Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/spelik/public_html/zoeken_functies.php on line 92
Gevonden: spelen punt enel en nog vele duizenden andere spelletjes op ik.be
 
nextJe zocht op: spelen punt enelSpel > spelen punt enel
Andere spelen punt enel spelletjes:
Verbind alle cijfers vanaf 1 tot het einde om een Paashaasje te voorschijn te zien komen!
Een nieuwe dot to dot of punttekening van Jerry de muis!
Verbind alle puntjes met elkaar om deze leuke Goofy punttekening te zien!
Verbind alle cijfers en op het einde zal Scooby Doo de hond verschijnen!
Dit is een echt dot to dot spelletje waarbij je alle puntjes moet verbinden en zo Fred Flintstone op je scherm krijgt!
Dit is een Olifant punttekening of dot-to-dot tekening waarbij je in de juiste volgorde alle cijfers moet verbinden!
Leer tellen door deze leuke punttekening van een eend op te lossen!
Verbind alle letters in de juiste volgorde met elkaar en Popeye komt tevoorschijn!
Verbind de cijfers in de juiste volgorde en er komt een mooi prent van Winx te voorschijn!
In dit spel kan je samen met je favoriete My Little Pony in de achtbaan gaan, ondertussen kan je vlinders vangen. Hoe meer vlinders, hoe meer punten.
In dit kaartspelletje is het de bedoeling dat je de kaarten van op het spelbord wegspeelt door ze elke keer op een kaart hoger of lager van de stapel te leggen. Kan je niet verder, klik dan op de gedekte stapel en er zal...
Pluk samen met Fifi alle bloemen zo snel mogelijk. Verbeter steeds je eigen score. De aardbeien en het ander fruit geven je bonuspuntjes!
Deze kamer is een puinhoop. Probeer snel alles op te ruimen voor je ouders thuiskomen. Je krijgt punten voor de spullen die je op hun plaats legt.
In dit Monsters Inc spel speel je bejeweled. Plaats 3 of meer dezelfde monsters op een rij of een kolom om die te laten verdwijnen. Je krijgt punten hoe meer monstercombinaties je maakt!
Speel dit Spongebob spel en spring hoger en hoger dankzij de wolkjes. Ondertussen kan je Patrick Ster en Octo Tentakel tegenkomen, die je punten kunnen verdubbelen!
Speel dit kaartspel met je lievelingsprinsesjes van Disney. Het spel is een mengeling tussen Blackjack en Uno: als het jouw beurt is, mag je een kaart leggen. De bedoeling is dat de stapel 12 punten wordt. Anders zijn er...
In dit Smurfenspel spring je op de wolken en probeer je zo hoog mogelijk te geraken, zonder te vallen. Red Smurfin om je punten te verdubbelen!
Help Dora om alle lekkere gebakjes op te eten waarnaar ze vraagt. Klik enkel op de cakejes waarvan ze droomt, want anders verlies je punten.
Help Spiderman om de finish te behalen in dit spel! Verzamel de gadgets om punten te behalen. Bestuur je bike om het spel te kunnen uitspelen.
Ga vissen en probeer zoveel mogelijk visjes van de juiste soort te vangen om hen uit de vervuilde zee te halen. Let op dat je enkel de juiste visjes vangt! Speel deze variant op Goudzoeker en verdien bonuspunten met de...
Help de feeën Cosmo en Wanda om Timmy's wensen te vervullen. Hou een formule 1 race in Timmy's kamer. Verzamel alle bonuspunten onderweg. Het is een multiplayer spel, dus je kan zowel alleen spelen als met een...
Speel eens tetris op een grappige en originele manier in dit \\\\\\\"Trollige Tetris\\\\\\\" spel. De blokjes hebben in dit spel een tekening. Zorg ervoor dat drie dezelfde tekeningen samen komen te liggen. Je...
Een nieuw Angy Birds spel: schiet de Angry Birds weg en probeer op deze manier zoveel mogelijk ijsjes te vangen! Sommige ijsjes zijn meer punten waard dan andere. Behaal genoeg punten om naar het volgende level te gaan in...
Als tiener heb je wel eens last van puistjes, zwarte puntjes en andere onzuiverheden op je huid. Verzorg jezelf en maak je stralend voor een leuk feestje!
Help de Kerstman om alle kadootjes in zijn vrachtwagen op tijd af te leveren. Verzamel onderweg ook de bonuspunten!
In de Oceaan organiseert Koning Triton, de vader van Ariel de Kleine Zeemeermin, een wedstrijd. Win van je tegenstanders door hen langs boven te raken. Verzamel de zeesterren voor punten!
Ga met je hondje naar het park en gooi een frisbee. Zorg ervoor dat je onderweg ook het eten verzamelt voor bonuspunten!
Help Sonic met zijn motorfiets zoveel mogelijk punten te behalen door stunts te doen en ringen te verzamelen!
Leer rolschaatsen, fietsen en skaten samen met Taz in dit spel. Doe de gekste kunstjes en verzamel de hoogste punten!
