nextJe zocht op: spelletjes sneeuwSpel > spelletjes sneeuw
Andere spelletjes sneeuw spelletjes:
Koning Babar, koningin Celeste en hun kinderen spelen buiten in de sneeuw. Vader Babar heeft getoond hoe de kinderen een prachtige sneeuwman kunnen maken. Kleur deze familiekleurplaat in.
Dit is een online legpuzzel van een sneeuwelfje. Heb je er zelf nog geen gezien, maak dan deze puzzel en bewonder dit speciale elfje!
Ook de Backyardigans spelen graag in de sneeuw en gebruiken hun fantasie voor de leukste winterspelletjes! Speel dit Backyardigans spel door de puzzel te maken.
Help dit sneeuwbal meisje zo ver mogelijk te geraken. Spring op tijd om de obstakels te vermijden!
Kerstliedjes - Sneeuwvlokjes, Sneeuwklokjes
Speel dit leuke winterspelletje en maak een mooie sneeuwboom. Laat je sneeuwboom steeds groeien en verzamel onderweg zoveel mogelijk pakjes!
Geef prinses Sneeuwwitje leuke kleren om bij de dwergen te verblijven!
Prinses Sneeuwwitje wil met haar vrienden weggaan en wil leuke kleuren aan!
Heb je gezien hoe vrolijk Prinses Sneeuwwitje vandaag is? Ze heeft voor het eerst haar prins ontmoet, de prins van haar dromen!
Help Sneeuwman Jake te maken!
Speel met Diddl of Diddlina en zoek je eigen voorwerpen terug in de sneeuw!
Hou een spannende sneeuwballenwedstrijd. Probeer te winnen van je vriendjes te winnen!
Maak een vrolijke en mooie Sneeuwman door voldoende sneeuwvlokken op te vangen!
Beleef plezier in de winter samen met Winnie de Poeh en zijn vrienden. Maak deze vrolijke sneeuwpret puzzel!
Blijkbaar wonen er in het kleine huisje in het bos, toch nog mensen, namelijk 7 lieve dwergen. Iedereen is een beetje verlegen, het is de eerste keer dat Sneeuwwitje en de zeven Dwergen elkaar ontmoeten. Kleur jij deze...
Geef Sneeuwwitje een make over: doe make up op en maak mooie juwelen.
Maak samen met je peuter een sneeuwman. Kan hij of zij al zeggen hoe de sneeuwman gemaakt kan worden en hoe hij zich moet aankleden?
Wanneer de eerste sneeuw valt, denk je aan de sneeuwfee, want zij is diegene die herfstblaadjes omtovert in verse winterse sneeuw.
Samen met Holly Hobbie kan je een Sneeuwbol knutselen! Kies uit wat je erin steekt en schud de bol.
Ook Mickey Mouse, Minnie Mouse en hun vrienden Donald en Pluto vieren Kerstmis en Nieuwjaar. Ook maken ze in een mooi winterlandschap een sneeuwman en gooien vrolijk sneeuwballen naar elkaar. Maak deze Disney kleurplaat,...
Jij kan in dit spel zelf een prachtige sneeuwvlok of ijsster maken! Gebruik je muis en snijd vormen uit de pegel. Je krijgt op het einde een prachtige ijs ster te zien die je zelf geknutseld hebt!
Nu beschermt Sneeuwwitje zichzelf tegen de boze heks. Gooi alle giftige appels weg en zorg ervoor dat ze niet bij Sneeuwwitje komen! Wanneer je minstens drie appels van dezelfde kleur bijeen hebt, verdwijnen ze.
In het bos staat een klein huisje van de dwergen en Sneeuwwitje mag blijven overnachten, daarom is ze erg blij en krijgen de dwergen een kusje van haar. Jij mag deze mooie prent inkleuren!
Iedereen is vrolijk en blij in het bos waar Sneeuwwitje woont, daarom fluiten de dwergen erop los. Kan jij onthouden in welke volgorde de dwergen fluiten?
Eindelijk, Sneeuwwitje heeft haar Droomprins ontmoet! Jij kan haar mooi maken voor hun verlovingsfeest!
Kies hoe je eigen gemaakte sneeuwman er zal uitzien en waar hij mag staan: in een romantisch winterlandschap of ergens op een tropisch eiland.
Let it snow, let it snow, let it snow.... Een nieuw jaar en witte sneeuw: het moment om prachtige sneeuwpoppen te maken! Hier kan je alvast oefenen.
Yeri sports, ontwijk de hindernissen door met je muis net op tijd op de sneeuwbal te klikken, waardoor deze omhoog springt. Laat de sneeuwbal zo groot mogelijk worden, maar hoe groter, hoe sneller hij rolt en hoe sneller jij...
Rijd met de sneeuwruimer rond en ruim zoveel sneeuw als je kan. Neem de incentives mee onderweg, maar let wel op dat je niet tegen de muren botst, want het is spekglad!
