Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/spelik/public_html/zoeken_functies.php on line 92
Zocht je samen speletjes? Gevonden op ik.be
 
nextJe zocht op: samen speletjesSpel > samen speletjes
Andere samen speletjes spelletjes:
Samson & Gert - Gert & Samson <br /> Van de Cd Samson 2(1992)
Het Zandkasteel - Samen Spelen
Kathleen - Samen Zijn
In dit spel kan je samen met je favoriete My Little Pony in de achtbaan gaan, ondertussen kan je vlinders vangen. Hoe meer vlinders, hoe meer punten.
invoeren http://adisney.go.com/preview/blast/games/top10/skating_mickey/main.swf Samen met Mickey Mouse doe je de coolste dingen tijdens het skaten.
De drie Wijzen of drie Koningen volgen samen de ster. Allen hebben ze een geschenk bij voor de baby.
Knutsel samen met Strawberry Shortcake en haar vriendinnen. In dit spel kan je een mooie schuddebol of sneeuwbol maken!
In deze schattige Disney puzzel vind je Bambi, Bloem het Stinkdiertje en Stampertje het konijntje die vrolijk samen spelen.
Ga samen met Kwik, Kwek, Kwak, Mickey Mouse, Minnie Mouse en Donald Duck naar Londen. Maak deze online legpuzzel en je zal de Big Ben en een double decker bus zien!
Het kleine zusje van Pingu de pinguïn is Pinga. Samen met de beste vriend van Pingu, Robbie de zeehond, sleet ze van de ijsberg af op hun houten sleetje. Puzzel deze Pingu prent weer heel!
Pluk samen met Fifi alle bloemen zo snel mogelijk. Verbeter steeds je eigen score. De aardbeien en het ander fruit geven je bonuspuntjes!
Deze glamoureuze actrice is klaar voor de rode loper en om te poseren voor de pers. Eerst moet jij haar nog omtoveren in de meest opvallende en schitterende actrice van de avond. Bekijk haar kleerkast vol glanzende haute...
Geef zanger Zayn Jawadd Malik (geboren op 12 januari 1993) een volledige makeover. Eerst maak je zijn gezicht schoon, om hem daarna een outfit te geven voor op het podium. Hij is lid van de groep One Direction samen met...
Samen beleven Pingu en Pingi de pinguïns heel leuke avonturen. Puzzel deze prent van Pingu en zijn vriendinnetje Pingi in!
Ga winkelen samen met Wilma Flintstone, Pebbles en Bam Bam. Neem uit de rekken wat er op Wilma's boodschappenlijstje staat. Doe het daarna in het winkelkarretje door op de knop te drukken.
Je eerste zomerliefde vergeet je niet snel! Wat denk je van en romantische picknick en daarna gezellig samen op de hangmat zitten? Wie weet krijg je wel een klein kusje van je droomprins!
Leer samen met Dora hoe je je hondje kunstjes kan aanleren. Beloon haar hondje elke keer wanneer die het kunstje doet.
Een legpuzzel van Assepoester samen met de kleine Prinses Sofia, je kan die gewoon online puzzelen.
Leer samen met Dora hoe je cupcakes prachtig kan versieren!
Kleur deze prent in van schattige Baby Looney Tunes die samen gezellig spelen.
Speel memory samen met Knorretje van Winnie de Poeh. Onthou waar welke prentjes van Knorretje liggen. Duid daarna steeds 2 dezelfde plaatjes aan en speel dit spel uit!
Kleur deze vrolijke kleurplaat in van Caillou die samen met zijn vrienden zijn verjaardagsfeest viert!
Speel gezellig samen met je vrienden en familie minigolf. Lukt het jou om in minder keren het golfballetje in de hole te krijgen dan de bogey?
Dit is een super romantische online legpuzzel voor Valentijn! Dit schattige koppeltje kijkt samen romantisch naar een zonsondergang. Maak deze puzzel en droom erbij weg.
Ondertussen zijn Tarzan en Jane 1 jaar samen. Daarom wil Tarzan haar verrassen met diamanten. Hij gaat op zoek in de jungle, tussen allerlei gevaarlijke dieren en op spannende plaatsen. Help Tarzan om zoveel mogelijk...
