Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/spelik/public_html/zoeken_functies.php on line 92
score hero - Ontdek ook onze wedstrijden
 
nextJe zocht op: score heroSpel > score hero
Andere score hero spelletjes:
In deze versie van goldminer of goudzoeker moet je level na level meer goud bij elkaar hebben gezocht. Je kan tevens de hoogste score behalen!!! Veel succes!
Wie kent het spel snake niet? Op ieders GSM heeft het ooit gestaan waardoor het een klassieker is geworden. ondertussen bestaan er tientallen varianten op het spel snake. Hier speel je min of meer het originele spel.
<b>Behaal de hoogste score!!!</b> <br /><br /> Dit spel is een "snake" variant. Probeer zoveel mogelijk kaas te eten, maar let op voor de muizenvallen die verschijnen! <br /><br...
Speel nu online lingo en probeer de hoogste score te behalen!
In dit platform spelletjes probeert James de zebra alle slecht behandelde circusdieren te redden. Help James de zebra undercover te gaan in het circus en over alle touwen te springen en op trampolines de gekste stunts uit...
Pluk samen met Fifi alle bloemen zo snel mogelijk. Verbeter steeds je eigen score. De aardbeien en het ander fruit geven je bonuspuntjes!
Werp Jerry zo ver mogelijk weg. Onderweg zullen er voorwerpen zijn die Jerry nog verder helpen. Behaal een leuke score!
Help Spongebob te slagen voor zijn Wiskunde examen! Duid de juiste reken tekens aan en behaal een goede score!
Speel het lievelingsspel van Fred Flintstone: bowling. Richt juist en probeer een goede score te behalen!
Speel dit kansspelletje: je haalt gewoon de hendel over en als je drie dezelfde figuren op een rij hebt of minstens 1 lachend gezichtje, verhoogt je score.
Blossom, Buttercup en Bubbles houden een kussengevecht. Pak zo snel mogelijk de kussens op en gooi ze naar de andere meisjes om punten te verdienen. Wees snel want je hebt maar 2 minuten om zoveel mogelijk punten te scoren.
Skate samen met deze grappige vriendjes van Simba de Leeuwenkoning. Probeer een hoge score te behalen door hoger te skaten.
Draculaura is de hippe dochter van Dracula. Ze wil graag de mooiste, coolste zijn en hoog scoren op de Monster High Coolmeter. Help haar de meest hippe meid op school te worden.
Het is tijd om je zoekvaardigheden te gebruiken om verborgen voorwerpen te vinden in het Muppets plaatje. Vind de verborgen voorwerpen in korte duur voor een hoge score. Als je verkeerd klikt, verlies je 20 seconden. Veel...
Speel Airhockey online! Versla je tegenstander door zoveel mogelijk punten te scoren. Je behaalt punten door het schijfje in de goal te krijgen.
Speel nu tennis en pinball samen in dit spel. Concentreer je en behaal de hoogste score!
Probeer zo snel mogelijk op de kikkers te klikken zoals het gevraagd wordt! Wees snel, hoe sneller je bent, hoe beter je score!
In dit Narnia spel van de film Prins Caspian kan je met een Narnia flipperkast spelen. Behaal een zo hoog mogelijke score!
Deze lieve en schattige huisdieren, een poes, hondje en konijn, willen speelgoed verzamelen. Gebruik je muis of pijltjes om je lievelingsdier op de vensterbank, daarna op de kast en nadien nog hoger te laten springen, zodat...
Laat je schattige hondjes uit. Ga er mee wandelen, maar let op voor de obstakels. Spring over hindernissen of duik voor objecten in de lucht. Gebruik je pijltjes om dit mooie en leuke spel te spelen. Verzamel ook zo veel...
Verbeter elke keer je score bij minigolf, oefen goed en speel beter dan de bogey!
Vind jij de verschillen tussen de plaatjes? Het zijn allemaal prentjes van Smurfen! Behaal een hoge score. <br /><br
Help deze houthakker om zo snel mogelijk over de boomstammen te lopen zonder in het water te vallen. Verzamel eten en drinken. Pas op voor dieren of obstakels en behaal de hoogste score.
Quidditch of Zwerkbal wordt gespeeld op een ovaal veld dat verschillende ondergronden kan hebben. Het is ongeveer zo groot als een voetbalveld met aan beide kanten drie grote masten met aan de bovenkant ringen. De jagers...
De bekende zangeres Hannah Montana haar muziek is op hol geslagen! Verzamel alle noten opnieuw. Richt goed en ontvang de hoogste score!
De bedoeling is dat je de kaarten van de piramide weghaalt en op de kaart helemaal onderaan legt. Dit kan wanneer een kaart hoger of lager is dan de kaart onderaan. Indien je geen kaarten meer kan wegleggen, klik je op de...
Taylor Swift - Treacherous <br /> <i>uit het album: "Red"</i>
Maak deze online legpuzzel van Sonic Heroes!
Emily Osment - Hero in Me