nextJe zocht op: spelen verzorgenSpel > spelen verzorgen
Andere spelen verzorgen spelletjes:
Verzorg je eigen paard heel goed: je begint met de stal uit te kuisen, daarna kam je je paard, was je je paard, droog je het, poets je het gebit en kleed je het mooi aan!
Geef Prinses Tiana een volledige gezichtsbehandeling in de Spa! Ze wil er graag goed uitzien voor Prins Naveen!
Geef Tinkelbel het feetje eerst een uitgebreide gelaatsverzorging met gezichtsmaskers en uiteindelijk make-up en leuke kleren!
Werk in de zoo en verzorg deze lieve giraf. Geef hem appels, was en droog hem en veel meer!
Verzorg het haar van Polly Pocket. Was het, droog het en kies een leuk kapsel uit!
Jij hebt een poesje gekregen, maar nu is het wel de bedoeling dat je die ook zelf verzorgt! Geef haar de verzorging die ze nodig heeft!
Help het meisje om de eenhoorns te verzorgen. Geef de eenhoorns eten en drinken en verzorg hen!
Bezoek alle dieren en geef het juiste eten aan de juiste huisdieren!
Kies je favoriete katten ras en verzorg deze kat als je eigen lievelingshuisdier. Zorg ervoor dat de poes voldoende eten, aandacht en beweging heeft. Rechts boven kan je zien hoe blij de poes is. Vermijd dat je huisdier weg...
De mooiste paarden opmaken en verzorgen. Alvorens je goed kunt paardrijden, moet je ook je paard goed kunnen verzorgen.
In dit kapsalon mag jij het haar van Selena Gomez verzorgen. Eerst maak je allerlei producten voor het haar, dan mag je het haar van beroemdheid Selena Gomez verzorgen.
Het is vakantie en Polly Pocket's vrienden hebben hun huisdieren naar haar gebracht, zodat Polly Pocket de dieren kan verzorgen. Klik op het poesje, de vogels of de hond, volg de instructies en verzorg hen zoals het hoort!
Lekkere nagels? Je kan hier een melkchocolade manicure geven en je nagels verzorgen. Kies ook een heerlijke ring en armband uit en nog een smakelijke henna tatoeage!
Leer dit kindje haar tanden poetsen. Jij mag de baby verzorgen door haar eerst vrolijk wakker te maken en daarna gronding haar tanden te poetsen.
Help mee om Wobbel uit De Elfenheuvel te verzorgen. Elf Dagmar is hem in het bos vergeten en jij kan ervoor zorgen dat Wobbel blijft slapen tot Dagmar terug is!
Kan jij deze schattige huisdieren verzorgen? Het zijn poesjes en hondjes die gewassen, gedroogd en geborsteld moeten worden. Daarna kan je hen nog enkele leuke accessoires geven!
In dit spel kan je pony's verzorgen. Het is een opvang voor kleine paardjes die je eten, drinken en veel aandacht moet geven. Kijk naar de prentjes en volg de instructies. Verzorg de pony's goed!
Help Barbie allerlei lieve dieren te genezen en te verzorgen. Volg de aanwijzingen.
Deze zangeres mixt stijlvol pop en country en is inmiddels heel beroemd geworden. Jij mag nu de make up van Taylor Swift verzorgen! Als je nog geen liedjes van haar hebt gehoord, beluister ze dan zeker op www.ik.be!
Kabouter Kwebbel heeft mooie bloemen in haar kaboutertuintje bij haar kabouterpaddestoel. Om ze te verzorgen geeft zij die bloemen elke dag water. Help jij haar, kwebbel de kwebbel de kweb?
Het Zandkasteel - Samen Spelen
Speel piano in de bar voor mooie vrouwen! Druk de juiste toesten in om mooie muziek te krijgen. Je kan ook zelf een liedje spelen, het opnemen en opnieuw beluisteren!
Luister naar dit gedichtje over buitenspelen. Je kan ook zelf met de woordjes meelezen.
Leuk om buiten te fietsen en samen met andere kinderen te spelen!
Zin om verstoppertje te spelen? Dit spelletje wordt ook wel 'busje stamp' genoemd. Zoek de anderen alvorens zij het busje kunnen wegstampen. Je kan bewegen met behulp van je pijltjes. Wie niet weg is, is gezien!
Doe je uiterste best en wees sportief: Doe de zomer spelen en probeer de drie wedstrijden, een soort van triatlon, te winnen.
Je hebt waarschijnlijk de Olympische Spelen in Peking of Bejing al gezien. Met dit spel kan je alvast oefenen voor speerwerpen in de Olympische Spelen in Londen in 2012! Good luck!