Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/spelik/public_html/zoeken_functies.php on line 92
Gevonden: scrabble spelen tegen computer en nog vele duizenden andere spelletjes op ik.be
 
nextJe zocht op: scrabble spelen tegen computerSpel > scrabble spelen tegen computer
Andere scrabble spelen tegen computer spelletjes:
Ketnet - Move tegen Pesten
Selecteer je favoriete Power Ranger om mee te racen. Win tegen de andere Power Rangers om naar het volgende level te gaan. Succes!
Speel deze griezelige Halloween versie van Angry Birds. Help de vogels in hun actie tegen de stoute varkens en de gemene pompoenen die de varkens helpen. Klaar voor dit Halloween Angry Birds online spel?
In de boeken van "In de Ban van de Ring" en "De Hobbit" kom je Hobbits tegen. Hobbits, in Midden-aarde ook wel Halflingen genoemd, leven in de Gouw. Kleed dit vrolijke Hobbit meisje aan.
Speel dit Spongebob spel en spring hoger en hoger dankzij de wolkjes. Ondertussen kan je Patrick Ster en Octo Tentakel tegenkomen, die je punten kunnen verdubbelen!
Race met je crossmotor tegen andere racers en probeer dit spel te winnen. Je kan kiezen of je het makkelijk, moeilijk of extreem speelt. Verzamel gadgets om sneller te zijn!
Leg alle puzzelstukjes tegen elkaar zodat er een superlieve panda verschijnt in deze puzzel!
Speel dit online spel met de Baby Disney Prinsesjes. Probeer alle hartjes van dezelfde kleur tegen elkaar te krijgen, zodat ze uiteindelijk allemaal van het scherm verdwijnen.
Help Wile E Coyote om de Road Runner na te zitten. Hij vliegt rond op een staaf dynamiet, dus let op dat hij nergens tegenbotst.
De broer van Raven Baxter uit de Disney Channel serie heeft graag heel veel geld. Help hem door zijn spaarvarken al het geld op te rapen in het huis. let wel op dat je niemand tegenkomt en leg je geld op tijd in de kluis!
Als huisdier heb je een varkentje. Ook met varkentjes moet je vaak gaan wandelen. Laat dus jouw huisdier varken uit en kleed het eerst goed aan tegen de regen. Kies ook leuke regenkledij uit voor jezelf!
Laat de Chipmunks Alvin, Theodore en Simon tegen elkaar racen in dit multiplayer spel!
Help FC De Kampioenen om Fernand Costermans weg te houden van de Kampioenen beker! Klik op Pascale, Boma, Carmen, Markse, Neroke en Pol om Fernand tegen te houden voor hij de voetbalbeker bereikt.
Help Koning Triton (de vader van Ariel) om Botje en Melody te redden. Gebruik de magische drietand om de gevaren tegen te houden!
Help Frodo om de ring te vernietigen. Laat hem op tijd overal alle obstakels springen die hij onderweg tegenkomt.
Hou een race tegen een andere in Kerstman in je slee!
De laatste gevleugelde Eenhoorn pegasus-eenhoorn) is verdwaald. Help hem door dit land te komen zonder te vallen of ergens tegenaan te lopen.
In de Oceaan organiseert Koning Triton, de vader van Ariel de Kleine Zeemeermin, een wedstrijd. Win van je tegenstanders door hen langs boven te raken. Verzamel de zeesterren voor punten!
In de stoomboot van Sinterklaas verzamel je alle geschenken. Let op dat je nergens tegenvaart onderweg!
In Looney Tune land wordt er een grote wedstrijd hordelopen gehouden. In deze wedstrijd gaat Bugs Bunny het tegen Cecil de Schildpad opnemen. Jij moet Bugs Bunny helpen en hem over de hordes laten springen!
De bedoeling van honkbal of basebal is om tegen de bal te slaan en die op een juiste plaats te krijgen. Klik hiervoor op het juiste cijfer op je klavier of met je muis in het vierkant wanneer de schaduw van de bal op de...
Bescherm het A-Team tegen aanvallen! Klik op de voorwerpen, zodat ze bewegen en uiteindelijk de leden van het A-Team beschermen.
Speel dit leerrijke spel. Het is een online breuken spel. Als je de breuken juist hebt uitgerekend, dan zal Aladdin zijn tegenstander verslaan.
Jij bent Donald Duck en mag ping pong spelen tegen Mickey Mouse. Wie zal er winnen?
De piraten willen alle diamanten stelen. Hou hen tegen door zelf de diamanten zo snel mogelijk te verzamelen. Heb je er genoeg, dan verschijnt er een deur naar het volgende level!
Help Spongebob zijn vaarbewijs te halen. Let op dat hij nergens tegen vaart, maar verzamel wel de dingen onderweg voor meer energie en meer punten!
In dit spel moeten de meiden van Witch hun tegenstanders verslaan. Kies een kracht uit en mik op tijd!
Help Timon en Pumbaa bij hun keverjacht! Verzamel alle kevers door 3 of meer kevers van dezelfde kleur tegen elkaar te krijgen. Als een kever Timons en Pumbaa's cirkel in vliegt, is het spel voorbij! Om naar het volgende...
