nextJe zocht op: rekenen robbie de hondSpel > rekenen robbie de hond
Andere rekenen robbie de hond spelletjes:
Kleur deze prent in door de rekensommen op te lossen. Ga met je muis over een plaats en er verschijnt een rekensom. Klik op de juiste kleur en daarna weer op de plaats van de tekening van Mickey en zijn vriendjes.
Kleur deze mooie plaat met Winnie de Poeh, Teigetje en Knorretje in. Laat je muis rusten en reken de som uit die je boven de kleurplaat ziet. Kies de kleur rechts die met deze uitkomst overeenkomt en klik terug op dezelfde...
Blijf jij steeds binnen je budget van je zakgeld? Kan je gemakkelijk rekenen? Dit leuke spelletje zal je helpen om beter te kunnen rekenen en ervoor zorgen dat je steeds zal toekomen met je zakgeld! Bekijk het budget...
Kan jij uitrekenen hoeveel deze 2 scholen vissen met elkaar vermenigvuldigd zijn? Verzamel het juist aantal visjes voor je antwoord.
Speel allerlei giraf spelletjes in dit giraffen avontuur! Je kan minispelletjes spelen zoals rekenen, kleuren per nummer, dokter Bibber, voorwerpen zoeken en puzzelen.
Speel dit grappige spelletje, maar onthoud dat een gezond gewicht heel belangrijk is. Controleer daarom vaak je BMI (je kan dit bijvoorbeeld op <a href='http://www.bmiberekenen.be'...
Leren kan zeker leuk zijn! Reken de sommen uit en neem de kleur die bij de uitkomst staat. Ben je klaar met het berekenen van de tafels en met kleuren? Dan heb je een mooie tekening! Klik op 'controleer' en als je...
In dit spel kan je rekensommen maken. Je kan kiezen optellen of aftrekken. Je kan met je muis de uitkomst opschrijven als je dat helpt, daarna klik je rechts op de juiste uitkomst. Wil je een nieuwe rekensom, dan klik je...
Robbie de Hond is een spelletje rond robbie. Het is een leuk platformspel, hetwelke je zeker kunt uitspelen. Robbie de hond is plezier voor groot en klein.
Het kleine zusje van Pingu de pinguïn is Pinga. Samen met de beste vriend van Pingu, Robbie de zeehond, sleet ze van de ijsberg af op hun houten sleetje. Puzzel deze Pingu prent weer heel!
Verwen deze honden eens goed met een manicure die hun nagels sterk en gezond maakt. Geef de nagels van de hondenpootjes ook een vrolijk kleurtje!
Dit is een echte boerderij hond. Hij houdt alle dieren in het oog en loopt rond in de wei. Kleur dit braaf hondje in.
Leer samen met Dora hoe je je hondje kunstjes kan aanleren. Beloon haar hondje elke keer wanneer die het kunstje doet.
Help deze lieve puppy's door hen op tijd eten en drinken te geven. Verzorg hen goed, zodat ze niet beginnen huilen!
Kan jij alle motor onderdelen op de juiste plaats zetten en deze Honda zo snel mogelijk maken?
Help dit hondje met boogschieten en mik in de roos!
Versla als powerpuffgirl je tegenstanders en bevrijd de ontvoerde puppy\'s. Elk powerpuff meisje heeft haar eigen krachten. Pas op voor de kogels van de vijand en spaar je energie.
Borduur deze schattige hondjes! Daarna kan je in het echt eens proberen.
Kleed dit grappige hondje aan!
Ook hondjes houden een bruiloft en willen mooie kleren dragen.
In de bergen waar Heidi woont, heeft deze hond een vogeltje gevonden. Hij brengt het beestje naar Heidi in deze puzzel.
Laat je schattige hondjes uit. Ga er mee wandelen, maar let op voor de obstakels. Spring over hindernissen of duik voor objecten in de lucht. Gebruik je pijltjes om dit mooie en leuke spel te spelen. Verzamel ook zo veel...
Beleef een leuke winter samen met het hondje Coconut en het poesje Licorice, verzamel alle lekkernijen en ontwijk de hindernissen. Het spel is ook multiplayer, dus je kan samen met een vriendje spelen.
Dit moedige hondje wil graag vliegen. Doe jij mee? Verzamel de ballonnen, maar ontwijk al de rest!
Elke dag gaat de hond ervandoor met de krant. Doe snel je skates aan en schaats je hondje achterna! Lukt het jou om hem in te halen?
Verkleed je als een braaf hondje, een leeuw, een zebra, een poesje, een giraf of veel meer!
Het is vakantie en Polly Pocket's vrienden hebben hun huisdieren naar haar gebracht, zodat Polly Pocket de dieren kan verzorgen. Klik op het poesje, de vogels of de hond, volg de instructies en verzorg hen zoals het hoort!
