Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/spelik/public_html/zoeken_functies.php on line 92
spelletjes zonder flash - Ontdek ook onze wedstrijden
 
nextJe zocht op: spelletjes zonder flashSpel > spelletjes zonder flash
Andere spelletjes zonder flash spelletjes:
Mega Mindy - Zonder Dieven <br /> uit het album: Mega Mindy (2007)
Blijkbaar kan Dora ook wel eens ondeugend zijn. Nu probeert ze in de les zichzelf op te maken, zonder dat de lerares dit ziet. Lukt het haar?
In dit Smurfenspel spring je op de wolken en probeer je zo hoog mogelijk te geraken, zonder te vallen. Red Smurfin om je punten te verdubbelen!
Help het ijs in de kar naar de klanten te brengen, zonder dat het smelt. Dit kan je doen door de wolk boven de wagen te houden. Klik ook op tijd op de spullen op de weg, zodat het paardje niet struikelt!
De vlag van Albanië is niet zo moeilijk om in te kleuren, zolang je maar weet welke kleuren je nodig hebt! Kan jij de Albanese vlag inkleuren zonder de kleuren op te zoeken? <br /> <i>uit de reeks...
Een online kleurplaat van de vlag van Andorra! De Andorrese vlag is al iets moeilijker om in te kleuren, omwille van het wapenschild in het midden. Probeer de vlag van Andorra ook eens in te kleuren zonder hulpmiddelen om...
De laatste gevleugelde Eenhoorn pegasus-eenhoorn) is verdwaald. Help hem door dit land te komen zonder te vallen of ergens tegenaan te lopen.
Help dit Heksje een leuke vlucht te maken op Halloween avond zonder van haar bezem gestoten te worden door pompoenen! Gebruik magie om de pompoenen uit te schakelen!
Help Sonic om tijdens het jetskiën zoveel mogelijk ringen te verzamel zonder over kop te gaan!
Probeer je boot te parkeren zonder dat je iets raakt!
Laat Justin en Selena elkaar kussen zonder dat de paparazzi het zien!
Speel dit spel en laat Prinses Rapunzel boef Flynn kussen, zonder dat de boze Moeder Gothel dit ziet!
Alle Prinsessen willen voor Valentijn ook kusjes krijgen. Enkel mogen ze niet in het openbaar kussen, want dat zou onbeleefd zijn. Help jij alle Disney prinsesjes hun prins te kussen zonder dat iemand het ziet?
Leg zonder te vallen het fietsparcours van Popeye af!
In 2010 heeft Disney de verfilming van het sprookje Rapunzel van de Gebroeders Grimm uitgebracht. Het verhaal gaat over Prinses Rapunzel, die als baby uit haar kasteel ontvoerd werd door de slechte Moeder Gothel die haar...
De Mona Lisa, een wereldberoemd olieverfschilderij, werd geschilderd door Leonardo da Vinci. Da Vinci heeft het schilderij tussen 1503 en 1507 geschilderd. <br /><br /> Het schilderij is vooral beroemd...
Help Jerry op het strand om zijn vriendinnetje te kussen zonder dat Tom de poes hen ziet. Wanneer Tom kijkt, moet je stoppen, anders zo snel mogelijk kussen. <br /><br
Ken jij Bugs Bunny van de tekenfilmpjes van de Looney Tunes? Bugs is een konijn of haas met een grijs-witte vacht. Hij draagt meestal geen kleren, met uitzondering van witte handschoenen. Wel verkleedt hij zich vaak. Jij...
Help deze houthakker om zo snel mogelijk over de boomstammen te lopen zonder in het water te vallen. Verzamel eten en drinken. Pas op voor dieren of obstakels en behaal de hoogste score.
In dit spel zie je Kaa de slang uit Jungle Book. De bedoeling is om een zo lang mogelijke slang te maken, zonder tegen de slang of de randen van het spel te komen. Verzamel elke keer een extra bolletje!
Probeer het logo van Hannah Montana van Disney omhoog te houden door erop te klikken. Ga voor de meeste kliks zonder dat het logo op de grond komt!
Vlucht voor de tijger samen met Scrat of Scratte in een ijsluchtbel! Vlieg hoger zonder dat de bel kapot gaat. Bereik de gouden eikel om een hoger level te spelen.
Laat deze leuke dolfijn de coolste truckjes doen: maak de mooiste, hipste en meest gekke sprongen en verdien zo het meeste punten!