nextJe zocht op: stiekem kussen op werkSpel > stiekem kussen op werk
Andere stiekem kussen op werk spelletjes:
Blijkbaar kan Dora ook wel eens ondeugend zijn. Nu probeert ze in de les zichzelf op te maken, zonder dat de lerares dit ziet. Lukt het haar?
Deze jongen en dit meisje zijn verliefd en proberen elkaar te bellen op het werk. Let op dat de collega of baas dit niet ziet, want dan is het spel gedaan. Probeer uit te spelen!
Help Ken om Barbie een genezende kus te geven. Enkel vinden de verpleegster en de huisdieren dit niet echt leuk. Laat Ken Barbie genezen door haar stiekem te kussen.
Laat Jake en Neytiri uit de film Avatar in perfecte harmonie met elkaar leven. Let wel op dat wanneer ze elkaar kussen, ze stiekem kussen en niet betrapt worden!
help Finn Hudson van Glee stiekem zijn vriendin te kussen!
Help Noah Puck Puckerman van Glee stiekem zijn vriendin te kussen!
Help Popeye en Olijfje om stiekem te kussen! Let op dat ze dus door niemand gezien worden.
Help de Bratz Girls hun vriendjes stiekem te kussen waar dan ook! <br /><br
Deze schuifpuzzel is mooi om naar je geliefde door te sturen voor Valentijn. Ben je stiekem een beetje verliefd? Stuur hem of haar dan deze puzzel. Wanneer hij of zij de stukjes op de juiste plaats geschoven heeft, is er...
Wil jij Barbie helpen met een magische make over? Wanneer deze makeover supergoed gelukt is, mag ze over de cover van een mode tijdschrift staan en dat is nog niet alles: je kan zelf de kaft van dit tijdschrift afprinten en...
Zowel Carly als Sam willen Shane kusjes geven. Zorg ervoor dat Shane niet in de war geraakt. Kijk naar de meter welke kusjes Shane moet krijgen en sleep die naar hem. De andere kleur van kusjes moet je gewoon weer naar de...
Het is Nieuwjaar en deze celebrities of beroemdheden willen elkaar graag een kusje geven. Let op dat de paparazzi hen niet zien!
Mr Bean wordt niet graag gekust. Help zijn vriendin om Mr Bean kusjes te geven, wanneer hij droomt...
Blossom, Buttercup en Bubbles houden een kussengevecht. Pak zo snel mogelijk de kussens op en gooi ze naar de andere meisjes om punten te verdienen. Wees snel want je hebt maar 2 minuten om zoveel mogelijk punten te scoren.
Speel dit spel en laat Prinses Rapunzel boef Flynn kussen, zonder dat de boze Moeder Gothel dit ziet!
Alle Prinsessen willen voor Valentijn ook kusjes krijgen. Enkel mogen ze niet in het openbaar kussen, want dat zou onbeleefd zijn. Help jij alle Disney prinsesjes hun prins te kussen zonder dat iemand het ziet?
Speel dit online kermisspel van Holly Hobbie. Gooi kussens tegen het bord en probeer drie dezelfde figuren op een rij, kolom of diagonaal te krijgen. Als je dat hebt, krijgt Holly Hobbie de prijs mee naar huis!
Speel dit bejeweled spel van Disney Prinses Assepoester. Elke keer als je iets goed doet, krijgt assepoester een kusje van haar droomprins.
Kus de secretaresse van je baas tijdens het werk. Kus zoveel mogelijk, maar let op: zorg ervoor dat je baas het niet ziet! Good luck!
Dit perfect paar is op huwelijksreis en willen graag elkaar een kusje geven. Let op dat niemand hen ziet kussen, want dat vinden ze niet leuk.
Laat Justin en Selena elkaar kussen zonder dat de paparazzi het zien!
De populaire zanger Justin Bieber wilt op een eiland trouwen. Hij wilt graag zijn bruid kussen, maar hij wilt niet dat iedereen kijkt. Klik op de mensen of dieren, zodat ze ophouden met staren. Eet ook het kiwifruit. Na...
Help Jerry op het strand om zijn vriendinnetje te kussen zonder dat Tom de poes hen ziet. Wanneer Tom kijkt, moet je stoppen, anders zo snel mogelijk kussen. <br /><br
In deze puzzel kan jij een mooie prent uit de Disney film De Prinses en de Kikker of The Princess and the Frog ineenpuzzelen. Denk jij dat zij de kikker zal kussen?
Kleine Tiana hoort van haar ouders het verhaal over de Kikkerprins. Een kikker kussen vindt ze maar een beetje raar.
Ben jij een echte casanova? Oefen hier alvast om de knappe meiden te kussen!
Amika (Niels Destadsbader) - Dit is de wereld <br /> Uit het album Amika (2009)
Amika (Merel) - Hey Hey Amika </br> Uit het album Amika (2009)
Piet Piraat - Eind Goed Al Goed
Wil jij spetterend vuurwerk zien met Nieuwjaar? In dit spel kan je van een mooie show genieten. Zorg ervoor dat de pijl hoog genoeg geraakt om te ontploffen!
