Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/spelik/public_html/zoeken_functies.php on line 92
Je dagelijks plezier met tafels leren spelletjes bekom je hier
 
nextJe zocht op: tafels leren spelletjesSpel > tafels leren spelletjes
Andere tafels leren spelletjes spelletjes:
Leren kan zeker leuk zijn! Reken de sommen uit en neem de kleur die bij de uitkomst staat. Ben je klaar met het berekenen van de tafels en met kleuren? Dan heb je een mooie tekening! Klik op 'controleer' en als je...
Leer hier op een leuke wijze het alfabet. Luister goed, kijk naar de grappige prentjes en doe daarna de oefeningen! Voor je het weet, kan je het alfabet!
Help Polly Pocket ervoor te zorgen dat de waterval niet vervuild geraakt. Recycleer alles in de juiste vuilbakken.
Leer de klok lezen in dit spel! Dit is een heel leerrijk spel. Als ouder kan je ook de instellingen aanpassen. Je hoort ook iemand voorlezen, zodat echt de allerkleinsten het kunnen spelen.
Deze clown oefent met zijn ballen voor zijn show jongleren. Hij werkt in het circus, dat vindt hij leuk! Probeer samen met hem zoveel mogelijk ballen de lucht in te houden!
Luister goed en tel mee. Hoeveel mensen zitten er op de bus? Klik het juiste cijfer aan met je muis.
Op de eerste dag van maart begint het al zacht weer te worden. De moment dus om je lentekleren alvast boven te halen.
In deze online legpuzzel vind je een mooie tekening van Bloem en Bambi die elkaar leren kennen en vrienden worden.
Een heerlijke gezichtsbehandeling en daarna een makeover! Wie houdt er niet van suikerspinnen op de kermis? De makeup en kleren zijn gebaseerd op de felle en vrolijke kleurtjes van suikerspinnen en ander snoepgoed. ...
Het is warm en dit koppeltje wil huwen op het strand. Geef hen prachtige kleren voor een mooi huwelijk op het strand.
Leer samen met Dora hoe je je hondje kunstjes kan aanleren. Beloon haar hondje elke keer wanneer die het kunstje doet.
Geef Tinkelbel het feetje eerst een uitgebreide gelaatsverzorging met gezichtsmaskers en uiteindelijk make-up en leuke kleren!
Het is weekend en dus de moment om je wagen weer te laten blinken! Geef je auto een grondige schoonmaakbeurt met water en zeep! Doe het zelf in plaats van naar de carwash te gaan. Nadien kan je leuke kleren uitkiezen om...
Help Beertje Bruin zijn koffers te pakken. In welke zak of koffer horen zijn kleren? Waar kan hij best het speelgoed stoppen? Het eten en zijn haarborstel, waarin horen die?
In dit educatieve spelletje kan je de kleuren in het Engels leren! Sleep de juiste kleurpotloden naar de Engelse woorden. Klik daarna op "check" om na te kijken of je alles juist hebt.
Help Musti om het hek te verven. Dit is een uitstekend spelletje om je peuter de kleuren aan te leren! Klik op het hek om te beginnen spelen. Klik op de verfborstel en daarna op de juiste kleur van verf. Schilder de...
In dit spel kan je leren hoe je je zelf je eigen Twix moet maken: heerlijke koekjes met chocolade en karamel!
Het is Lente en dus tijd om leuke lentejurkjes aan te doen! Kies make-up, kleren en uiteraard frisse accessoires om naar buiten te gaan in het lente weer!
Deze Salsa danseres heeft vanavond een wedstrijd en moet er dus stralend uitzien! Geef haar gezicht een schoonheidsbehandeling om haar huid proper te maken. Daarna kan je haar nieuwe make-up geven en haar look afwerken met...
In dit spel kan je met Caillou leren spellen. Kies de woorden uit die je wilt spellen. Klik daarna op de blokjes met de juiste letters en sleep hen naar de plaats van diezelfde letter in het woord.
Je kent beroemdheid Raven-Symoné vast wel als Raven Baxter uit de Disney Channel serie That's So Raven. Geef haar een volledig nieuwe look of juist de kleren in haar eigen stijl.
Jungle Book - Wat je van Beren leren kan
Dit kleine meisje wil graag leren golfen. Help haar alvast met leuke golf kleding uit te zoeken!
Kleed Charlie en Lola aan of geef hen de leukste verkleedkleren!
