Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/spelik/public_html/zoeken_functies.php on line 92
spelletjes voor kinderen van 3 jaar - Ontdek ook onze wedstrijden
 
nextJe zocht op: spelletjes voor kinderen van 3 jaarSpel > spelletjes voor kinderen van 3 jaar
Andere spelletjes voor kinderen van 3 jaar spelletjes:
Samson en Gert - Vrienden voor het leven <br /> Uit het album: 20 Jaar Samson & Gert (2010)
Samson en Gert - Vooruit <br /> Uit het album: 20 Jaar Samson & Gert (2010)
Deze drie vriendinnen gaan thee drinken. Kies wat er op tafel komt te staan en enkele accessoires voor de BFFs!
Vul in deze Liefdesvoorspeller je naam en die van iemand anders in en kijk hoeveel de meter beweert dat jullie samen horen.
Hello Kitty wil naar huis gaan, maar er zijn overal bijen! Help Kitty White haar post op te halen en daarna de weg naar huis te vinden en let op voor de bijen! <br /><br
Vraag iets aan Stella en zij zal je vraag beantwoorden, want in dit spel is Stella van Winx Club een waarzegster!
Mega Mindy - Tijd voor Mega Mindy <br /> uit het album: Tijd voor Mega Mindy (2009)
Bratz fan of niet, speel dit leuke spelletje, waarbij je voor werpen moet verplaatsen door op het volgende Bratz kindje te klikken, die dan het object zal doorgeven. Echt een schattig spel!
Help jij het schattige muisje Diddl een prachtig boeket bloemen voor zijn vriendin Diddlina te plukken? Je kan bewegen met je pijltjes. Eerst moet je het mandje oppikken om de bloemen in te leggen, daarna zoek je de bloemen....
Vind de verborgen voorwerpen in deze prentjes van de Kerstmis Dinsey Film "Belle en het Beest een Betoverend Kerstfeest".
Speel hier het spel uit de Barbie film met Barbie als Zeemeermin. Kies een mooie staart uit voor Merliah en verzamel alle leuke voorwerpen onderweg!
Blijkbaar heeft Mega Mindy een speciale luchtbel waarin ze kan vliegen. Probeer de boeven te ontwijken en vlieg naar de blauwe cirkel. Je kan met de muis (de ventilator) de luchtbel van Mega Mindy voortduwen.
Zowel Carly als Sam willen Shane kusjes geven. Zorg ervoor dat Shane niet in de war geraakt. Kijk naar de meter welke kusjes Shane moet krijgen en sleep die naar hem. De andere kleur van kusjes moet je gewoon weer naar de...
Leer hier op een leuke wijze het alfabet. Luister goed, kijk naar de grappige prentjes en doe daarna de oefeningen! Voor je het weet, kan je het alfabet!
De drie Wijzen of drie Koningen volgen samen de ster. Allen hebben ze een geschenk bij voor de baby.
Kleur deze prent met Susan in, fee van vogels en natuur in het algemeen, zorg ervoor dat de kleuren in harmonie met elkaar worden gebracht.
Dit lieve koppeltje wil elkaar graag een kusje geven voor Nieuwjaar op de schaatsbaan. Let op dat niemand hen ziet!
Speel bowling met oliebollen! Speciaal voor Nieuwjaar kan je champagneflessen probeer om te kegelen met oliebollen!
Versier de lekkerste taart zo mooi als je kan, speciaal voor Nieuwjaar!
Help Diego met zijn nieuwe missie: met zijn snowboard wil hij baby dieren redden en hen weer naar huis brengen. Let op voor de andere dieren, stoor hen niet in hun rust.
Het is Jenny's droom om een circusshow te geven. Hier heeft ze lang voor geoefend. Help haar om een spectaculaire circusshow te maken waar iedereen vrolijk van wordt!
Kleed Ashlynn Ella, dochter van Assepoester, aan. Let vooral op haar schoenen, ze werkt in The Glass Slipper Shoe Store en is verzot op schoenen.
Er werden verschillende voorwerpen verborgen bij de tuinkabouters uit Gnomeo en Juliet, de animatiefilm gebaseerd op het verhaal van Shakespeare. Zoek en vind alle voorwerpen weer!
Elke avond voor het slapengaan kan je je kindje een sprookje voorlezen voor mooie droompjes. Zorg er wel voor dat het huis ook heel gezellig is voor de baby: leuke meubels, warme haard en mooie spulletjes.
Voor Violetta is haar dagboek heel belangrijk. Ze schrijft er alles in op, de gebeurtenissen, haar dromen en zelfs liedjes. Dit is een online legpuzzel van Violetta en haar dagboek die jij kan maken!
Geef de populaire Violetta een make-over: verander haar kapsel, schmink en look. Kies voor een dagelijkse look om naar de Studio te gaan of misschien eerder voor een chique jurk?
Hoe loopt het verder tussen Violetta en Tomas, want ze voelen duidelijk iets voor elkaar. Gebruik je verbeelding terwijl je deze legpuzzel van de Disney Channel serie "Violetta" maakt.