Werp samen met Po vuurwerk naar zijn tegenstanders en win het spel.
Een harde carriere als mijnwerker? Verzamel het goud en klik met je muis op minstens 2 blokjes van dezelfde kleur, om ze van het scherm weg te krijgen. Probeer alle levels uit te spelen!
Www.ik.be wenst iedereen een Gelukkig Nieuwjaar met spetterend vuurwerk! Klik snel op het vuurwerk om heel wat moois te zien, wees snel, voor het vuurwerk beneden komt!
Een ander wereldwijd bekend bouwwerk is het Colosseum in Rome. Maak de online puzzel van deze bezienswaardigheid.
In het kapsalon waar Mr Bean werkt, mag hij enkel poetsen. Wanneer de kapper even niet kijkt, wil Mr Bean toch haar knippen. Help hem snel wanneer de kapper afgeleid is!
Kleed Ashlynn Ella, dochter van Assepoester, aan. Let vooral op haar schoenen, ze werkt in The Glass Slipper Shoe Store en is verzot op schoenen.
Deze 2 meisjes werken als actrobaten in het circus. Het is heel moeilijk wat ze doen en ze hebben veel geoefend, waardoor de acrobaten show er heel mooi uitziet. Enkel de kleding moet er nog schitterend uitzien voor een...
Het is zomer en dan draait het niet enkel om zonnen. Het is vakantie, dus Polly gaat werken in een burgertent om wat geld bij te verdienen. Werk snel, zodat je meer verdient en het menu beter kan maken!
Kleur Pucca in. Ze is 10 jaar en werkt in het Chinese restaurant van haar nonkels. Pucca is verliefd op Garou, een leerling ninja. Geef Pucca vrolijke kleurtjes om er leuk uit te zien voor Garou de ninja!
Werk in de zoo en verzorg deze lieve giraf. Geef hem appels, was en droog hem en veel meer!
Help deze laborante om na een werkdag haar laboratorium op te ruimen. Weet jij de plaats van alle spulletjes en kan je het lokaal opruimen voor de baas weer binnenkomt?
Help deze hardwerkende boer om groenten te verbouwen. Doe wat er gevraagd wordt en plant groentjes, geef ze mest en water, zodat je de groenten kan oogsten en verkopen.
Deze Salsa danseres heeft vanavond een wedstrijd en moet er dus stralend uitzien! Geef haar gezicht een schoonheidsbehandeling om haar huid proper te maken. Daarna kan je haar nieuwe make-up geven en haar look afwerken met...
Dit is een online kleurboek vol kleurplaten van insecten: lieveheersbeestjes, mieren, bijen, ... Wanneer je klaar bent met kleuren, kan je je kunstwerkjes ook uitprinten!
In dit spel kan je je t-shirt pimpen: een beetje leuker maken. Geef het vrolijke tekeningen door op de verschillende kleuren te drukken. Heb jij een mooi kunstwerk gemaakt?
Kleur dit lief boerinnetje en alle bloemen mooi in! Op het einde kan je je meesterwerk afprinten.
Ron is laat om een werkstuk in te leveren op school. Samen met Kim Possible springt hij uit een vliegtuig om toch op tijd te zijn. Maar helaas, alle pagina's van het werkstuk zijn weggewaaid. Aan jou om Ron te helpen deze...
Help Rufus van Kim Possible in zijn restaurant Bueno Rufus door de bestellingen juist af te werken. Ben jij snel genoeg?
De werkpieten willen graag nog een race houden alvorens ze de Club van Sinterklaas afwerken. Probeer te winnen!
Help Po bij een race in zijn vuurwerkkarretje!
Dit is een puzzel van Jerry Lewis, de directeur van WOOHP (World Organization Of Human Protection), waar de Totally Spies werken. Hij is altijd erg serieus en houdt niet erg van verrassingen. Hij is een veteraan uit Engeland...
Oscar is een arme vis, die graag beroemd en rijk zou willen worden. Hij werkt bij een walvissen-wasstraat, de Whale Wash. Help hem bij zijn werk.
Kleur deze prent van de Herfst Smurf in. In de herfst worden er bladeren op een hoop gedaan en na het harde werken verdient de Smurf wel wat rust in de buitenlucht.
Jij kan in dit spel een prachtige Disney kalender maken. Kies uit Mickey Mouse en zijn vrienden, Bambi of Winnie de Poeh. Pas de kleuren van de kalender aan als je wil en print hem uit! Ook kan je elke keer nog een ander...
Dit meisje werkt in de Lente graag in de tuin en plant de prachtigste bloemen. Kies je kleren om te tuinieren en maak de outfit van dit bloemenmeisje fleurig.
Speel deze puzzel van Jade van Bratz. Haar kat Mika betekent alles voor haar. Vroeger werkte ze voor Burdine. <br /><br