Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/spelik/public_html/zoeken_functies.php on line 92
Je dagelijks plezier met tafeltopper zomer bekom je hier
 
nextJe zocht op: tafeltopper zomerSpel > tafeltopper zomer
Andere tafeltopper zomer spelletjes:
Je gaat op kamp, maar deze keer als begeleider. Je wilt zoveel mogelijk geld verdienen, dus wil je de kindjes een leuke kampsfeer bezorgen. Bezorg hen wat ze vragen en speel met hen.
Het is warm en dit koppeltje wil huwen op het strand. Geef hen prachtige kleren voor een mooi huwelijk op het strand.
Creëer de coolste slippers voor deze zomer om ze op strand te kunnen dragen! Ook kan je nog je nagels lakken voor een complete zomerse look.
Lekkere smoothies voor een warme zomer, maak je eigen verfrissing!
Heerlijk is de zomer wanneer je die mooie, gelakte nagels nog beter kan tonen. Kies de vrolijkste kleuren met de grappigste zomerse figuurtjes uit, nog enkele diamantjes en accessoires maken alles compleet!
Superleuk is de zomer! Ga een dagje naar het strand, doe je favoriete bikini, badpak of strandkleding aan en ga zonnen in een luie stoel. Nog een heerlijke cocktail erbij en het wordt een ontspannende dag!
Kleur deze vrolijke kleurplaat in van een familie die een picknick op strand houdt.
Je eerste zomerliefde vergeet je niet snel! Wat denk je van en romantische picknick en daarna gezellig samen op de hangmat zitten? Wie weet krijg je wel een klein kusje van je droomprins!
Geef dit meisje een leuke look voor een zomers terrasje met haar vriendinnen.
Phineas en Ferb beleven altijd de leukste dingen tijdens hun zomervakantie. Kleur deze prent in terwijl jij je inbeeldt dat je net zo'n speciale vakantie hebt als hen!
In de zomervakantie kan je op zomerkamp gaan: gezellig buiten spelen en \'s avond met je vrienden en vriendinnen rond het kampvuur zitten en verhalen luisteren... Geef het meisje een leuke outfit voor een super vakantie!
In dit spel kan je je voetjes klaarmaken voor de zomer. Kies nagellak of creëer zelf de mooiste patronen, je kan ook armbandjes maken!
Wanneer het lekker warm is, heb je wel zin in een frisse, zomerse salade! Oefen hier alvast om je vrienden en familie te verrassen met een smakelijke en zonnige salade!
Amika - Het is zomer
Doe je uiterste best en wees sportief: Doe de zomer spelen en probeer de drie wedstrijden, een soort van triatlon, te winnen.
Een heerlijke gezichtsbehandeling en daarna een makeover! Wie houdt er niet van suikerspinnen op de kermis? De makeup en kleren zijn gebaseerd op de felle en vrolijke kleurtjes van suikerspinnen en ander snoepgoed. ...
Ontwerp je eigen zwembad en huis om je goed te kunnen verfrissen deze zomer!
Het is vakantie en Lemon Meringue geeft een strandfeestje. Ze heeft een hele kleerkast vol met leuke accessoires en zomerjurkjes. Kies jij de beste outfit voor Lemon Meringue uit? Dan kan ze op tijd haar vriendinnen...
Een heerlijk ananasijsje voor in de zomer. Volg de instructies en maak dit lekkere ananasijs!
Niets is lekkerder dan een frisse citroentaart op een warme zomerdag. Leer in deze gratis kook workshop hoe je dit heerlijk citroengebak kan maken.
Waar kan je beter feesten in de zomer dan op strand? Het is er warm, gezellig en ze hebben er heerlijke ijsjes en cocktails. Wat denk je van een lekkere Piña Colada?
Het is zomer en dan draait het niet enkel om zonnen. Het is vakantie, dus Polly gaat werken in een burgertent om wat geld bij te verdienen. Werk snel, zodat je meer verdient en het menu beter kan maken!
Het is zomer en dan gaat Barbie naar het strand om te surfen. Geef haar een leuke surfoutfit om een plezante zomerdag te beleven tijdens de vakantie!
In dit spel leer je hoe je een heerlijk granaatappelsapje kan maken. Het is lekker en verfrissend op een zomerse dag!
Het is weer zomer en Robby en Kyle dagen Holly Hobbie uit tot een waterballongevecht. Help jij Holly Hobbie winnen?
Dit Hawaïaans meisje gaat naar het strand. Geef haar leuke, zomerse kledij: een bikini, badpak, pareo of shortje. Ook zijn er typische Hawaïaanse bloemenarmbandjes.
Kleur deze vrolijke prenten van Strawberry Shortcake en baby Donald Duck met zijn vriendjes in. Allemaal hebben ze heel veel plezier in een zomerse tuin vol prachtige bloemen.
Ga mee met Barbie naar strand en beleef de beste zomerdag ooit!
Dit meisje vindt het leuk om tijdens de zomer naar insecten te kijken. Geef haar een zomerse outfit en vergeet haar vergrootglas niet!
Geef je voetjes de leukste zomerse look voor aan strand, of ga eens een dagje naar een spa of wellness-centrum om je voeten echt te verwennen!
In de zomer is het leuk om bij te verdienen door auto's te wassen. Geef deze vriendinnen gepaste kleren voor de car wash!
Het lieve meisje dat naar Aardbeien ruikt is Charlotte Aardbei. Ze wordt ook Aardje Bei of Strawberry Shortcake genoemd. Ze heeft steeds schattige kleedjes aan, jij mag haar deze keer helpen om leuke, zomerse kleren te...
Geef deze Dolfijn een leuke en zomerse make over!
Wist jij dat Diddl leert zwemmen? Hij heeft nu nog een zwembandje. Het is leuk in de zomer in het frisse water te kunnen spelen! <br /><br
In een prachtige zomer ben je op zoek naar mooie schelpen in de oceaan. Zoek tussen het zand en breng de schelpen naar boven. Ondertussen neem je ook het vuilnis mee dat in de oceaan drijft om het milieu te beschermen. ...
Op vakantie aan het strand maken Diddl en Diddlina samen met hun andere vrienden zoals Mimihopps en Pimboli een heel mooi zandkasteel en maken veel plezier. Jij mag deze zomerse kleurplaat inkleuren.
Binnenkort is het zomervakantie. Ondertussen houdt Hello Kitty zelf al vakantie op het strand.
Een zomerse, zonnige kleurprent van Hello Kitty!
Je gaat deze zomer misschien op reis. Dan kan je in dit spel heel wat zomerse kledingtips ontvangen en kijken hoe de kleding in Hawaii eruitziet! Ga je niet op reis? Dan kan je met dit spel wegdromen over witte stranden,...
Winx op het strand: geef hen een spetterende zomerse outfit om te schitteren on the beach.
Speel dit zomers spel waarbij je voorwerpen moet zoeken die goed verstopt zijn. Vind jij ze allemaal? Klik erop met je muis en win dit spel!
K3 - De revolutie . De nieuwste singel van K3 voor de zomer van 2008
Als je van 'zoek de verschillen' spellen houdt, zal je zeker van dit spel houden! Het is volop zomer en op het strand is er precies al veel sfeer!