Phineas en Ferb - Geef me keihard een punt
Span pijl en boog en probeer alle ballonnen te raken voor zoveel mogelijk punten!
Speel deze versie van het klassieke spel "Bomberman". Probeer zoveel mogelijk punten te behalen, de sleutel te krijgen en naar de deur te lopen!
Help Rome op te bouwen tot een machtig imperium. Speel dit bejeweled spel, verdien punten en bouw je rijk op!
Probeer Sneeuwwitje zo lang mogelijk omhoog te houden. Klik op Sneeuwwitje zodat ze de grond niet raakt. Wanneer er appels van de bomen vallen, vang ze dan op door erop te klikken, zo krijg je bonuspunten! <br...
Help Spongebob zijn vaarbewijs te halen. Let op dat hij nergens tegen vaart, maar verzamel wel de dingen onderweg voor meer energie en meer punten!
Op een bruiloft is het ook belangrijk om verzorgde nagels te hebben! Kies een leuke kleur uit, mooie stickers en uiteraard een prachtige ring om het geheel perfect te maken. Kijk naar de punten die je krijgt!
Blossom, Buttercup en Bubbles houden een kussengevecht. Pak zo snel mogelijk de kussens op en gooi ze naar de andere meisjes om punten te verdienen. Wees snel want je hebt maar 2 minuten om zoveel mogelijk punten te scoren.
Laat Amika het paard in het veld lopen, maar let op dat ze nergens tegenspringt! Verzamel ook de bonuspunten.
Amika doet mee met een paardenrace! Jij bent Merel en je wilt ervoor zorgen dat Amika wint. Vang alle goede punten op, zodat Amika als eerste bij de finish komt!
De Powerpuff Girls zijn een dagje aan zee. Surf met Blossom, Buttercup of Bubbles op de hoge golven, verdien punten door de objecten te verzamelen en door stunts te doen.
Speel Airhockey online! Versla je tegenstander door zoveel mogelijk punten te scoren. Je behaalt punten door het schijfje in de goal te krijgen.
Speel een soort van Valentijn Pacman. Help de jongen hartjes te verzamelen. Let wel op voor de koudhartige ijshartjes. Raap ook de geschenkjes op voor extra punten en kans op liefde.
Speel Dinky Smash! Het is een leuke vorm van tetris. Het lijkt ook op een spelletje van op de kermis. Eigenlijk is het een modernere versie van tetris met hoofdjes in plaats van blokken. Leg drie dezelfdje hoofdjes bij...
Speel online dit K3 spel met Josje, Karen en Kristel. Het is tetris! Er komen K3-blokjes naar beneden. Zorg ervoor dat de blokjes een horizontale lijn maken. Als een horizontale lijn vol is, verdwijnt deze en krijg je 10...
In dit spel kan je allerlei punttekeningen maken! Let wel op, want je moet elke tekening binnen een bepaalde tijd af hebben.
Elk puntje moet via lijntjes met elkaar verbonden worden vanaf cijfer 1 en dan krijg je Yogi Bear uit de tekenfilms!
Ga van puntje naar puntje en van cijfer naar cijfer om Tweety het vogeltje te maken!
Verbind de puntjes in deze punttekening (van punt naar punt) en Mickey Mouse zal verschijnen!
Wwwiiiiiiillllllllllllmmmmmmmmmmmmaaaaaaaaaaaaaaa!! Verbind de punten en je zal zien dat Wilma Flintstone verschijnt!
Speel mee met het lieve hondje Coconut in het park. Verzamel alles wat je puntjes oplevert. Let op voor de ballen!
Help het meisje samen met haar vriendjes om de waterval goed af te dalen en onderweg de bonuspunten te verzamelen.
Leer vliegen samen met de leden van de Winx club. Probeer alle hindernissen te ontwijken, maar neem de magische bloemen mee voor extra punten. Laat je fantasie er maar op los en de magie zal herleven!
Kan jij Tinkelbel helpen verloren voorwerpen weer te vinden? De pijltjes zullen de weg wijzen. Verzamel onderweg ook bonuspunten!
In een prachtige zomer ben je op zoek naar mooie schelpen in de oceaan. Zoek tussen het zand en breng de schelpen naar boven. Ondertussen neem je ook het vuilnis mee dat in de oceaan drijft om het milieu te beschermen. ...
Vang alle bijen op in een luchtbel. Wanneer je meer bijen in 1 luchtbel stopt, krijg je meer punten. Je kan ook de wekker en zeep om bellen te blazen, vangen!
Na het bal van de Prins, moet Assepoester snel naar huis, voor middernacht moet ze thuis zijn. De koets moet zo snel mogelijk zijn, maar onderweg liggen er pompoenen. Spring hierover met de koets en verzamel zoveel...
Quidditch of Zwerkbal wordt gespeeld op een ovaal veld dat verschillende ondergronden kan hebben. Het is ongeveer zo groot als een voetbalveld met aan beide kanten drie grote masten met aan de bovenkant ringen. De jagers...