Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/spelik/public_html/zoeken_functies.php on line 92
Zocht je snel slak 1? Gevonden op ik.be
 
nextJe zocht op: snel slak 1Spel > snel slak 1
Andere snel slak 1 spelletjes:
Van winkelen krijg je wel honger! Wat wil jij graag eten: fastfood of kleine hapjes? Hoe dan ook, doe het in stijl in je mooiste outfits.
In dit spel is het de bedoeling dat je heel snel de letters typt die verschijnen, zodat het water niet stijgt!
In dit spel worden jouw zenuwen getest. Ben jij sneller dan de computer? Ok, bewijs het maar!
Leer sneller te zijn door dit spel te spelen! Leg jouw kaarten op de stapels in het midden en wees je tegenstander te snel af! Leg een kaart op een kaart hoger of lager en speel uit.
Laat Barbie in haar mooie wagen rijden in deze race. Als je snel genoeg bent, kan je winnen.
In het kapsalon waar Mr Bean werkt, mag hij enkel poetsen. Wanneer de kapper even niet kijkt, wil Mr Bean toch haar knippen. Help hem snel wanneer de kapper afgeleid is!
In deze puzzel kan je een foto puzzelen van een ijsbeer, toon je puzzelkwaliteiten en maak deze puzzel zo snel mogelijk weer heel!
In dit spel is het de bedoeling om heel snel alle ontbrekende puzzelstukjes van de Disney film Wreck it Ralph op hun plaats te krijgen. ben jij snel en juist genoeg?
Vind de 6 verschillen in deze prentjes van de Lorax, probeer ze zo snel mogelijk te vinden!
Dit zijn online puzzels van Fifi uit Fifi en haar Bloemenvriendjes. Hoe snel kan je deze legpuzzels maken?
Pluk samen met Fifi alle bloemen zo snel mogelijk. Verbeter steeds je eigen score. De aardbeien en het ander fruit geven je bonuspuntjes!
Je bent de sleutel van je slaapkamer kwijt, maar dankzij enkele hints kan je de sleutel snel terugvinden. Klik en vind alle aanwijzingen in de slaapkamer!
Heb jij al ooit met een limousine gereden? Wel, in dit spel mag je er zelfs mee racen. Probeer elke level te halen door snel en behendig doorheen de straten te racen.
Deze juffrouw wil nog graag snel een makeover voor ze les gaat geven. Help jij haar even?
Bak een verrukkelijke Pecan Pompoentaart. Volg de instructies en je kan snel smullen van een heerlijk pompoengebak met pecannootjes.
In dit spel vind je een diamanten puzzel en het is de bedoeling dat je zo snel mogelijk de passende stukjes vindt. Kies een stukje, draai het en leg het op de juiste plaats.
Je hebt een eigen Sandwich zaak en maakt lekkere boterhammen voor je klanten. Lever de bestellingen snel af om meer geld te verdienen en je winkel uit te breiden.
De Flintstones geven een feestje. Het is jouw job om iedereen op tijd te bedienen. Geef hen wat ze vragen en wees snel genoeg.
Deze kamer is een puinhoop. Probeer snel alles op te ruimen voor je ouders thuiskomen. Je krijgt punten voor de spullen die je op hun plaats legt.
Je eerste zomerliefde vergeet je niet snel! Wat denk je van en romantische picknick en daarna gezellig samen op de hangmat zitten? Wie weet krijg je wel een klein kusje van je droomprins!
Het is zomer en dan draait het niet enkel om zonnen. Het is vakantie, dus Polly gaat werken in een burgertent om wat geld bij te verdienen. Werk snel, zodat je meer verdient en het menu beter kan maken!
Elke dag gaat de hond ervandoor met de krant. Doe snel je skates aan en schaats je hondje achterna! Lukt het jou om hem in te halen?
Zin in een lekker en snel gerechtje? In dit recept kom je te weten hoe je een heerlijke omelet met courgettes klaarmaakt.
Help om van Spongebob een proper sponsje te maken door alle bacteriën weg te wassen met zeep. Wees snel genoeg, want de bacteriën vermenigvuldigen zich heel snel!
Dit is een online legpuzzel van Neytiri uit de film "Avatar", gespeeld door Zoe Saldana, de actrice. Hoe snel kan jij deze puzzel maken?
Speel Combo Card, een zenuwslopend spannend kaartspelletje! Het is de bedoeling dat je heel snel combo's maakt. Leg kaartjes van hetzelfde nummer of opeenvolgende nummers naast elkaar en maak zo combo's van 3 kaarten of...
Race met je crossmotor tegen andere racers en probeer dit spel te winnen. Je kan kiezen of je het makkelijk, moeilijk of extreem speelt. Verzamel gadgets om sneller te zijn!
