel is Stella van Winx Club een waarzegster!
Mega Mindy - Tijd voor Mega Mindy <br /> uit het album: Tijd voor Mega Mindy (2009)
Bratz fan of niet, speel dit leuke spelletje, waarbij je voor werpen moet verplaatsen door op het volgende Bratz kindje te klikken, die dan het object zal doorgeven. Echt een schattig spel!
Help jij het schattige muisje Diddl een prachtig boeket bloemen voor zijn vriendin Diddlina te plukken? Je kan bewegen met je pijltjes. Eerst moet je het mandje oppikken om de bloemen in te leggen, daarna zoek je de bloemen....
Leer hier op een leuke wijze het alfabet. Luister goed, kijk naar de grappige prentjes en doe daarna de oefeningen! Voor je het weet, kan je het alfabet!
De drie Wijzen of drie Koningen volgen samen de ster. Allen hebben ze een geschenk bij voor de baby.
Kleur deze prent met Susan in, fee van vogels en natuur in het algemeen, zorg ervoor dat de kleuren in harmonie met elkaar worden gebracht.
Dit lieve koppeltje wil elkaar graag een kusje geven voor Nieuwjaar op de schaatsbaan. Let op dat niemand hen ziet!
Speel bowling met oliebollen! Speciaal voor Nieuwjaar kan je champagneflessen probeer om te kegelen met oliebollen!
Versier de lekkerste taart zo mooi als je kan, speciaal voor Nieuwjaar!
Help Diego met zijn nieuwe missie: met zijn snowboard wil hij baby dieren redden en hen weer naar huis brengen. Let op voor de andere dieren, stoor hen niet in hun rust.
Het is Jenny's droom om een circusshow te geven. Hier heeft ze lang voor geoefend. Help haar om een spectaculaire circusshow te maken waar iedereen vrolijk van wordt!
Kleed Ashlynn Ella, dochter van Assepoester, aan. Let vooral op haar schoenen, ze werkt in The Glass Slipper Shoe Store en is verzot op schoenen.
Er werden verschillende voorwerpen verborgen bij de tuinkabouters uit Gnomeo en Juliet, de animatiefilm gebaseerd op het verhaal van Shakespeare. Zoek en vind alle voorwerpen weer!