Speel dit superleuke zeemeerminnen spel. Doe eerst enkele kleine mini spelletjes, waarmee je geld kan verdien om kleren, kapsels en juwelen te kopen. Kleed daarna je zeemeermin aan zoals jij het wilt!
Dit is je kans om een dagje door te brengen met Barack Obama, de president van de Verenigde Staten. Kies eerst kleren voor hem uit en daarna mag je beslissen waar jullie de dag gaan doorbrengen.
Geef Ugly Betty een magische makeover! Verzorg haar gezicht, haar haar, geef haar een leuk kapsel en mooie kleren!
Kies een kapsel en kleren uit voor deze Disney prinses in haar paleis!
Geef Dora de juiste verkleedkleren voor een optreden.
Geef de nieuwste Disney Prinses Merida uit de film Brave nieuwe kleren!
Geef Paris Hilton nieuwe kleren, een ander kapsel, opvallende make-up en juwelen naar keuze!
Geef Prinses Pocahontas nieuwe kleren en maak een look waarvan jij vindt dat die bij haar past!
Dit is een fantastisch spel voor als je van mode houdt! Je kan kleren, schoenen, hoeden, accessoires en veel meer kopen. Daarna verdien je geld dankzij een fotoshoot. Je vriendin houdt je steeds op de hoogte waar je de...
Ben je een fan van Barbie en van Hello Kitty? Speel dan dit spel, want hier heeft Barbie Hello Kitty kleren en accessoires!
Geef dit meisje een leuke outfit dankzij de kleren die ze zelf heeft gemaakt!
Help Jef zijn boog goed te leren gebruiken en schiet in de roos!
Geef prinses Sneeuwwitje leuke kleren om bij de dwergen te verblijven!
Cleo de Nile uit Monster High is de dochter van de mummie. Ze houdt van mooie kleren en schoenen. Help haar aan te kleden als een mummieprinses.
Dit meisje bakt graag potten! Geef haar kleren voor tijdens haar hobby!
In de zomer is het leuk om bij te verdienen door auto's te wassen. Geef deze vriendinnen gepaste kleren voor de car wash!
Ken jij alle namen van de landen van Afrika en de rivieren en woestijnen? In dit spel kan je je kennis testen en bijleren!
Geef Mr Bean nieuwe kleren!
In de oceaan heeft Ariel veel plezier met haar vriendjes. Ze gaan winkelen op zoek naar mooie kleren en nieuwe accessoires. Jij kan Deze kleine mermaid helpen coole dingen uit te kiezen! Wat echt superleuk is aan dit...
Monster High heeft een uitwisselingsstudente en dat is Abbey Bominable. Zij is cool en houdt van coole kleren.
Operetta heeft veel kleren in haar kastje, en weet niet goed wat aan te doen. Help haar kiezen.
In dit online spel kan je de mooie Rapunzel met de lange, gouden haren aankleden en opmaken. Je kan zelf haar kleren ontwerpen. Het is een leuk spel dat de echte sfeer van het sprookje van de Gebroeders Grimm weergeeft.
In dit spel gaan Cory, Meena en Newt optreden. Let goed op hoe het podium er moet uitzien en welke kleren Meena draagt. Onthou alles en boots het na, zodat hun optreden een succes wordt!
Maak Pony Bella op voor haar show in het circus. Kies mooie kleren, accessoires en make-up. Als het opmaken te lang duurt, kan je best even naar de verzorger bellen!
In dit spel kan je online vormen leren. Volg de stipjes en teken een driehoek en een rechthoek.
In dit spel kan je met dora enkele korte Engelse woordjes leren spellen!
Geef Polly Pocket de leukste kleren!
In dit spel kan je Engels leren. Klik op de woorden die met de gegeven letter beginnen (in het Engels).
In dit spel kan je online Bart Simpson andere kleren geven.
In dit spel kan je leren masseren. Zorg ervoor dat je klanten blij weggaan!
In dit spel vind je een kleurplaat van Asterix en Panoramix die Obelix' kleren vinden aan de kust. Het is een prent uit het verhaal "De beproeving van Obelix".
Postsmurf bezorgt post aan de Smurfen en aan de Smulfen, een soort Smurfen met groene kleren. Kleur deze plaat van Post Smurf in!
Help jij Aladdin om indruk te maken op prinses Jasmijn? Kies de leukste kleren uit voor hem!