Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/spelik/public_html/zoeken_functies.php on line 92
Je dagelijks plezier met studio 100 piet piraat spel vissen bekom je hier
 
nextJe zocht op: studio 100 piet piraat spel vissenSpel > studio 100 piet piraat spel vissen
Andere studio 100 piet piraat spel vissen spelletjes:
Speel Patience of Solitaire met Studio 100 figuurtje zoals Mega Mindy, Samson, Piet Piraat en Kabouter Plop.
In deze manicure of nagel studio kan je leren nagels lakken. Let goed op en doe na.
Je bent Eva en hebt een haarstudio. Doe je best en maak leuke kapsels. Verdien ook de sterren voor je kapsalon door het haar juist na te knippen.
Hoewel Violetta niet mag zingen van haar vader Herman, gaat ze toch naar de Studio. Het is zo dat ze het niet kan laten, want zingen, dat is wie Violetta is!
Geef de populaire Violetta een make-over: verander haar kapsel, schmink en look. Kies voor een dagelijkse look om naar de Studio te gaan of misschien eerder voor een chique jurk?
Vind jij alle verborgen cijfers in het prentje van Violetta, Tomas, Francisca, Camilla en Maxim van Studio 21?
Studio 100 - ROX
Studio 100 Band - Galaxy Park
Maak deze online legpuzzel van Amika van Studio 100! Let wel op, sommige puzzelstukjes zijn gedraaid!
De titelsong van Amika, een een door Ketnet uitgezonden programma dat gemaakt wordt door Studio 100. Er hangt een groot misterie rond Amika.Welk misterie? I don't know!
Amika is een ketnetserie gemaakt door Studio 100. Amika gaat over de band tussen een meisje en haar paard. Er hangt een groot misterie rond Amika, wat dit misterie is verklappen we je ... niet!
Maak deze puzzel van honderden Smurfjes door elkaar!
Speel Galgje in dit Urbanus spel. Help Urbanus op de Kermis om alle 100 titels van de Urbanusstrips te vinden. Let op dat je niet op te veel foute letters schiet!
Maak deze leuke Disney legpuzzel van Prinses Aurora die 100 jaar slaapt...
Sprookjes zijn mooi en romantisch, zoals Doornroosje die 100 jaar lang slaapt en dan haar droomprins tegen komt! 100 jaar lang slapen ...., waar moet je dan allemaal over dromen? Kom het snel te weten!
Prinses Aurore uit het sprookje 'Doornroosje' wordt ook de schone Slaapster genoemd. Dit komt omdat ze 100 lang geslapen heeft, door een betovering van een boze heks. Wanneer je honderd jaar slaapt, moet je wel veel...
Help zwarte Piet bij zijn klus om de juiste pakjes op tijd in de juiste schoorsteen te steken. Lukt het jou?
Sinterklaas - Zwarte Piet ging uit fietsen
Zwarte Piet ging uit fietsen... Help Piet de schoorsteen te bereiken voor de tijd om is. Let op dat je niet op de pepernootjes rijdt, want dan klapt je band! Verzamel de pakjes.
Speel een spelletje online Dammen samen met Prof Piet!
Help Sinterklaas en de Zwarte Pieten met het sorteren van de pakjes.
Speel Bowling mee deze Zwarte Pieten en probeer zoveel mogelijk speculaas poppen omver te gooien!
Maak deze online legpuzzel van Piet Piraat door alle puzzelstukjes weer in elkaar te laten passen.
In dit online tetris spel vind je Piet Piraat en zijn mannen op de Scheve Schuit. Vorm met de vallende blokjes onderin het laadruim van het schip 1 horizontale lijn. Wanneer je een lijn volledig vol krijgt, ontploft deze. ...
In dit spel moet je ZielePiet troosten, want hij heeft heimwee. Geef hem wat speelgoed dat hem niet aan Spanje doet denken en maak hem weer vrolijk!
