nextJe zocht op: spelletjes robby konijnSpel > spelletjes robby konijn
Andere spelletjes robby konijn spelletjes:
Het kleine zusje van Pingu de pinguïn is Pinga. Samen met de beste vriend van Pingu, Robbie de zeehond, sleet ze van de ijsberg af op hun houten sleetje. Puzzel deze Pingu prent weer heel!
Help Pingu en zijn vriendje Robby bij dit memory spel. Kan jij gemakkelijk onthouden waar je hetzelfde plaatje al eens gezien hebt?
Het is weer zomer en Robby en Kyle dagen Holly Hobbie uit tot een waterballongevecht. Help jij Holly Hobbie winnen?
Let goed op onder welk konijn het muntstuk verstopt wordt.
Help Winnie de Poeh om Konijn's tuintje te redden! Verplaats alle spulletjes zodat je minstens drie delfde voorwerpen op een rij of kolom krijgt.
Kleed dit schattig konijntje heel leuk aan!
Speel dit spel waarin Guust Flater konijnen voedert met een wortelgeweer. Mik goed en geef die lieve konijntjes heerlijke worteltjes.
Hier kan je een konijntje dot-to-dot spel spelen!
Kleur deze leuke plaat in van Moeder Konijn en haar kleine konijnen. Je kan deze aan je mama geven voor Moederdag.
In de Disney film Alice in wonderland volgt Alice een wit konijn waardoor ze in Wonderland komt. Het konijn heeft weinig tijd dus jij kan hem helpen met aankleden.
Het konijntje Kumagoro wil alle worteltjes verzamelen. Let op voor de andere dieren!
Meneer Konijn wandelt op een zonnige dag door het bos, de vogeltjes fluiten en de paddenstoel lacht!
In dit prachtige spel kan je lieve, schattige en mooie Paashaasjes helpen om aan de overkant te geraken. Vang de paaseieren ook op, maar denk eerst aan de konijntjes!
Een schattig konijntje springt door een bloemenveld. Geef deze natuur kleurplaat veel kleur!
Leer koekjes bakken samen met deze 2 leuke konijntjes. Je moet de korte recepten onthouden en zien dat al het gebak en de thee op tijd klaar is voor het feestje.
In deze schattige Disney puzzel vind je Bambi, Bloem het Stinkdiertje en Stampertje het konijntje die vrolijk samen spelen.
Kleur Skippy het konijn en andere figuren van Robin Hood online in!
Help deze 2 schattige konijntjes de paaseieren op te vangen, zodat zij ze kunnen verstoppen.
Zoek mee met Hop het Paaskonijn naar allerlei verborgen speelgoed!
Speel mee met Bobo het konijn in de fithut. Kies een spel uit trampoline springen, een lekker drankje maken of memory spelen. Luister naar wat Bobo je vertelt!
Speel mee verstoppertje met dit konijn. Klik op hem als je hem ziet verschijnen!
Versier hier de lekkerste Paaskoekjes in de vorm van een echt Paaskonijn!
Dit kindje heeft zich als Paashaas verkleed om heel leuk paaseieren te rapen. Ook zijn broertje heeft zich konijnenkleren aan. zie jij de verschillen tussen de twee broers?
Deze lieve en schattige huisdieren, een poes, hondje en konijn, willen speelgoed verzamelen. Gebruik je muis of pijltjes om je lievelingsdier op de vensterbank, daarna op de kast en nadien nog hoger te laten springen, zodat...
Nijntje - Lief klein konijntje
Het beertje Winnie de Poeh moet alle honingpotten verplaatsen alvorens Janneman Robinson weer terug komt. Wees gerust, Konijn zal wel zeggen waar de potten moeten staan. Let wel op voor de bijen!
Wil jij mee wortels tellen met meneer Konijn? Kijk rechts hoeveel wortels je nodig hebt en klik daarna met je linkermuisknop op de wortels. Wie weet gaat meneer Konijn nadien wel een heerlijke worteltaart maken!
In Wonderland kan je schaken met het Witte Konijn en alle andere personages. Jij speelt Alice het meisje. Probeer zoveel mogelijk schaakstukken op het bord te houden en win dit schaakspelletje.
Plant en verzorg de mooiste bloemen in de Lente. Geef en water en zorg ervoor dat de konijnen niet opeten.
Help het konijn de eieren te vinden in het oerwoud.
In het bos spelen Konijn, Teigetje en Uil een leuk spel. Neem eens een kijkje en misschien mag je wel meedoen. Uit een grote doos haalt Teigetje letters, jij moet het voorwerp aanduiden dat overeenkomt met het woord.
Ken jij Bugs Bunny van de tekenfilmpjes van de Looney Tunes? Bugs is een konijn of haas met een grijs-witte vacht. Hij draagt meestal geen kleren, met uitzondering van witte handschoenen. Wel verkleedt hij zich vaak. Jij...
Speel samen met Pimboli het beertje en Mimihopps het konijn. Het konijn Mimihopps gooit de bal en Pimboli moet de bal in de mand werpen.
Het meisje Alice houdt van dagdromen en sprookjes. Uiteindelijk komt ze via het Witte Konijn terecht in een wonderlijke wereld, waar ze de andere personages ontmoet zoals de Mad Hatter of Gekke Hoedenmaker. Hier mag Alice...
Dora verkleedt zich graag in een konijn, een poes, een lakei, een prinses of wat dan ook. Speel jij mee?
Speel met Nijntje, het lief, klein konijntje dit leuke spel. Je moet goed luisteren (in het Engels, maar als je geen Engels kan, lukt het spelletje ook, want het is elke keer hetzelfde) en zeggen of je hetzelfde aantal ziet....
Maak deze schattige puzzel van Nijntje het konijntje.
Speel dit leuke en educatieve zoek spelletje met Nijntje het schattige konijntje, bekend van televisie. Leer samen met Nijntje, in het Engels Miffy, het juiste eten zoeken. Je hoeft hiervoor geen Engels te kennen, het enige...
Speel dit spannende avontuur van Kiko het konijntje uit Winx. Bloom van Winx is gevangen genomen door de hele slechte Darkar. Kiko wil haar bevrijden, maar moet in deze magische wereld heel wat creaturen en vijanden...
Laat deze leuke dolfijn de coolste truckjes doen: maak de mooiste, hipste en meest gekke sprongen en verdien zo het meeste punten!