Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/spelik/public_html/zoeken_functies.php on line 92
Je dagelijks plezier met scoop bobs vriendje bekom je hier
 
nextJe zocht op: scoop bobs vriendjeSpel > scoop bobs vriendje
Andere scoop bobs vriendje spelletjes:
Help Bob de Bouwer deze puzzel van Scoop te maken!
Bob de Bouwer! Kunnen wij het spelen? Bob de Bouwer! Nou en of! Help Scoop de 10 pakjes te vinden die over het dorp verspreid liggen. Je kan draaien met behulp van je pijltjes. Als je alle pakjes vindt, zal Bob de Bouwer...
In Bedrock is het winter en heeft het gesneeuwd. Daarom gaan Fred en Barney in een bobslee afdalen. Kom op tijd bij de finish, pas op voor obstakels en vertragingen. Verzamel de stenen, lepeltjes en gele pijlen!
Mickey Mouse, Minnie en hun vriendjes zitten in de bobslee in het pretpak. Het lijkt wel heel leuk! Kleur deze vrolijke Disney kleurplaat in!
Slee mee met Winnie de Pooh en Knorretje of Teigetje en Iejoor door de sneeuw, het wordt een echte sneeuwrace!
Beleef een leuke winter samen met het hondje Coconut en het poesje Licorice, verzamel alle lekkernijen en ontwijk de hindernissen. Het spel is ook multiplayer, dus je kan samen met een vriendje spelen.
Vind jij alle kleine Spongebob figuurtjes die verborgen werden in dit online Spongebob spelletje? Het is een zoek en vind spelletje, dus zorg ervoor dat je alle Spongebobs vindt!
Hier kan je Kitty's vriendjes en Hello Kitty zelf inkleuren.
Dit zijn online puzzels van Fifi uit Fifi en haar Bloemenvriendjes. Hoe snel kan je deze legpuzzels maken?
In dit kleurboek van Fifi en haar Bloemenvriendjes vind je verschillende vrolijke kleurplaten die jij online mag inkleuren.
Speel 3 op een rij met Peppa Pig en Suzy, je kan ook met 2 spelers (multiplayer spel) spelen, dus zoek gauw een vriendje om dit Peppa spel te spelen!
Speel memory met Fifi en onthou op welke plaatsen haar bloemenvriendjes zich verstopt hebben. Draai elke keer de kaartjes met 2 dezelfde Bloemenvriendjes van Fifi om!
Ga zwemmen met je vriendje en geef elkaar kusjes in het zwembad, maar let op dat je niet betrapt wordt.
Kleur Pingu de pinguïn in zodat hij weer kan gaan spelen met zijn vriendjes en kan gaan vissen in het ijs!
Kleur deze plaat van Winnie de Poeh met zijn vriendje Teigetje mooi in.
Help Pingu en zijn vriendje Robby bij dit memory spel. Kan jij gemakkelijk onthouden waar je hetzelfde plaatje al eens gezien hebt?
Help deze grappige monstertjes. Ze hebben honger en eten alleen gelei. Gooi de gelei naar je vriendjes en speel alle levels uit!
Je vriendje wil je graag een kus geven voor Valentijn. Dit is nogal moeilijk, omdat je op school zit. Geef je vriendje een zoen, maar zorg ervoor dat de lerares het niet ziet!
Speel dit mooie memory spel van Prinses Lillifee online! In dit Lillifee spelletje is het de bedoeling dat je 2 dezelfde kaartjes omdraait. Kijk goed wat er op de kaartjes staat, onthou het en duid dan elke keer 2 dezelfde...
Speel Pocoyo memory online. Het wordt elke keer een beetje moeilijker, omdat er steeds meer vriendjes van Pocoyo bijkomen!
Kleur deze vrolijke prenten van Strawberry Shortcake en baby Donald Duck met zijn vriendjes in. Allemaal hebben ze heel veel plezier in een zomerse tuin vol prachtige bloemen.
Kleur deze vrolijke prent in van alle vriendjes uit de Disney film Jungle Book!
Dit is een puzzel waarbij alle vriendjes een verjaardagsgeschenk komen brengen! Maak deze online legpuzzel.
