Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/spelik/public_html/zoeken_functies.php on line 92
Je dagelijks plezier met reken op het web bekom je hier
 
nextJe zocht op: reken op het webSpel > reken op het web
Andere reken op het web spelletjes:
Kan jij zo snel mogelijk de juiste rekensymbolen raden? Doe je best!
Kleur deze prent in door de rekensommen op te lossen. Ga met je muis over een plaats en er verschijnt een rekensom. Klik op de juiste kleur en daarna weer op de plaats van de tekening van Mickey en zijn vriendjes.
In het verhaal van Alice in Wonderland kunnen de bloemen spreken. Hier vind je een puzzel over Alice met de sprekende bloemen. <br /><br
Kleur deze mooie plaat met Winnie de Poeh, Teigetje en Knorretje in. Laat je muis rusten en reken de som uit die je boven de kleurplaat ziet. Kies de kleur rechts die met deze uitkomst overeenkomt en klik terug op dezelfde...
Probeer alle hartjes van het scherm weg te krijgen en zo punten te verdienen. Indien er meer dan drie hartjes van dezelfde kleur elkaar raken, kan je ze wegklikken!
Blijf jij steeds binnen je budget van je zakgeld? Kan je gemakkelijk rekenen? Dit leuke spelletje zal je helpen om beter te kunnen rekenen en ervoor zorgen dat je steeds zal toekomen met je zakgeld! Bekijk het budget...
In dit spel is het de bedoeling om heel snel alle ontbrekende puzzelstukjes van de Disney film Wreck it Ralph op hun plaats te krijgen. ben jij snel en juist genoeg?
Kan jij uitrekenen hoeveel deze 2 scholen vissen met elkaar vermenigvuldigd zijn? Verzamel het juist aantal visjes voor je antwoord.
Speel allerlei giraf spelletjes in dit giraffen avontuur! Je kan minispelletjes spelen zoals rekenen, kleuren per nummer, dokter Bibber, voorwerpen zoeken en puzzelen.
Help de Pinguïns van Madagascar om de olifanten te voederen alvorens ze uitbreken. Mik de pinguïn zo dat hij de pindanootjes uit de zak van de bezoeker kan halen. Klik daarna op de olifanten om hen eten te geven.
Speel dit leuke én leerrijke pacman spel. De bedoeling is dat je de spookjes met de oplossing van de rekensommen eerst opeet!
Help Spongebob te slagen voor zijn Wiskunde examen! Duid de juiste reken tekens aan en behaal een goede score!
Speel dit leerrijke spel. Het is een online breuken spel. Als je de breuken juist hebt uitgerekend, dan zal Aladdin zijn tegenstander verslaan.
Het lijkt een beetje op boogschieten, maar eigenlijk probeert Shrek hier met een katapult alle vazen te breken. Lukt het jou ook?
Geef het meisje een kapsel make over zodat ze met haar vriendje kan afspreken.
Geef Fawn, het feetje dat met beestjes kan spreken en het vriendinnetje van Tinkelbel, een beetje kleur zodat ze vrolijk wordt.
Reken met Bloom van Winx op Valentijn deze Liefdesrekensommen uit!
In de vakjes kan je de ontbrekende letters van het alfabet invullen en op deze manier leer je het alfabet.
Speel dit grappige spelletje, maar onthoud dat een gezond gewicht heel belangrijk is. Controleer daarom vaak je BMI (je kan dit bijvoorbeeld op <a href='http://www.bmiberekenen.be'...
Leren kan zeker leuk zijn! Reken de sommen uit en neem de kleur die bij de uitkomst staat. Ben je klaar met het berekenen van de tafels en met kleuren? Dan heb je een mooie tekening! Klik op 'controleer' en als je...
Help jij Remy uit de Disney - Pixar film Ratatouile en het Gusteau team het restaurant goed te runnen? Je moet op eens plaats in het restaurant klikken om de klanten een plaats te geven. Je klikt op het eten dat ze willen,...
In dit spel kan je rekensommen maken. Je kan kiezen optellen of aftrekken. Je kan met je muis de uitkomst opschrijven als je dat helpt, daarna klik je rechts op de juiste uitkomst. Wil je een nieuwe rekensom, dan klik je...
