nextJe zocht op: spelende kinderen tekeningSpel > spelende kinderen tekening
Andere spelende kinderen tekening spelletjes:
Leuk om buiten te fietsen en samen met andere kinderen te spelen!
Koning Babar, koningin Celeste en hun kinderen spelen buiten in de sneeuw. Vader Babar heeft getoond hoe de kinderen een prachtige sneeuwman kunnen maken. Kleur deze familiekleurplaat in.
Kleur deze vrolijke Babar kleurplaat van koningin Celeste en haar kinderen die naar school gaan in!
De Kerstman heeft een winkeltje waarin hij allerlei lekkernijen heeft. Help de Kerstman om dit snoepgoed aan alle brave kinderen uit te delen. Geef wat de kinderen graag zouden willen!
De Vijf of The Famous 5 ken je wel van Disney Channel. De serie is een vervolg op de boekenreeks van Enid Blyton, met in de hoofdrol niet de originele vijf maar hun kinderen, Jo, Max, Allie en Dylan en hun hond Timmy. Jo,...
Op Kerstavond brengt de Kerstman overal pakjes bij kinderen. Hier is Mickey Mouse de Disney Kerstman.
Help de Kerstman die zijn lijst nakijkt welke pakjes kinderen willen. Bezorg binnen de tijd het juiste kerstgeschenk bij elk kindje.
Deze bekende Columbiaanse zangeres wil eens stijladvies van jou! Haar naam is Shakira, ze werd geboren op 2 februari 1977. Shakira is bij ons ook populair sinds 2002 met het liedje Whenever Wherever. Verder komt ze op...
Onze Blauwe Grover van Sesamstraat kent hele leuke dansjes die hij van kinderen over de hele wereld geleerd heeft! Kies welke dans en de volgorde en bekijk het resultaat.
Op Kerstavond brengt de Kerstman pakjes naar de kinderen. Vanop zijn slee werpt hij de geschenken in de schouw. Zorg ervoor dat je de juiste pakjes in de juiste schoorstenen werpt!
Sinterklaas - Hoor wie klopt daar kinderen <br /><br /> Meezingliedjes
Dit mooie schaduwspel is goed voor peuters, maar ook zeker leuk voor iets oudere kinderen!
Speel met Nijntje, het lief, klein konijntje dit leuke spel. Je moet goed luisteren (in het Engels, maar als je geen Engels kan, lukt het spelletje ook, want het is elke keer hetzelfde) en zeggen of je hetzelfde aantal ziet....
De Kerstman brengt pakjes bij de kinderen op kerstavond. Door de sneeuw sleurt hij zijn zware zak vol speelgoed. Maak deze puzzel en je krijgt een mooie prent te zien van de Kerstman. Je kan de puzzel moeilijker of...
Dit is een echt dot to dot spelletje waarbij je alle puntjes moet verbinden en zo Fred Flintstone op je scherm krijgt!
Leer tellen door deze leuke punttekening van een eend op te lossen!
In dit spel kan je samen met Mickey een magische tekening maken. Klik als je klaar bent op de tovenaarshoed en kijk wat er gebeurt!
In deze online legpuzzel vind je een mooie tekening van Bloem en Bambi die elkaar leren kennen en vrienden worden.
Speel eens tetris op een grappige en originele manier in dit \\\\\\\"Trollige Tetris\\\\\\\" spel. De blokjes hebben in dit spel een tekening. Zorg ervoor dat drie dezelfde tekeningen samen komen te liggen. Je...
In dit spel kan je je t-shirt pimpen: een beetje leuker maken. Geef het vrolijke tekeningen door op de verschillende kleuren te drukken. Heb jij een mooi kunstwerk gemaakt?
Een leuke tekening van de Powerpuff Girls om zelf in te kleuren.
Kleur deze online tekening in van Sneeuwwitje die net in de vergiftigde appel wil bijten! Kleur de plaat mooi in en wie weet kan je zo de appel weer gezond maken en dus Sneeuwwitje redden!
Een nieuwe dot to dot of punttekening van Jerry de muis!
In dit spel kan je allerlei punttekeningen maken! Let wel op, want je moet elke tekening binnen een bepaalde tijd af hebben.
Verbind alle puntjes met elkaar om deze leuke Goofy punttekening te zien!
Verbind de puntjes in deze punttekening (van punt naar punt) en Mickey Mouse zal verschijnen!
Dit is een Olifant punttekening of dot-to-dot tekening waarbij je in de juiste volgorde alle cijfers moet verbinden!
Kleur deze prent in door de rekensommen op te lossen. Ga met je muis over een plaats en er verschijnt een rekensom. Klik op de juiste kleur en daarna weer op de plaats van de tekening van Mickey en zijn vriendjes.
In dit spel vind je de leukste en aller coolste kleurprenten van Spongebob Squarepants verzameld. Waar zou je anders nog zulke vele en mooie tekeningen vinden dan op www.ik.be! Open het kleurboek en begin te kleuren! Klik...
Kleur deze mooie plaat met Winnie de Poeh, Teigetje en Knorretje in. Laat je muis rusten en reken de som uit die je boven de kleurplaat ziet. Kies de kleur rechts die met deze uitkomst overeenkomt en klik terug op dezelfde...
Verbind de cijfers van deze tekening in de juiste volgorde en er komt een mooie prent te voorschijn! <br /><br
Kleur deze prachtige tekening over een eenhoorn en een meisje in en droom weg!
Deze dochter vind het leuk om met haar mama mee te gaan winkelen. Op moederdag doen ze steeds hele leuke dingen en maakt de dochter een mooie tekening en is ze heel lief.
Stel een prachtig boeket bloemen samen voor Moederdag en geef die aan je mama want zij zal er heel blij mee zijn. Ook een kusje en een mooie tekening zal haar dag goed maken!
Hoe mooi! Het regent en Minnie Mouse en Mickey Mouse maken samen een romantische wandeling. Maak deze lieve tekening weer heel.
Kleur deze mooie tekening van een winters sneeuwlandschap in!
In dit spel moet je de verschillen tussen 2 leuke zoekprenten vinden. Het zijn allemaal mooie Disney tekeningen!
Harry and his bucket full of dinosaurs, nu kan je Harry en zijn vrienden inkleuren! Kies een mooie plaat, een kleur en ook een patroon (streepjes, bolletjes, ....). Klik dan op de tekening en je zal een leuke plaat krijgen!
Kleur deze leuke platen in voor je papa op deze mooie dag! Let op dat je eerst je tekening uitprint, alvorens de volgende prent in te kleuren!
Sheridan, het Bratz meisje met het lang bruin haar en mooie ogen, wil uitgaan met haar vriendinnen. Help jij haar met het kiezen van leuke kleren? Klik elke keer op 'next', maak een eigen achtergrond en zet je handtekening...
In dit spel heb je een heel kleurboek met allemaal platen van Spongebob! Klik op de pijltjes links onderaan op je scherm voor meer tekeningen!
Leren kan zeker leuk zijn! Reken de sommen uit en neem de kleur die bij de uitkomst staat. Ben je klaar met het berekenen van de tafels en met kleuren? Dan heb je een mooie tekening! Klik op 'controleer' en als je...
Kleur deze mooie plaat in van Plons de kikker in het meer, de sloot of de dijk. Klik op de kleur en daarna op de tekening. Nadien kan je je mooie kleurprent nog afprinten!
Deze Winx Club puzzel is zeker de moeite om te maken, want het is een hele mooie tekening. Bovendien staan alle Winx meiden erop: Stella, Bloom, Flora, Musa, Layla en Tecna! Droom weg in dit plaatje!