De werkpieten willen graag nog een race houden alvorens ze de Club van Sinterklaas afwerken. Probeer te winnen!
Luister naar de muziek van deze band van Pieten!
Op Sinterklaasavond wandelen Zwarte Piet en het Paard van Sinterklaas over de daken om alle kindjes pakjes te geven. Kleur deze mooie prent in.
Weet jij hoeveel Pieten er zijn?
Verkleed Sinterklaas en Zwarte Piet of zoek de juiste kleding.
Doe stunts met Zwarte Piet op de Stoomboot van Sinterklaas en verzamel pakjes.
Speel pool met de Zwarte Pieten!
Luister naar dit leuke Sinterklaas verhaal en kom in de sfeer van pakjesavond! Vergeet niet om het geluid aan te zetten!
Onze Zwarte Pieten zingen graag vrolijke liedjes. Jij onthoudt de volgorde waarin de Zwarte Pieten zingen en daarna geef jij de volgorde opnieuw aan. Probeer zo ver mogelijk te geraken in het spel!
Wil jij dit spel eens proberen en heel veel punten verdienen? Je krijgt veel punten als je drie dezelfde prentjes op een rij hebt, probeer hiervoor te zorgen!
Help jij Piet Piraat de leukste vissen te vangen? Je houdt je vangnet klaar en als er een visje voorbijkomt, klik je erop, zodat die verdwijnt. Probeer zo veel mogelijk vissen te vangen, zodat je naar een volgende level mag...
Speel dit leuke Piet Piraat spelletje, waarin je Berend zijn muts moet helpen vinden in een grote doolhof. Vind de muts zo snel mogelijk. Je kan met de pijltjes op je toetsenbord bewegen.
Piet Piraat en Groenbaard gaan een belangrijk duel aan. Ze spelen Boter, Kaas en Eieren. Help jij Piet Piraat om dit spelletje te winnen?
Speel met je vrienden dit leuke spel 3 op een rij of 'boter, kaas en eieren'. Degene die begint is Sinterklaas, de andere Zwarte Piet. Probeer als eerste jouw drie figuren op een rij te krijgen.
Maak jij deze grappige puzzel van Piet Piraat? Je versleept met je linkermuisknop een puzzelstukje naar de puzzel zelf op de plaats waar jij denkt dat het moet komen. Je kan de puzzelstukken draaien door op de spatiebalk van...
Piet Piraat - Eind Goed Al Goed
Speel Balletje Balletje met Zwarte Piet en zoek de pepernoot!
Samson en Gert - Sinterklaas en Zwarte Piet <br /> Uit het album: 20 Jaar Samson & Gert (2010)
Kan jij heerlijke pepernoten in de mond van Smulpiet gooien? Hij zal je dankbaar zijn!
Piet Piraat - Halloween
Piet Piraat - Bitter Zeemanslied over de Zoute Zee
Piet Piraat - Is op vakantie
Piet Piraat - De Zeven Zeeën
Piet Piraat - Piratenmedley
Piet Piraat - Storm op Zee
Piet Piraat - Piet Piraat (Schip Ahoy)
Help Piet Piraat om de Scheve Schuit te besturen. Los tonnen zodat het schip van koers verandert.
Piet Piraat - Wij gaan duiken
De Stoomboot van Sinterklaas is veel te zwaar. Zullen de pakjes nog wel op tijd aankomen? Help Zwarte Piet om ballonnen op te blazen, zodat de stoomboot veel lichter wordt!
Help Zwarte Piet om een Pepernoten boom te kweken. Weet jij hoe je de pepernoot kan laten groeien tot een boom vol pepernoten? Probeer eens verschillende flesjes uit!
Iedereen op het kasteel van Assepoester heeft een mooi stickeralbum gekregen. Pieter laat zijn boekje echter op de grond vallen en alle stickers vallen eruit. Kan jij Pieter helpen om de stikkers op de juiste plaats in te...