Help de vriendjes Monster en Tijger weer bij elkaar te komen. Klik op de witte blokjes die jij denkt de vrienden van elkaar te scheiden.
In de oceaan heeft Ariel veel plezier met haar vriendjes. Ze gaan winkelen op zoek naar mooie kleren en nieuwe accessoires. Jij kan Deze kleine mermaid helpen coole dingen uit te kiezen! Wat echt superleuk is aan dit...
In dit coole Angry Birds spel is het de bedoeling dat je Blu en zijn vriendjes bevrijdt!
Op een verjaardagsfeestje zijn je vriendjes uitgenodigd, krijg je pakjes en is alles mooi versierd met ballonnen. Maak deze leuke verjaardagspuzzel!
Clawdeen Wolf uit Monster High gaat uit met haar vriendje en wil er fantastisch uitzien. Ze vraagt jouw hulp om een leuke outfit te kiezen.
Skate samen met deze grappige vriendjes van Simba de Leeuwenkoning. Probeer een hoge score te behalen door hoger te skaten.
Bevrijd je spookvriendjes uit de zeepbellen...
Maak deze Winx puzzels van de verliefde feetjes met hun vriendjes!
In deze online legpuzzel vind je een afbeelding van Pocahontas met haar vriendjes Meeko de wasbeer en Flit de kolibrie. Hoe lang doe jij erover om deze puzzel te maken?
Prinses Ariel speelt graag in de zee met haar vriendjes!
Speel dit mega memory spel met Dora en haar vriendjes!
Speel bejeweled met Hello Kitty en haar vriendjes!
Een puzzel met Triton, Ariel en de vriendjes van de kleine zeemeermin in de oceaan.
Overal zijn er aardbeien verstopt in de prentjes van Charlotte Aardbei en de vriendjes. Let goed op en vind het verborgen fruit!
Help Hello Kitty en haar vriendjes door hen in een luchtbel te plaatsen, alvorens ze met hun parachute in zee belanden.
Verkleed dit Troetelbeertje en word vriendjes!
In dit memory spel moet je Strawberry Shortcake en haar vriendjes gelukkig maken. Klik elke keer op twee dezelfde prentjes. Uiteindelijk zal je een heel mooie plaat kunnen zien!
Help Hello Kitty haar vriendjes op tijd te verzamelen. Denk ook aan de aardbeien voor meer energie!
Speel dit memory spel met Hello Kitty het poesje en haar vriendjes.
Op het strand maken Tom en Jerry zoals steeds grapjes, want lachen is leuk. kleur deze prent van de 2 deugniet vriendjes in.
Geef het meisje een kapsel make over zodat ze met haar vriendje kan afspreken.
In dit spel vind je een puzzel van de hond Snoopy en zijn vriendje Charlie.
Help het meisje samen met haar vriendjes om de waterval goed af te dalen en onderweg de bonuspunten te verzamelen.
Op een dag vindt Heidi een kleine vogel die haar vriendje wordt.
Kleur deze prent in door de rekensommen op te lossen. Ga met je muis over een plaats en er verschijnt een rekensom. Klik op de juiste kleur en daarna weer op de plaats van de tekening van Mickey en zijn vriendjes.
Puzzel deze pony's weer als vriendjes naast elkaar.
Speel memory met prentjes of kaartjes van Heidi en haar vriendjes.
Hoe leuk is het in de zee? Onze kleine zeemeermin heeft alvast veel plezier met haar vriendjes! Het wordt een dag om nooit te vergeten :)
Hou een spannende sneeuwballenwedstrijd. Probeer te winnen van je vriendjes te winnen!
Het is winter en Winnie de Poeh en zijn vriendjes Knorretje, Teigetje en Ijoor hebben hun schaatsen aangetrokken en gaan naar het vijvertje. Wie kan er goed schaatsen?
Ga je mee op pad voor Halloween samen met Winnie de Poeh en zijn vriendjes?
Op een zonnige dag zit een vrolijk meisje in de wei een boekje te lezen. Ze krijgt hulp van haar vriendjes!