Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/spelik/public_html/zoeken_functies.php on line 92
spelletjes kleuters scooby doo - Speel alle spelletjes gratis op ik.be
 
nextJe zocht op: spelletjes kleuters scooby dooSpel > spelletjes kleuters scooby doo
Andere spelletjes kleuters scooby doo spelletjes:
Skate mee met Scooby Doo de hond!
Verbind alle cijfers en op het einde zal Scooby Doo de hond verschijnen!
Kleur deze grappige prent van Shaggy en Scooby Doo in!
Op een dag probeert Barbie Scooby Doo te zoeken in een spookhuis, kan jij hem vinden?
Vang al het eten op en maak een 25 stuks hoge boterham!
In een avontuur is Scooby Doo in het moeras gebleven. Nu wil hij terug naar zijn vrienden. Help hem aan de overkant van het moeras te geraken!
Verzin mooie of leuke kleren voor Scooby Doo de beroemde hond!
Speel dit gekke canyon golfspelletje met allerlei leuke figuren zoals Fred Flintstone, Yogi Bear, Scooby Doo, Daffy Duck, Bugs Bunny en heel veel meer andere tekenfilmfiguren!
Laat Scooby Doo ontsnappen uit het piratenschip! Shaggy staat al op hem te wachten!
Kleed Scooby Doo, Shaggy en Daphne aan!
Help Scooby Doo en Shaggy hun weg uit het enge museum te vinden. Verzamel allerlei voorwerpen die je kunnen helpen en denk goed na!
De moedige hond Scooby Doo en zijn beste vriend Shaggy zijn opgesloten op een verlaten piratenschip, een spookschip. Help hen voorwerpen te verzamelen en deze te gebruiken op de juiste momenten. Ontrafel het geheim!
Help mr Bean om zich een weg te banen door allerlei doolhoven om zo zijn lievelingsbeertje terug te vinden.
Help Peppa Pig zijn knuffelbeer terug te vinden. Vind je juiste weg in dit doolhof.
Mitchel Musso - Open the Door <br /> <i>Uit het album: Brainstorm</i>
Kan jij Lola en Lotta helpen om de weg te vinden in dit doolhof? Probeer in het midden te geraken voor Charlie en zijn vriend er zijn.
Samson & Gert - Yankee Doodle dandee <br /> (2006)
Breng het gouden vierkantje van het blauwe blokje naar het rode blokje in deze kerst doolhof!
Help de Kerstman en zijn rendier om de kadootjes in de schoorsteen te slingeren. Gebruik de katapult in het gewei van het rendier!
Help de pinguin Badtz Maru van Hello Kitty alle pakjes op te vangen die de Kerstman uit zijn slee laat vallen.
Help Mulan te ontsnappen uit dit doolhof. Verzamel alle voorwerpen in dit pacman doolhof spelletje!
De poes Tom heeft een doolhof voor Jerry gemaakt. Help Jerry toch de weg te vinden!
Deze legpuzzel vertelt het verhaal van Doornroosje.
Maak deze mooie legpuzzel van Prins Philip en Prinses Aurora (Doornroosje).
Zoek alle verborgen voorwerpen in dit spel van de Schone Slaapster!
Help de Stoomboot van Sinterklaas aan land te geraken!
Speel dit spel van de Kronieken van Narnia: het Neefje van de Tovenaar of in het Engels the Magician's Nephew. Vind je weg in dit speciale doolhof!
Doornroosje maakt een wandeling met haar Droomprins in het bos dat ooit honderd jaar lang sliep .... Zie je nu hoeveel leven er is en hoe de diertjes leuk spelen?!
Help de Kerstman die zijn lijst nakijkt welke pakjes kinderen willen. Bezorg binnen de tijd het juiste kerstgeschenk bij elk kindje.
Vind je weg in dit letter doolhof door alle letters volgens het alfabet te verbinden. Uiteindelijk zal er een mooie vis verschijnen. <br /><br
Deze giraf heeft honger en eet graag appels. Help haar om alle appels te eten, maar let op dat haar nek niet in de knoop geraakt!
Een soort pacman spel. Hierbij leer je ineens woorden te vormen, dus is het ook een educatief spel. Gebruik je pijltjes om naar de juiste letters te lopen, in de juiste volgorde. Verzamel onderweg de pindanootjes en ontwijk...