In dit spelletje beleef je heel wat sneeuwpret samen met Diddl. Diddl gaat schaatsen en wil een sneeuwpop maken. Vang de sneeuw op, de handschoenen en andere dingen om de sneeuw man te maken. Pas op voor de kikkers. Speel de...
Laat Sonic in de sneeuw snowboarden en de gekste stunts uithalen.
Knutsel samen met Strawberry Shortcake en haar vriendinnen. In dit spel kan je een mooie schuddebol of sneeuwbol maken!
In Ever After High is Raven Queen de dochter van de Boze Koningin uit het Sprookje van Sneeuwwitje en de 7 Dwergen en ze hoort in de voetsporen van haar moeder te treden. Dit wil Raven niet, ze wil haar eigen toekomst...
Kleed Briar Beauty, de dochter van de Schone Slaapster, aan. Haar kamergenote op Ever After High is Ashlynn Ella, de dochter van Assepoester en hun vriendin is Apple White, dochter van Sneeuwwitje, een Royal en heel...
Help deze lieve feetjes om de sneeuwbol veilig weg te brengen. Let op onderweg!
In Bedrock is het winter en heeft het gesneeuwd. Daarom gaan Fred en Barney in een bobslee afdalen. Kom op tijd bij de finish, pas op voor obstakels en vertragingen. Verzamel de stenen, lepeltjes en gele pijlen!
Maak deze legpuzzel van de Disney Prinsessen Aurora, Ariel, Sneeuwwitje, Jasmijn, Assepoester en Belle!
Probeer Sneeuwwitje zo lang mogelijk omhoog te houden. Klik op Sneeuwwitje zodat ze de grond niet raakt. Wanneer er appels van de bomen vallen, vang ze dan op door erop te klikken, zo krijg je bonuspunten! <br...
Kleur deze online tekening in van Sneeuwwitje die net in de vergiftigde appel wil bijten! Kleur de plaat mooi in en wie weet kan je zo de appel weer gezond maken en dus Sneeuwwitje redden!
Sneeuwwitje is blij met haar Prins en haar zeven dwergen en wandelt in het bos. Jij kan deze mooie puzzel maken.
Eindelijk heeft de prins Sneeuwwitje kunnen redden. Hij draagt haar naar het kasteel, waar ze gaan trouwen, een groot feest houden en iedereen is uitgenodigd. Vooral Sneeuwwitjes beste vrienden, de zeven dwergen...
Deze foto's lijken wel een sprookje op zich. Het zijn de Disney Prinsessen 2011, waarbij beroemdheden zoals Vanessa Hudgens zich als Prinses Aurora verkleed heeft, Rachel Weisz als Sneeuwwitje en Scarlett Johansson als...
Dit is een puzzel van een Boerderij in de Sneeuw.
Help de Sneeuwman om alle kaarsjes aan te maken voor het Nieuwe Jaar!
Deze schattige dwerg is heel lief voor Sneeuwwitje!
Maak dit spannende tafereel weer heel. Waar zit Sneeuwwitje een verhaal te vertellen aan haar zeven Dwergen en waar verstopt de heks zich? Jij kan nu kiezen hoe het sprookje eruit ziet!
Slee mee met Winnie de Pooh en Knorretje of Teigetje en Iejoor door de sneeuw, het wordt een echte sneeuwrace!
Je kan alle Disney prinsessen aankleden in dit spel: Sneeuwwitje, Doornroosje, Ariel, Assepoester, Mulan, Jasmine, Esmeralda en Belle!
Deze mooie puzzel toont een winterlandschap met een sneeuwman en vogels en eekhoorntjes die eten. Geef de diertjes in de winter eten, maar let op dat je hen geen brood geeft wanneer het vriest, want dat is gevaarlijk! Je...
Help meneer Sneeuwman zichzelf te verdedigen. Gooi wortels naar de pakjes die naar beneden komen. Let op dat meneer Sneeuwman niet door de pakjes geraakt wordt!
Kleur deze mooie tekening van een winters sneeuwlandschap in!
Winter, sneeuw en Belle en het Beest zijn samen buiten de vogels eten aan het geven. Maak deze prachtige kleurprent, print ze af en hang ze in je slaapkamer om zelf te kunnen dromen van mooie momenten.
Versier het huis prachtig voor Kerstmis! Help Tweety alle versiering binnen de tijd op te hangen. Let op voor de ijspegels, maar vang wel de vallende sneeuw op. Zo vlieg je de lucht in en kan je alles versieren. Ook de...
Eigenlijk heeft Sneeuwwitje het heel erg naar haar zin bij de zeven dwergen: ze bakken samen, spelen samen, kleuren samen en vertellen elkaar verhaaltjes!
Het zevende dwergje van Sneeuwwitje, Dopey of Stoetel.
Kleur verschillende kleurplaten in van Sneeuwwitje en de zeven dwergen en maak ook een prentje met Belle mooi!
Help ons vriendje de pinguin en leg de ijsblokken op een goede manier, zodat onze pinguin kan oversteken alvorens hij met sneeuwballen omver gekegeld wordt door een andere pinguin.