Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/spelik/public_html/zoeken_functies.php on line 92
stiekem bellen spelletjes gevonden op www.ik.be
 
nextJe zocht op: stiekem bellen spelletjesSpel > stiekem bellen spelletjes
Andere stiekem bellen spelletjes spelletjes:
Blijkbaar kan Dora ook wel eens ondeugend zijn. Nu probeert ze in de les zichzelf op te maken, zonder dat de lerares dit ziet. Lukt het haar?
Deze jongen en dit meisje zijn verliefd en proberen elkaar te bellen op het werk. Let op dat de collega of baas dit niet ziet, want dan is het spel gedaan. Probeer uit te spelen!
Help Ken om Barbie een genezende kus te geven. Enkel vinden de verpleegster en de huisdieren dit niet echt leuk. Laat Ken Barbie genezen door haar stiekem te kussen.
Laat Jake en Neytiri uit de film Avatar in perfecte harmonie met elkaar leven. Let wel op dat wanneer ze elkaar kussen, ze stiekem kussen en niet betrapt worden!
help Finn Hudson van Glee stiekem zijn vriendin te kussen!
Help Noah Puck Puckerman van Glee stiekem zijn vriendin te kussen!
Help Popeye en Olijfje om stiekem te kussen! Let op dat ze dus door niemand gezien worden.
Help de Bratz Girls hun vriendjes stiekem te kussen waar dan ook! <br /><br
Deze schuifpuzzel is mooi om naar je geliefde door te sturen voor Valentijn. Ben je stiekem een beetje verliefd? Stuur hem of haar dan deze puzzel. Wanneer hij of zij de stukjes op de juiste plaats geschoven heeft, is er...
Wil jij Barbie helpen met een magische make over? Wanneer deze makeover supergoed gelukt is, mag ze over de cover van een mode tijdschrift staan en dat is nog niet alles: je kan zelf de kaft van dit tijdschrift afprinten en...
Dit meisje beleeft enorm veel plezier met bellen blazen. Geef haar een leuke lente outfit om te spelen met haar vrienden!
Beweeg met je muis over de Cupido's en luister naar deze mooie Liefdesbellen.
Hoor jij ook de prachtige Kerstmis bellen luiden? Je kan de leukste liedjes zelf spelen. Precies een engelenkoor!
De kleine feetjes van de Winx Club zijn door een fout van professor Wizgiz vermenigvuldigd. Lord Darkar is boze dingen met hen van plan. Gelukkig heb je de toverstaf van Ms. Faragonda om de klonen te vangen en hen te redden....
Maak Pony Bella op voor haar show in het circus. Kies mooie kleren, accessoires en make-up. Als het opmaken te lang duurt, kan je best even naar de verzorger bellen!
Bevrijd je spookvriendjes uit de zeepbellen...
Speel dit strategische H20 spel samen met Rikki, Cleo en Emma. Zorg ervoor dat alle bellen van het veld verdwijnen. Doe dit door de juiste kracht te kiezen. Laat de bellen vollopen of maak ze leeg. Wanneer een bel vol of...
Vang alle bijen op in een luchtbel. Wanneer je meer bijen in 1 luchtbel stopt, krijg je meer punten. Je kan ook de wekker en zeep om bellen te blazen, vangen!
Een gsm: gemakkelijk om mee te bellen of smsjes te sturen, maar het is in feite ook een modeaccessoire. Leer hier hoe je je GSM het mooiste kan pimpen of versieren!
Kies je eigen Winx meisje uit en laat haar groeien door zoveel bellen te pakken als je kan. Bewegen gebeurt dankzij je pijltjes. Let wel op dat je geen bellen neemt die groter zijn dan je Winx favoriet, want dan is het...
Plopper de Plopper de Plop, kabouter Plop kent wel hele leuke spellen, zoals bellen blazen. Maak deze puzzel en je krijgt een mooie prent!
Laat deze leuke dolfijn de coolste truckjes doen: maak de mooiste, hipste en meest gekke sprongen en verdien zo het meeste punten!