Speel dit leuke Piet Piraat spelletje, waarin je Berend zijn muts moet helpen vinden in een grote doolhof. Vind de muts zo snel mogelijk. Je kan met de pijltjes op je toetsenbord bewegen.
Kleur de plaat in van Doornroosje en haar prins, een mooi sprookje van Charles Perault, dat door Disney later verfilmd werd.
In dit kaartspelletje is het de bedoeling dat je de kaarten van op het spelbord wegspeelt door ze elke keer op een kaart hoger of lager van de stapel te leggen. Kan je niet verder, klik dan op de gedekte stapel en er zal...
Speel dit Patience spel met Mr. Bean, zijn beertje en andere personage uit de serie. Je volgt gewoon de normale patienceregels door de kaarten van een andere kleur op elkaar te leggen.
In dit Wall E spelletje kan je online bejeweled spelen met de robotjes Wall E en Eva door gewoon minimum drie dezelfde prentjes op een rij te hebben.
Deze 2 meisjes werken als actrobaten in het circus. Het is heel moeilijk wat ze doen en ze hebben veel geoefend, waardoor de acrobaten show er heel mooi uitziet. Enkel de kleding moet er nog schitterend uitzien voor een...
Speel airhockey met Mickey Mouse, Minnie Mouse, Donald Duck en Pluto! Probeer de andere te verslaan door de puck in zijn doel te krijgen.
Vier mee met alle Disney figuren de verjaardag van Donald Duck door deze grappige legpuzzel te maken!
Laat Fifi door de lucht op bloemen springen om steeds maar hoger en hoger te geraken.
Help Fifi om plantjes te planten in haar tuintje: schud een zakje leeg van het plantje of het boompje dat je wilt zien groeien. Daarna geef je 2 keer water en het zal een mooie citroenboom of andere plant worden. Je kan...
Heb jij al ooit met een limousine gereden? Wel, in dit spel mag je er zelfs mee racen. Probeer elke level te halen door snel en behendig doorheen de straten te racen.
Speel mee met Peppa Pig en laat haar door de modderplassen springen. Probeer in zoveel mogelijk plassen te springen, alvorens Peppa Pig in bad moet.
Help Ken om Barbie een genezende kus te geven. Enkel vinden de verpleegster en de huisdieren dit niet echt leuk. Laat Ken Barbie genezen door haar stiekem te kussen.
Begeleid Aladdin in dit spannende avontuur. Geest heeft een kaart voor Aladdin die hem naar de lamp leidt. Probeer de weg te tekenen voor Aladdin zodat hij veilig doorheen dit avonturenland geraakt.
Ga winkelen samen met Wilma Flintstone, Pebbles en Bam Bam. Neem uit de rekken wat er op Wilma's boodschappenlijstje staat. Doe het daarna in het winkelkarretje door op de knop te drukken.
Elke dag gaat de hond ervandoor met de krant. Doe snel je skates aan en schaats je hondje achterna! Lukt het jou om hem in te halen?
Help om van Spongebob een proper sponsje te maken door alle bacteriën weg te wassen met zeep. Wees snel genoeg, want de bacteriën vermenigvuldigen zich heel snel!
Help Mike uit de animatiefilm Monsters en Co om zoveel mogelijk gilletjes te verzamelen. Dit doe je door telkens de 2 deuren met dezelfde monsters te openen. Onthou welke monsters achter welke deuren zitten, want de deuren...
Dit is een online legpuzzel van Neytiri uit de film "Avatar", gespeeld door Zoe Saldana, de actrice. Hoe snel kan jij deze puzzel maken?
Bruno Mars - Talking to the Moon<br /><i>uit het album: Doo-Wops & Hooligans (2010)</i>
Bruno Mars - The Lazy Song<br /><i>uit het album: Doo-Wops & Hooligans (2010)</i>
Bruno Mars - Just the Way You Are<br /><i>uit het album: Doo-Wops & Hooligans (2010)</i>
Bruno Mars - Grenade<br /><i>uit het album: Doo-Wops & Hooligans (2010)</i>
Travie McCoy ft. Bruno Mars - Billionaire<br /><i>uit het album: Doo-Wops & Hooligans (2010)</i>