Deze 2 meisjes werken als actrobaten in het circus. Het is heel moeilijk wat ze doen en ze hebben veel geoefend, waardoor de acrobaten show er heel mooi uitziet. Enkel de kleding moet er nog schitterend uitzien voor een...
Doe de Stijl quiz van London Tipton of Brenda Song en je krijgt de beste tips voor jouw eigen kledingstijl! Er zijn ook nog enkele make-up tips voor jouw huid en gezicht!
Help die gekke mr Bean om zo lang mogelijk in de lucht te blijven. Probeer dus de lichte voorwerpen vast te houden!
Vind jij alle kleine Spongebob figuurtjes die verborgen werden in dit online Spongebob spelletje? Het is een zoek en vind spelletje, dus zorg ervoor dat je alle Spongebobs vindt!
Dit is een leuke puzzel voor alle puzzel liefhebbers: het is een abstracte puzzel wat het puzzelen een beetje moeilijker maakt. Lukt het jou om deze abstracte puzzel in elkaar te puzzelen?
Bereid je eigen heksenbrouwsel en serveer het aan je vrienden voor Halloween!
Speel deze griezelige Halloween versie van Angry Birds. Help de vogels in hun actie tegen de stoute varkens en de gemene pompoenen die de varkens helpen. Klaar voor dit Halloween Angry Birds online spel?
Geef je nagels een artistieke look voor Halloween! Kies je voor een manicure of een pedicure, het maakt niet uit, je kan al je nagels er even griezelig laten uitzien voor Halloween!
Geef populaire zangeres Rihanna een volledige makeover voor een nieuw concert!
Het jongere zusje van Charlie is Lola. Zij verkleedt zich graag. Speciaal voor de herfst heeft ze zich aangekleed als een blaadje!
Leer in dit spel hoe je een heerlijke, zelfgemaakte pizza kan maken. Je krijgt eerst het recept voor het pizzadeeg, dan kan je de pizza beleggen.
Soms doet het enorm veel deugd om eens even naar buiten te gaan, in de natuur. Een kort fietstochtje en de frisse buitenlucht inademen. Uiteraard kies je eerst een leuke outfit uit vooraleer je een luchtje gaat scheppen.
In dit spel leer je hoe je heerlijke druivenjam kan maken. Eerst pluk je zelf de druiven, volg dan de instructies om er jam voor op de boterham van te maken.
In dit spelletje kan je Madeline Hatter, de dochter van Mad Hatter uit Alice in Wonderland, aankleden voor een schooldag op Ever After High.
Geef Prinses Tiana een volledige gezichtsbehandeling in de Spa! Ze wil er graag goed uitzien voor Prins Naveen!
Help Dora om deze wereld om te toveren in een wereld van bloemen, bomen en kleur. Overal waar ze gaat, zullen er prachtige, kleurrijke planten verschijnen. Bereik het doel in elke level en let op voor slechteriken en...
Wees een moedige ridder en red het kasteel van de draken. Alle draakjes zitten in het paleis, maar ze zijn bereid om weg te gaan als ze genoeg lekkere ijsjes krijgen. Probeer met je katapult op tijd de ijsjes in de monden...
Kleed je heel chique aan voor een brunch in een leuk restaurant.
Deze juffrouw wil nog graag snel een makeover voor ze les gaat geven. Help jij haar even?
Begeleid Aladdin in dit spannende avontuur. Geest heeft een kaart voor Aladdin die hem naar de lamp leidt. Probeer de weg te tekenen voor Aladdin zodat hij veilig doorheen dit avonturenland geraakt.
Een strand om bij weg te dromen... Het is de plaats voor een heerlijke vakantie. Puzzel deze droomplaat.
Deze vrouw stapt binnenkort in het huwelijksbootje en wil er uiteraard prachtig uitzien op haar huwelijksdag. Voor inspiratie gaat ze naar het Bruidshuis waar je schitterende bruidsjurken vindt. Help jij haar om tussen...
Je hebt een eigen Sandwich zaak en maakt lekkere boterhammen voor je klanten. Lever de bestellingen snel af om meer geld te verdienen en je winkel uit te breiden.
Het is warm en dit koppeltje wil huwen op het strand. Geef hen prachtige kleren voor een mooi huwelijk op het strand.
Een huwelijksgebak voor een zeemeermin? Waarschijnlijk de eerste keer dat je dat ziet. Hier kan je er zelf één maken!
Het is vakantie en Lemon Meringue geeft een strandfeestje. Ze heeft een hele kleerkast vol met leuke accessoires en zomerjurkjes. Kies jij de beste outfit voor Lemon Meringue uit? Dan kan ze op tijd haar vriendinnen...
Creëer de coolste slippers voor deze zomer om ze op strand te kunnen dragen! Ook kan je nog je nagels lakken voor een complete zomerse look.
Deze glamoureuze actrice is klaar voor de rode loper en om te poseren voor de pers. Eerst moet jij haar nog omtoveren in de meest opvallende en schitterende actrice van de avond. Bekijk haar kleerkast vol glanzende haute...
Lekkere smoothies voor een warme zomer, maak je eigen verfrissing!
Een heerlijk ananasijsje voor in de zomer. Volg de instructies en maak dit lekkere ananasijs!