Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/spelik/public_html/zoeken_functies.php on line 92
Gevonden: spel kaa de slang en nog vele duizenden andere spelletjes op ik.be
 
nextJe zocht op: spel kaa de slangSpel > spel kaa de slang
Andere spel kaa de slang spelletjes:
Speel dit iCarly kaartspel en probeer zoveel mogelijk kaarten te matchen met elkaar!
Begeleid Aladdin in dit spannende avontuur. Geest heeft een kaart voor Aladdin die hem naar de lamp leidt. Probeer de weg te tekenen voor Aladdin zodat hij veilig doorheen dit avonturenland geraakt.
Speel dit kaartspel met je lievelingsprinsesjes van Disney. Het spel is een mengeling tussen Blackjack en Uno: als het jouw beurt is, mag je een kaart leggen. De bedoeling is dat de stapel 12 punten wordt. Anders zijn er...
Hoe goed kan jij werpen? Probeer deze kaarten in de goochelaarshoed te mikken, maar let op want de hoed verandert elke keer van plaats!
Samson en Gert - Wij zijn op elkaar <br /> Uit het album: 20 Jaar Samson & Gert (2010)
In dit spel kan je online een kaartenhuisje bouwen!
De poes Tom heeft een doolhof voor Jerry gemaakt. Help Jerry toch de weg te vinden!
Speel Patience of Solitaire met Studio 100 figuurtje zoals Mega Mindy, Samson, Piet Piraat en Kabouter Plop.
In dit memory spel moet je Strawberry Shortcake en haar vriendjes gelukkig maken. Klik elke keer op twee dezelfde prentjes. Uiteindelijk zal je een heel mooie plaat kunnen zien!
Speel dit memory spel met Hello Kitty het poesje en haar vriendjes.
Help de Sneeuwman om alle kaarsjes aan te maken voor het Nieuwe Jaar!
Speel een kaartspel met het schattige hondje Coconut. Het is zenuwen. Klik op de stapel links of rechts om een kaart in het midden te krijgen. Leg als eerste zo snel mogelijk je kaarten op de stapels in het midden. Speel...
Leer sneller te zijn door dit spel te spelen! Leg jouw kaarten op de stapels in het midden en wees je tegenstander te snel af! Leg een kaart op een kaart hoger of lager en speel uit.
Kleed dit Afrikaans meisje aan voor de mooiste dag van haar leven.
Verzamel de kaas die de muis naar beneden gooit en mik die in de kruiwagen. Let op voor de dingen die Tom de poes naar jou gooit.
In dit spel zie je Kaa de slang uit Jungle Book. De bedoeling is om een zo lang mogelijke slang te maken, zonder tegen de slang of de randen van het spel te komen. Verzamel elke keer een extra bolletje!
Win zoveel mogelijk door kaarten te verzamelen totdat je 21 in het totaal hebt. Let op dat je niet meer dan dit getal bijeen krijgt. Wanneer je kaarten niet kan gebruiken, klik je op 'click here to discard', wanneer je een...
<b>Behaal de hoogste score!!!</b> <br /><br /> Dit spel is een "snake" variant. Probeer zoveel mogelijk kaas te eten, maar let op voor de muizenvallen die verschijnen! <br /><br...
In dit kaartspelletje is het de bedoeling dat je de kaarten van op het spelbord wegspeelt door ze elke keer op een kaart hoger of lager van de stapel te leggen. Kan je niet verder, klik dan op de gedekte stapel en er zal...
Puzzel deze Hop prenten weer helemaal in elkaar.
Kleur deze prent met Susan in, fee van vogels en natuur in het algemeen, zorg ervoor dat de kleuren in harmonie met elkaar worden gebracht.
Dit lieve koppeltje wil elkaar graag een kusje geven voor Nieuwjaar op de schaatsbaan. Let op dat niemand hen ziet!
Speel dit Patience spel met Mr. Bean, zijn beertje en andere personage uit de serie. Je volgt gewoon de normale patienceregels door de kaarten van een andere kleur op elkaar te leggen.
Hoe loopt het verder tussen Violetta en Tomas, want ze voelen duidelijk iets voor elkaar. Gebruik je verbeelding terwijl je deze legpuzzel van de Disney Channel serie "Violetta" maakt.
In deze online legpuzzel vind je een mooie tekening van Bloem en Bambi die elkaar leren kennen en vrienden worden.
Dit is een leuke puzzel voor alle puzzel liefhebbers: het is een abstracte puzzel wat het puzzelen een beetje moeilijker maakt. Lukt het jou om deze abstracte puzzel in elkaar te puzzelen?