Ben jij snel? Bewijs het door dit klaslokaal van de kleutertjes op tijd op te ruimen!
In dit Brave spel worden plaatjes uit de Disney animatiefilm Brave getoond. Er zitten steeds 6 verschillen in de plaatjes. Kan jij ze allemaal snel vinden?
Een nieuw spelletje in het gamma van de Angry Birds spelletjes: Angry Birds koppels. Klik zo snel mogelijk op 2 dezelfde Angry Birds en probeer op die manier zo veel mogelijk koppels te maken!
In dit Pink Panther spelletje mag jij als Inspecteur Clouseau de bom ontmantelen. Knip snel alle blauwe draden door voor de tijd op is!
In dit Formule 1 spel kan jij de race winnen! Wees snel, neem je bochten goed en win goud!
Help het lieveheersbeestje het einde te bereiken van deze doolhof! Wes snel en denk goed na hoe het kan lukken.
Op een exotisch eiland, heel ver is Taz terecht gekomen. Hij wil graag ontsnappen! Hiervoor moet hij alle beelden kapot maken. Dit kan hij enkel door de hesp te eten. Wees snel en let op dat niemand Taz opnieuw gevangen...
Kan jij alle motor onderdelen op de juiste plaats zetten en deze Honda zo snel mogelijk maken?
Ben je een Shakira fan? Dan wordt dit tetris spel eens zo leuk. Ook anders blijft tetris super leuk! Wil je een snellere versie, probeer dan eens de gewone tetris uit!
Leer snel typen dankzij dit leuke en leerzame spel! Geef de hongerige inktvis zo snel mogelijk eten door op de juiste toetsen te drukken.
In dit spel kan je online borduren. Let wel op dat je snel genoeg bent en op tijd de kleur verandert!
Speel nu het bordspel Mens-erger-je-niet online! Doel van het spel is om zo snel mogelijk en voor de andere spelers al je pionnen thuis te krijgen.
Pak snel je bagage om op reis te gaan. Onthoud waar alle spulletjes liggen en klik erop wanneer ze gevraagd worden.
Race met Mr Bean op de snelweg en probeer zo ver mogelijk te geraken!
Kan jij zo snel mogelijk de juiste rekensymbolen raden? Doe je best!
De piraten willen alle diamanten stelen. Hou hen tegen door zelf de diamanten zo snel mogelijk te verzamelen. Heb je er genoeg, dan verschijnt er een deur naar het volgende level!
Kijk, Timon van Pumbaa is heel droevig: hij is veranderd in zwart en wit! Geef hem snel weer wat kleur en maak hem blij!
Bevrijd de 101 Dalmatiërs uit de handen van Cruella De Vill, dankzij dit kaartspelletje! Wees snel dan zij en leg je kaarten af.
In dit spel zie je foto's van enkele beroemdheden. Jij moet heel snel zeggen of het 2 keer dezelfde foto's zijn of niet!
Blossom, Buttercup en Bubbles houden een kussengevecht. Pak zo snel mogelijk de kussens op en gooi ze naar de andere meisjes om punten te verdienen. Wees snel want je hebt maar 2 minuten om zoveel mogelijk punten te scoren.
Professor Utonium heeft een ongelukje gehad in zijn laboratorium. Nu heeft hij je hulp nodig. Verbind verschillende pijponderdelen aan elkaar zodat er water door heen kan stromen. Doe het wel zo snel mogelijk, anders...
Speel dit leuke memory spel met Rufus de Naakte Molrat. Wees snel en zorg ervoor dat de kaarten de bovenkant niet raken!
Monster Melodie. Speel het muziekje van Monster High mee. Klik snel op de oplichtende Monster High figuurtjes en volg het patroon.
Jij hebt een snoepjeswinkel. Met Valentijn komen er heel veel mensen langs om lekkere chocolade voor hun geliefde te kopen. Bedien al je klanten zo snel mogelijk, zodat ze allemaal heel tevreden van je chocoladewinkel...
Help Rufus van Kim Possible in zijn restaurant Bueno Rufus door de bestellingen juist af te werken. Ben jij snel genoeg?
Let op waar het hondje zich verstopt heeft en klik er daarna op. Het is heel snel.
Smurf snel deze Smurfen puzzels!
Hier zie je Aladdin in volle actie, op weg om zijn geliefde prinses Jasmine te redden! Komt Aladdin op tijd? Maak snel de puzzel, dan zal Jasmine wel gered zijn!
Hou een t-shirt wedstrijd en doe de vuile t-shirts snel in de wasmand!
Bereid Sushi voor de cast van iCarly. Wees snel en doe wat gevraagd wordt!