nextJe zocht op: spelletjes tot 2 jaarSpel > spelletjes tot 2 jaar
Andere spelletjes tot 2 jaar spelletjes:
Vind de verborgen cijfers in plaatjes van de serie Totally Spies!
Doe deze karakter quiz en leer mee over jezelf dankzij Brother Bear.
Speel dit spel door de puzzel van Sam, Alex en Clover van Totally Spies weer heel te maken!
Je bent misschien wel een fan van de meiden van Totally Spies, maar ben jij zelf wel een Spy? Kan jij deze coole spionnen vervoegen in hun club? Doe hier de test en kom het te weten!
Beleef een spannende dag in het winkelcentrum met de meisjes van Totally Spies, verzamel alle voorwerpen die je kunnen helpen!
Leer hier tellen tot 10. Je kan zien hoeveel mensen op de bus stappen. Luister goed en leer bij!
Leer de coolste en hipste danspasjes. Je moet op je toetsenbord de letters (of pijltjes) induwen die bovenaan het scherm in het hartje verschijnen. Zie dat je de danswedstrijd wint! Feel the groove, ready? Let's dance!
Help Totally Spies met hun spannende missie clover. Ze moeten enkele dingen verwoesten, maar pas op voor de bommen. Begin maar met dit spannend avontuur.
Weet jij waar alle plaatjes van Totally Spies nog verborgen liggen? Duid steeds dezelfde aan en word een echte Spy!
Hier vind je een online puzzel van De Lorax, de bedoeling is dat je alle puzzelstukjes draait tot de Lorax puzzel helemaal juist is!
Geef jezelf een feestmakeover! Uiteraard begint die bij een wellnesskuur: een gezichtsbehandeling! Reinig je huid tot diep in de poriën en haal alle dagelijkse vuiligheid weg, zodat je een zuivere huid krijgt. ...
Dit is een puzzel van Monsters Inc van Disney. Verplaats alle stukjes tot ze in elkaar passen en enkele vriendelijke monsters laten zien.
Het is weer zomer en Robby en Kyle dagen Holly Hobbie uit tot een waterballongevecht. Help jij Holly Hobbie winnen?
In dit spel vind je een schuifpuzzel van de Aristokatten. Verschuif de puzzelstukjes tot de jazzkatten goed zichtbaar zijn!
Help mee om Wobbel uit De Elfenheuvel te verzorgen. Elf Dagmar is hem in het bos vergeten en jij kan ervoor zorgen dat Wobbel blijft slapen tot Dagmar terug is!
Help dit Heksje een leuke vlucht te maken op Halloween avond zonder van haar bezem gestoten te worden door pompoenen! Gebruik magie om de pompoenen uit te schakelen!
Pimp dit welbekend Volkswagen busje of "Hippie busje" tot het is wat jij wilt!
Help Rome op te bouwen tot een machtig imperium. Speel dit bejeweled spel, verdien punten en bouw je rijk op!
Verbind alle cijfers vanaf 1 tot het einde om een Paashaasje te voorschijn te zien komen!
Kies 3 puzzels van Guust Flater die jij wilt maken. Let op, want dit is een spelletje tegen de tijd! Klik op de vakjes tot het puzzelstukje van jouw puzzel tevoorschijn komt en maak alle drie jouw puzzels alvorens Guust...
Maak deze online puzzels van de grappige hond Snoopy en zijn vrienden! Wacht even tot het spel geladen is.
Help Zwarte Piet om een Pepernoten boom te kweken. Weet jij hoe je de pepernoot kan laten groeien tot een boom vol pepernoten? Probeer eens verschillende flesjes uit!
Speel een soort van schaken met de Totally Spies meisjes!
Blijkbaar kunnen Mandy en Clover eht niet goed met elkaar vinden. Maak deze Totally Spies puzzel!
Speel dit Sudoku spel met de meiden van Totally Spies: Sam, Alex en Clover!
Dit is een puzzel van Jerry Lewis, de directeur van WOOHP (World Organization Of Human Protection), waar de Totally Spies werken. Hij is altijd erg serieus en houdt niet erg van verrassingen. Hij is een veteraan uit Engeland...
Blijkbaar houdt spy Alex wel van voetballen. Hou jij van puzzelen en ben je een Totally Spies fan? Dan is dit spel echt voor jou!
Kleed Fiona van Shrek heel mooi aan, want ze wacht tot haar Shrek thuiskomt.
In het Latijns wordt het sterrenbeeld Waterman ook Aquarius genoemd. Het is het elfde astrologische teken van de dierenriem. In de westerse astrologie is Waterman het zonneteken van mensen die geboren zijn vanaf 21 januari...
Dit sprookje vertelt het verhaal van Rapuzel of Raponsje die door een heks in een hoge toren opgesloten wordt. De heks kan alleen bij Raponsje komen langs het haar, dat zo lang is dat het tot aan de grond reikt. Later lukt...