Speel memory met Fifi en onthou op welke plaatsen haar bloemenvriendjes zich verstopt hebben. Draai elke keer de kaartjes met 2 dezelfde Bloemenvriendjes van Fifi om!
Dit is een puzzel van Monsters Inc van Disney. Verplaats alle stukjes tot ze in elkaar passen en enkele vriendelijke monsters laten zien.
Ga zwemmen met je vriendje en geef elkaar kusjes in het zwembad, maar let op dat je niet betrapt wordt.
Als je de puzzelstukjes juist in elkaar legt, verschijnt Neytiri van Avatar op je scherm.
Maak een online legpuzzel van de Amerikaanse R&B-zangeres, songwriter, actrice, modeontwerpster en winnares van zeventien Grammy Awards: Beyoncé Knowles.
Help deze laborante om na een werkdag haar laboratorium op te ruimen. Weet jij de plaats van alle spulletjes en kan je het lokaal opruimen voor de baas weer binnenkomt?
Speel Combo Card, een zenuwslopend spannend kaartspelletje! Het is de bedoeling dat je heel snel combo's maakt. Leg kaartjes van hetzelfde nummer of opeenvolgende nummers naast elkaar en maak zo combo's van 3 kaarten of...
Leg alle puzzelstukjes tegen elkaar zodat er een superlieve panda verschijnt in deze puzzel!
Speel dit leuke bejeweled spel van Wreck it Ralph. Plaats 3 of meer diamanten naast of boven elkaar en maak zo je speelbord leeg!
Speel dit online spel met de Baby Disney Prinsesjes. Probeer alle hartjes van dezelfde kleur tegen elkaar te krijgen, zodat ze uiteindelijk allemaal van het scherm verdwijnen.
Ben jij snel? Bewijs het door dit klaslokaal van de kleutertjes op tijd op te ruimen!
Kan jij uitrekenen hoeveel deze 2 scholen vissen met elkaar vermenigvuldigd zijn? Verzamel het juist aantal visjes voor je antwoord.
Beleef volop plezier met dit Bubble spel en waan je terug in de Mayacultuur. Probeer de ballen van dezelfde kleur naar elkaar te schieten om hen te laten verdwijnen!
Dit perfect paar is op huwelijksreis en willen graag elkaar een kusje geven. Let op dat niemand hen ziet kussen, want dat vinden ze niet leuk.
Laat de Chipmunks Alvin, Theodore en Simon tegen elkaar racen in dit multiplayer spel!
Laat Jake en Neytiri uit de film Avatar in perfecte harmonie met elkaar leven. Let wel op dat wanneer ze elkaar kussen, ze stiekem kussen en niet betrapt worden!
In dit spel kan je een Valentijnskaart of Valentijnsdoosje maken om het daarna aan iemand te geven. Op zowel het doosje als de kaart staat een leuke prent van Ariel De Kleine Zeemeermin.
Speel dit mooie memory spel van Prinses Lillifee online! In dit Lillifee spelletje is het de bedoeling dat je 2 dezelfde kaartjes omdraait. Kijk goed wat er op de kaartjes staat, onthou het en duid dan elke keer 2 dezelfde...
Puzzel deze online legpuzzel van de Amerikaanse president Obama en de superheld Spiderman ineen!
Ben jij goed in kaartspelletjes? Dan zal je dit Phineas en Ferb solitaire spelletje vast wel leuk vinden!
Kaatje en Kamiel - Vliegen
Kaatje en Kamiel - Verkleden is fijn
Het is Nieuwjaar en deze celebrities of beroemdheden willen elkaar graag een kusje geven. Let op dat de paparazzi hen niet zien!
Speel dit Kerst Sudoku spelletjes online. Geef elke Kerstman 1 slee, maar zorg ervoor dat er nooit 2 keer een slee naast elkaar, onder elkaar of diagonaal van elkaar komt te staan. bij elke rij en kolom zie je hoeveel...
John en Pocahontas brengen graag tijd met elkaar door. Maak deze online Pocahontas legpuzzel!
Speel het spel Jungle Fruit dat gebaseerd is op het kaartspelletje Hoger Lager en het bordspel Mahjong. Klik op de vaten vooraan (die klikbaar zijn) als ze een hogere, lagere of dezelfde waarde hebben als jouw vat. Kan je...
Speel dit online Hello Kitty memory spel en onthou de plaats van alle figuren, zodat je 2 dezelfde kaartjes kan aanduiden en dit spel kan winnen.
Help Donald Duck om de beste ijscoman te worden: Stapel alle ijsbollen op elkaar en bouw het hoogste ijsje in de wereld!
Alle puzzelstukjes liggen door elkaar: leg ze weer op de juiste plaats en de grappige Aristokatten zullen verschijnen!