Ook Snoopy het bekende hondje, is soms verliefd. In dit Snoopy spel kan je een verliefde Valentijns Snoopy puzzelen!
Ga met je hondje naar het park en gooi een frisbee. Zorg ervoor dat je onderweg ook het eten verzamelt voor bonuspunten!
Geef Paris en haar hondje een mooie outfit om naar een bal te gaan!
Er zijn spoken op School en jouw hondjes zijn in de School gelopen! Haal hen terug, maar let op dat je op tijd de spoken uitschakelt. (Tip: klik voor het eerste spook op de grote poort)
Kan jij deze schattige huisdieren verzorgen? Het zijn poesjes en hondjes die gewassen, gedroogd en geborsteld moeten worden. Daarna kan je hen nog enkele leuke accessoires geven!
Maak deze online puzzels van de grappige hond Snoopy en zijn vrienden! Wacht even tot het spel geladen is.
Skate mee met Scooby Doo de hond!
Verbind alle cijfers en op het einde zal Scooby Doo de hond verschijnen!
Let op waar het hondje zich verstopt heeft en klik er daarna op. Het is heel snel.
Maak deze puzzel van honderden Smurfjes door elkaar!
Ga mee met hondje Coconut of Safari. Speel fotograaf en neem foto's van alle dieren in het wild!
Speel mee met het lieve hondje Coconut in het park. Verzamel alles wat je puntjes oplevert. Let op voor de ballen!
De Vijf of The Famous 5 ken je wel van Disney Channel. De serie is een vervolg op de boekenreeks van Enid Blyton, met in de hoofdrol niet de originele vijf maar hun kinderen, Jo, Max, Allie en Dylan en hun hond Timmy. Jo,...
In dit spel vind je een puzzel van de hond Snoopy en zijn vriendje Charlie.
Op het eiland wordt Russell gevangen gehouden door honden. Weet jij wat er nadien gebeurt? Kleur alvast deze prent in.
Doornroosje maakt een wandeling met haar Droomprins in het bos dat ooit honderd jaar lang sliep .... Zie je nu hoeveel leven er is en hoe de diertjes leuk spelen?!
Dit is Slinky, het hondje van Toy Story. Kleur deze prent vrolijk in!
Deze lieve en schattige huisdieren, een poes, hondje en konijn, willen speelgoed verzamelen. Gebruik je muis of pijltjes om je lievelingsdier op de vensterbank, daarna op de kast en nadien nog hoger te laten springen, zodat...
Speel een kaartspel met het schattige hondje Coconut. Het is zenuwen. Klik op de stapel links of rechts om een kaart in het midden te krijgen. Leg als eerste zo snel mogelijk je kaarten op de stapels in het midden. Speel...
Vind de letters van het alfabet verborgen in de prentjes van de Disney film UP. Zoek tussen Carl, Russel, Kevin en Dug de hond het alfabet. <br /><br
In dit spel vind je de leukste prenten om in te kleuren van Garfield en Odie de hond. Neem een plaatje, kleur die in, zet je naam eronder en print die af om aan je ouders te geven.
Help jij de hongerige Sylvester Tweety te pakken? Probeer Tweety in te halen op de skis, maar let op voor Hector de hond, die het niet voor Sylvester heeft!
Ook Barbie wil dat haar lief hondje er mooi uitziet. Kies de leukste kleedjes voor haar chihuahua uit en ga daarna naar een sprookjesland.
Speel mee met Odie, de hond van John en Garfield. Gooi het balletje en laat Odie het op tijd pakken. <br /><br
Ga mee in een prachtige fantasiewereld samen met je hondje en lievelingspaard. Jij kan iedereen ook nog eens mooi maken, maak van je paard bijvoorbeeld de mooiste eenhoorn!
Een Amerikaans meisje is in Parijs en ze wil samen met haar lief hondje Coconut de baan oversteken, van haar hotel naar het postkantoor. Let op, want het is een drukke baan, daarna kan je nog op de boten springen en de...
Snoopy is de hond van Charlie Brown en kennen we van de Peanuts stripverhalen. Kleur deze leuke Snoopy kleurplaat in.
Samen met Prinses Bella en haar hondje kan je een fietstocht maken. Je zal wel je best moeten doen om over de paddenstoelen en andere hindernissen over te geraken. Speel alle levels!
Prinses Aurore uit het sprookje 'Doornroosje' wordt ook de schone Slaapster genoemd. Dit komt omdat ze 100 lang geslapen heeft, door een betovering van een boze heks. Wanneer je honderd jaar slaapt, moet je wel veel...
Op de boerderij is iedereen vrolijk! Zowel Moeder Kip, de kuikentjes als het hondje maken muziek.