Speel mee met de Teletubbies en leer tellen tot 10
In dit spel kan je Porky Pig, het varken uit de Looney Tunes, aankleden. Porky is vooral bekend om zijn onzekere gestotter en gehaspel. Th-th-th-that's all folks! Begin maar met spelen!
Alice in Wonderland is een film van Tim Burton en Disney. Alice is 19 jaar wanneer ze ten huwelijk gevraagd wordt. Ze wil geen verloving en dus vlucht ze. Ze volgt de White Rabbit tot in Wonderland. Dertien jaar eerder was...
Speel hier Planeet 51 spelletjes. Je kan hier 3 prentjes van de film Planet 51 ineen puzzelen. eigenlijk zijn het draaipuzzels, je draait de stukjes totdat ze op de juiste plaats zijn.
In de magische tuin van Dora kan je planten en bloemen planten en laten groeien. Kies eerst in het plantenboek een plant uit, plant het in de pot, klik daarna op het magische product en geef je plantje water. Herhaal het...
Help Prins Naveen door het moeras te gaan en bij Mama Odie te geraken. Spring van boom tot boom en verzamel de kleine vliegjes. Let op voor dieren die Kikker Prins Naveen kunnen opeten!
Probeer je egel zo hoog mogelijk te laten springen, tot aan welke boomtak geraak jij?
Leer Teletubbies bij elkaar optellen tot je 4 Teletubbies hebt. Dit spel is ook gemaakt voor kindjes die blind zijn, dus vergeet niet om het geluid aan te zetten.
Win zoveel mogelijk door kaarten te verzamelen totdat je 21 in het totaal hebt. Let op dat je niet meer dan dit getal bijeen krijgt. Wanneer je kaarten niet kan gebruiken, klik je op 'click here to discard', wanneer je een...
ik.be smurft! Hier vind je de leukste en de smurfigste smurfspellen! In dit spel kan je met babysmurf spelen. Wanneer je minstens twee dezelfde figuren op een rij of kolom hebt, moet je erop klikken en deze figuren zullen...
Bij de Eifeltoren in Parijs staan er drie mysterieuze meisjes: het zijn Sam, Alex en Clover, de meiden van Totally Spies! Ontdek samen met hen Parijs, de buurt van de Eifeltoren, door deze puzzel ineen te zetten!
Ga na met welk karakter van de Totally Spies meiden jouw karakter het beste overeenkomt. De quiz is in het Engels, maar als je je best doet, kan je het wel begrijpen. Op het einde kan je zelfs een speciale pas afprinten!
Leer samen met Ringo en Bongo de zeesterren tot 10 tellen. Luister goed, kijk goed en doe mee!
Clover, Alex en Sam, de meisjes van Totally Spies gaan op missie. Geef hen de juiste kleren die bij hun missie passen! Klaar? Spelen maar!
Bob de Bouwer heeft enkele leuke prenten voor jou. Er is maar 1 probleem, de plaatjes zijn in stukjes. Je kan de stukjes draaien door er met je muis op te klikken, totdat de stukken goed liggen. Kan jij deze mooie puzzels...
Alle pakjes vallen uit de lucht. Laat de Kerstman de kado's opvangen, maar let op dat hij geen sneeuw opvangt. Gebruik je muis om de Kerstman te laten bewegen. Wacht tot het spel geladen is, klik dan op het driehoekje en...
Help jij Piet Piraat de leukste vissen te vangen? Je houdt je vangnet klaar en als er een visje voorbijkomt, klik je erop, zodat die verdwijnt. Probeer zo veel mogelijk vissen te vangen, zodat je naar een volgende level mag...
Speel dit Sudoku spel met schattige Disney figuurtjes. Zorg ervoor dat elk figuurtje slechts 1 keer in dezelfde rij, kolom of vierkant voorkomt. Klik met je muis op een vakje dat je wil invullen en blijf klikken tot het...
Dit lieve koppeltje wil elkaar graag een kusje geven voor Nieuwjaar op de schaatsbaan. Let op dat niemand hen ziet!
Dit jongetje is opgesloten in zijn kamer en de sleutel is zoek. Help hem te ontsnappen, zodat hij mee Nieuwjaar kan vieren!
Versier de lekkerste taart zo mooi als je kan, speciaal voor Nieuwjaar!
Licht, confetti, champagne en gezelligheid: dat is allemaal deel van Nieuwjaar! Kleur deze speciale Nieuwjaarskleurplaat in!
Vier mee met alle Disney figuren de verjaardag van Donald Duck door deze grappige legpuzzel te maken!
Het is de verjaardag van Mickey Mouse en Minnie Mouse en Donald Duck hebben een verjaardagsfeestje voor hem gepland. er zijn vele geschenken en een overheerlijke verjaardagstaart. Maak deze vrolijke online Disney legpuzzel!