nextJe zocht op: spelen tuinSpel > spelen tuin
Andere spelen tuin spelletjes:
Kinderliedjes - Mijn Tuintje
Help Winnie de Poeh om Konijn's tuintje te redden! Verplaats alle spulletjes zodat je minstens drie delfde voorwerpen op een rij of kolom krijgt.
Probeer te ontsnappen uit deze hele speciale tuin. Vind alles wat je nodig hebt om weg te geraken en denk na!
Je viel in slaap in de speeltuin en nu is iedereen weg. Probeer te ontsnappen, voor het donker wordt.
Luister naar dit verhaaltje over de dierentuin. Je kan zelf meelezen.
Dit meisje werkt in de Lente graag in de tuin en plant de prachtigste bloemen. Kies je kleren om te tuinieren en maak de outfit van dit bloemenmeisje fleurig.
Je wil de bloemen in je tuin verplanten zodat je minstens vijf dezelfde bloemen op een rij krijgt, dan verdwijnen ze en kunnen er andere bloemen geplant worden.
In de magische tuin van Dora kan je planten en bloemen planten en laten groeien. Kies eerst in het plantenboek een plant uit, plant het in de pot, klik daarna op het magische product en geef je plantje water. Herhaal het...
Stel de mooiste Japanse tuin ooit samen en droom weg.
Oh nee, alle dieren ontsnappen uit de zoo! Kan jij ze terugvinden? Zoek goed en klik ze aan. Als je wil weten, hoeveel en welke dieren je nog moet zoeken, kijk dan links op het scherm.
Je hebt net een wonderlijke tuin ontdekt! Geef de grond wat water met de gieter en kijk wat er gebeurt. Luister ook!
Er werden verschillende voorwerpen verborgen bij de tuinkabouters uit Gnomeo en Juliet, de animatiefilm gebaseerd op het verhaal van Shakespeare. Zoek en vind alle voorwerpen weer!
Alle tuinkabouters houden van goudstukken. Daarom hebben hebben ze overal in de tuin hun schat verborgen. Vind jij alle goudstukken in dit spel?
Speel dit Gnomeo en Juliet tuinkabouter spel en vind alle verborgen cijfers!
Help Fifi om plantjes te planten in haar tuintje: schud een zakje leeg van het plantje of het boompje dat je wilt zien groeien. Daarna geef je 2 keer water en het zal een mooie citroenboom of andere plant worden. Je kan...
Vind jij alle verschillen in deze leuke prentjes van de dierentuin?
Kinderliedjes (BabyTV) - Ik ga lekker naar ons tuintje
Geef Polly een leuke look om in haar kamer wat te ontspannen, met vriendinnen uit te gaan of in de tuin te relaxen.
Kleur deze vrolijke prenten van Strawberry Shortcake en baby Donald Duck met zijn vriendjes in. Allemaal hebben ze heel veel plezier in een zomerse tuin vol prachtige bloemen.
Maak deze online legpuzzel van de Backyardigans: een Canadese tekenfilmserie over 5 vrienden (Austin, Pablo, Tasha, Tyrone, Uniqua) die avonturen beleven in hun tuin.
Heel gezellig spelen alle Baby Looney Tunes samen in een pretparkje. Jij mag hun speeltuin versieren! Kijk ook eens hoe leuk ze spelen. Hou je muis boven de kleuren om de kleuren in het Engels te horen. Zo leer je op een...
Kabouter Kwebbel heeft mooie bloemen in haar kaboutertuintje bij haar kabouterpaddestoel. Om ze te verzorgen geeft zij die bloemen elke dag water. Help jij haar, kwebbel de kwebbel de kweb?
Het Zandkasteel - Samen Spelen
Speel piano in de bar voor mooie vrouwen! Druk de juiste toesten in om mooie muziek te krijgen. Je kan ook zelf een liedje spelen, het opnemen en opnieuw beluisteren!
Luister naar dit gedichtje over buitenspelen. Je kan ook zelf met de woordjes meelezen.
Leuk om buiten te fietsen en samen met andere kinderen te spelen!
Zin om verstoppertje te spelen? Dit spelletje wordt ook wel 'busje stamp' genoemd. Zoek de anderen alvorens zij het busje kunnen wegstampen. Je kan bewegen met behulp van je pijltjes. Wie niet weg is, is gezien!
Doe je uiterste best en wees sportief: Doe de zomer spelen en probeer de drie wedstrijden, een soort van triatlon, te winnen.
Je hebt waarschijnlijk de Olympische Spelen in Peking of Bejing al gezien. Met dit spel kan je alvast oefenen voor speerwerpen in de Olympische Spelen in Londen in 2012! Good luck!