Rapunzel - Ik zie het licht<br /><i>uit het album: Disney liedjes</i>
Kabouter Plop - Het Fluisterlied
Samson en Gert - Vrienden voor het leven <br /> Uit het album: 20 Jaar Samson & Gert (2010)
Kinderliedjes - Het Regent
Samson en Gert - Het Spook van de Opera <br /> Uit het album: 20 Jaar Samson & Gert (2010)
Samson en Gert - Het Kasteel van Koning Samson <br /> Uit het album: 20 Jaar Samson & Gert (2010)
Samson en Gert - De bel doet het niet <br /> Uit het album: 20 Jaar Samson & Gert (2010)
Gert en Samson - In het oerwoud <br /> van de Cd Samson 10(2000)
Laat Amika het paard in het veld lopen, maar let op dat ze nergens tegenspringt! Verzamel ook de bonuspunten.
Speel dit strategische H20 spel samen met Rikki, Cleo en Emma. Zorg ervoor dat alle bellen van het veld verdwijnen. Doe dit door de juiste kracht te kiezen. Laat de bellen vollopen of maak ze leeg. Wanneer een bel vol of...
Speel mee met het lieve hondje Coconut in het park. Verzamel alles wat je puntjes oplevert. Let op voor de ballen!
Heel onverwacht misschien, maar Belle heeft beslist dat ze bij het Beest wil blijven. Ze heeft dus kleren voor elk seizoen nodig. Laat je verbeelding maar gaan!
Het Huis Anubis - Het Geheim
Ben je benieuwd of twee mensen samen passen? Meet hier hun Liefde voor elkaar. Vraag het aan Cupido, want Cupido weet het!
Nienke van het Huis Anubis - Het Huis Anubis
In een avontuur is Scooby Doo in het moeras gebleven. Nu wil hij terug naar zijn vrienden. Help hem aan de overkant van het moeras te geraken!
Winter, sneeuw en Belle en het Beest zijn samen buiten de vogels eten aan het geven. Maak deze prachtige kleurprent, print ze af en hang ze in je slaapkamer om zelf te kunnen dromen van mooie momenten.
Amika - Het is zomer
Wees snel, volg goed met je ogen en onthou in welke koker het knappe meisje zit. Als je het weet, krijg je als beloning een kus van haar.
Vind de verborgen voorwerpen in deze prentjes van de Kerstmis Dinsey Film "Belle en het Beest een Betoverend Kerstfeest".
Help deze minion om het dorp weer kleur te geven. Kies de kleur van de deur en schilder heel het huisje in die kleur. Je hebt een kanon waarmee je de verf kan schieten.
Amika (Niels Destadsbader) - Dit is de wereld <br /> Uit het album Amika (2009)
Amika (Merel) - Hey Hey Amika </br> Uit het album Amika (2009)
Let goed op onder welk konijn het muntstuk verstopt wordt.
Speel hier het spel uit de Barbie film met Barbie als Zeemeermin. Kies een mooie staart uit voor Merliah en verzamel alle leuke voorwerpen onderweg!
In deze flipperkast zal je een spannend avontuur ontdekken, het avontuur van Bolt, de superhond!
De bedoeling is dat Mittens zoveel mogelijk hot dogs opvangt en in het winkelkarretje kan werpen.
Selecteer je favoriete Power Ranger om mee te racen. Win tegen de andere Power Rangers om naar het volgende level te gaan. Succes!
In dit kaartspelletje is het de bedoeling dat je de kaarten van op het spelbord wegspeelt door ze elke keer op een kaart hoger of lager van de stapel te leggen. Kan je niet verder, klik dan op de gedekte stapel en er zal...
Dit is het eerste spel van de bekende \\\\\\\"aap en de ballon\\\\\\\" spelletjes of \\\\\\\"bloons\\\\\\\". Laat het aapje met behulp van zijn pijl en boog alle ballonnen kapot schieten.
invoeren http://adisney.go.com/preview/blast/games/top10/skating_mickey/main.swf Samen met Mickey Mouse doe je de coolste dingen tijdens het skaten.
Kies hier een niveau (een is het gemakkelijkste om te spelen) en plaats de puzzelstukjes van deze Barbie prent op de juiste plaats.