Deze 2 lieve baby's vieren samen Valentijn en lachen heel veel. Word vrolijk en kleur deze schattige Valentijns kleurplaat in!
Dit is een spel voor alle Transformers fans. Je kan hier gewoon online je eigen Transformer maken! Je eigen Transformer samenstellen doe je door alle onderdelen te kiezen en hun kleuren. Laat maar zien wat jouw...
Speel eens tetris op een grappige en originele manier in dit \\\\\\\"Trollige Tetris\\\\\\\" spel. De blokjes hebben in dit spel een tekening. Zorg ervoor dat drie dezelfde tekeningen samen komen te liggen. Je...
Breng deze schattige peperkoeken familie weer samen door de online legpuzzel te maken!
Ook Minnie Mouse, Mickey Mouse en hun kindjes vieren Kerstmis gezellig samen in deze legpuzzel.
Speel een spelletje online Dammen samen met Prof Piet!
Speel samen met Sinterklaas online Rolit en probeer goed na te denken!
Speel eenentwintigen of Blackjack samen met de Flinstones!
Samen met zijn buurmeisje Manson en zijn monstertje Dink, viert Matt zijn verjaardag!
Je hebt 9 seconden om de aarde te redden samen met de Muppets!
Samen met Manson, het buurmeisje van Matt, probeert Matt de wereld te redden van stoute monsters!
Dit is een legpuzzel van Matt's Monsters: Matt van den Berg is een jongen die samen met zijn monstertje Dink, zijn buurmeisje en zijn vader op zoek gaat naar monsters!
Leer rolschaatsen, fietsen en skaten samen met Taz in dit spel. Doe de gekste kunstjes en verzamel de hoogste punten!
In dit spel kan je Barbapapa online kleuren samen met Barbabob!
Speel het beroemde spelletje Poker samen met Daisy van "The Dukes of Hazzard".
Kleed deze Pegasus of vliegende eenhoorn mooi aan om samen met de Prinses te gaan vliegen.
Help deze mini monstertjes zich te ontwikkelen. Zorg ervoor dat er minstens drie dezelfde monsters op een rij komen te staan, dan zullen ze samen een monster van een andere kleur worden.
Prins Philip heeft eindelijk zijn mooie Prinses Aurora kunnen bevrijden. Nu kunnen ze samen een wandeling maken in het bos!
Deze meisjes houden een Paasfeestje. Ze zoeken samen naar paaseieren en hebben superveel plezier onder beste vriendinnen!
Skate samen met deze grappige vriendjes van Simba de Leeuwenkoning. Probeer een hoge score te behalen door hoger te skaten.
Speel samen met Dora een partijtje pool! Probeer zo te spelen dat je alle ballen van tafel krijgt.
Ron is laat om een werkstuk in te leveren op school. Samen met Kim Possible springt hij uit een vliegtuig om toch op tijd te zijn. Maar helaas, alle pagina's van het werkstuk zijn weggewaaid. Aan jou om Ron te helpen deze...
Speel dit strategische H20 spel samen met Rikki, Cleo en Emma. Zorg ervoor dat alle bellen van het veld verdwijnen. Doe dit door de juiste kracht te kiezen. Laat de bellen vollopen of maak ze leeg. Wanneer een bel vol of...
Vier 3 Koningen samen met Dora, Diego en Boots! Kleur deze leuke prent in!
Verzamel samen met Bloom en Stella zoveel mogelijk eten!
Maak magische lippenstift die de kikker kan omtoveren in een knappe prins. Vind jij de juiste samenstelling voor de lippenstift?
Onthoud de dieren uit de oceaan en speel samen met Diego dit memory spel!
Onthou welke Troetelbeertjes op welk plaatje staan en leg dezelfde samen!
Speel nu tennis en pinball samen in dit spel. Concentreer je en behaal de hoogste score!
Speel Kung Fu Basketbal samen met Po de panda uit Kung Fu Panda 1 en Kung Fu Panda 2.
Dit is een verhaal om zelf te lezen of samen met je mama en papa. Je kan de prentjes en tekst online lezen!
Leer samen met Bobo de klok lezen. Hoe laat is het? Zet je wijzers van de klok op de juiste plaats!