Verlos Townsville van haar vijanden! Vlieg en schiet op alles wat de Powerpuff Girls tegenkomen. Voor een volgend level versla je je vijanden.
Je weg is vol gevaren, enkel het goede zal je beschermen tegen de valstrikken van het slechte. Vind je weg door op de goede dingen te klikken en voorkom dat je een zombie wordt.
Kies 3 puzzels van Guust Flater die jij wilt maken. Let op, want dit is een spelletje tegen de tijd! Klik op de vakjes tot het puzzelstukje van jouw puzzel tevoorschijn komt en maak alle drie jouw puzzels alvorens Guust...
Laat Amika het paard in het veld lopen, maar let op dat ze nergens tegenspringt! Verzamel ook de bonuspunten.
Versla als powerpuffgirl je tegenstanders en bevrijd de ontvoerde puppy\'s. Elk powerpuff meisje heeft haar eigen krachten. Pas op voor de kogels van de vijand en spaar je energie.
Rufus (uit de tekenfilmserie Kim Possible) is een naakte molrat en het huisdier van Ron. Ron heeft hem als huisdier gekozen omdat zijn vader allergisch is voor dieren met een vacht. Hij kan een beetje praten en helpt vaak...
Speel Airhockey online! Versla je tegenstander door zoveel mogelijk punten te scoren. Je behaalt punten door het schijfje in de goal te krijgen.
Speel table hockey, tafel hockey of airhockey. De bedoeling is dat je het schijfje in de goal aan de kant van de tegenstander krijgt. Succes!
Speel dit online kermisspel van Holly Hobbie. Gooi kussens tegen het bord en probeer drie dezelfde figuren op een rij, kolom of diagonaal te krijgen. Als je dat hebt, krijgt Holly Hobbie de prijs mee naar huis!
Vind de cijfers in prentjes uit de film Despicable Me (2010). De film gaat over de man Gru, die tegen elke prijs de grootste superschurk ter wereld wil worden in de hoop zo eindelijk het respect te winnen van zijn moeder,...
Speel Mr. Bump Pinball. Het is het mannetje uit Mr. Men dat zich over tegenstoot, dus inderdaad heel gepast voor een flipperkast!
Mr Bump zit in de botsautootjes op de Kermis. Klik op het andere wagentje met dezelfde kleur zodat Mr. Bump hiertegen aan kan rijden.
Ga mee met Polly Pocket in haar jeep. Ze rijdt op het platteland. Verzamel alle lieve dieren die je tegenkomt in jouw auto.
Speel het superpopulaire spel Monopoly tegen de computer. Op www.ik.be kan je online Monopoly spelen!
Briscas is een echt Spaans kaartspel. Probeer te winnen van jouw tegenspeler door hogere kaarten af te leggen. Let wel op de prentjes om te kunnen winnen!
Deze lieve en schattige huisdieren, een poes, hondje en konijn, willen speelgoed verzamelen. Gebruik je muis of pijltjes om je lievelingsdier op de vensterbank, daarna op de kast en nadien nog hoger te laten springen, zodat...
Elke dag wandelt deze prinses in het bos. Daar ontmoet ze een prachtige eenhoorn. Nu kan jij dit meisje een haar eenhoorn mooi opmaken, want wie weet komt ze wel haar droomprins tegen!
Leer sneller te zijn door dit spel te spelen! Leg jouw kaarten op de stapels in het midden en wees je tegenstander te snel af! Leg een kaart op een kaart hoger of lager en speel uit.
Dora en Nemo zijn elkaar tegen gekomen. Wie weet welk avontuur er nu volgt!
Klik op elk cijfer dat je tegenkomt in de plaatjes van de film Chicken Little en speel dit spel uit! <br /><br
Help Miley Cyrus om zich op tijd aan te kleden zoals Hannah Montana, zodat ze naar haar concert kan vertrekken. Bekijk de outfit goed en kleed Miley hetzelfde aan! Je kan dit spel ook met een vriend of vriendin spelen. ...
Peter Pan moet het opnemen tegen Kapitein Haak in dit spannende spel. Jij kan Peter Pan helpen om de pijltjes in de roos te werpen! <br
Speel het beroemde spel snake met de Disney actrice Miley Cyrus op de achtergrond! De bedoeling is dat je telkens een blokje meer toevoegt aan het lijntje dat je hebt. Let op dat je niet tegen het lijntje of tegen de kant...
Help Alice doorheen wonderland te geraken in dit platformspel. verzamel alle voorwerpen en ontwijk je tegenstanders.
Laat Jerry zo snel mogelijk lopen, weg van Tom de kat die achter hem zit. Verzamel ook de kaas die je tegenkomt en spring over obstakels.
Puzzel deze Disney prent ineen van Chicken Little die een spannende honkbal wedstrijd speelt tegen Foxy Loxy en Goosey Loosey!
Sprookjes zijn mooi en romantisch, zoals Doornroosje die 100 jaar lang slaapt en dan haar droomprins tegen komt! 100 jaar lang slapen ...., waar moet je dan allemaal over dromen? Kom het snel te weten!
Overal is er Liefde en Romantiek, kijk maar naar Ariel en Eric. Ben jij nog steeds niet de partner van je dromen tegengekomen? Wees gerust, die komt nog wel! Heb jij reeds diegene gevonden, vergeet dan niet om lief te...