nextJe zocht op: spelletjus muisjus 6 jarSpel > spelletjus muisjus 6 jar
Andere spelletjus muisjus 6 jar spelletjes:
Sinterklaas karaoke - Sinterklaas is Jarig<br /><i>uit het album: ik.be (2013)</i>
Kabouter Plop - Kabouter Plop is jarig
Sinterklaas - Sinterklaas is jarig
Biljarten is leuk, geniet van dit leuke biljartspel. Biljarten is cool!
Deze legpuzzel is een plaatje van Mavis, de 118 jarige dochter van de vampier Dracula uit de grappige animatiefilm Hotel Transylvania!
Dit meisje is jarig en haar vrienden en vriendinnen hebben een verrassingsfeestje voor haar georganiseerd! Kleed het meisje aan voor deze leuke dag!
Dit is een online legpuzzel van de zevenjarige Charlie en zijn vierjarige zusje Lola!
Justin Bieber - Overboard <br /> Feat. Jessica Jarrel <br /> Uit het album: My World 2.0
Voor je verjaardag kan je deze ballon heel grappig aankleden. Je kan hem ook leuk versieren, afdrukken en aan iemand geven die jarig is!
Voorspel je toekomst met behulp van de magische 8bal of biljartbal!
Jarenlang heeft het meisje Rapunzel in een torenkamertje geleefd. Ze heeft wel mooie bloemen aan haar raam en uiteraard heeft ze zelf prachtig lang, blond haar.
Dit is een puzzel van Jerry Lewis, de directeur van WOOHP (World Organization Of Human Protection), waar de Totally Spies werken. Hij is altijd erg serieus en houdt niet erg van verrassingen. Hij is een veteraan uit Engeland...
De film Planeet 51 volgt kapitein Charles "Chuck" Baker (Dwayne Johnson), een menselijk astronaut die landt op Planet 51 en denkt dat hij er het eerste levende wezen is. Hij komt er echter gauw achter dat de...
Speciaal voor de jarige wil het aapje fruit verzamelen en ballonnen geven. Help hem om vliegend door de lucht fruit te verzamelen.
Ben jij jarig of ben jij gewoon een echte bakker of bakkerin? Speel dit spel, bak je heerlijkste en mooiste taarten, snij ze goed en versier het gebak zoals je kan zien! Doe je best om zoveel mogelijk levels uit te spelen.
Varkentje is jarig en heeft een hele grote en lekkere taart gekregen. Help jij varkentje zijn taart in te kleuren?
Sinterklaas is bijna jarig en wil graag een mooie outfit aandoen. Help jij hem even?
Iedereen kent het Engels biljartspel snooker. Hier kan je een variant spelen waarin je verschillende situaties moet inoefenen.
Schaken tegen een robot? Ja dit kan al jaren. Maar kan jij deze schaakrobot schaakmat zetten?