Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/spelik/public_html/zoeken_functies.php on line 92
tatoas zetten en andere spelletjes - gratis op www.ik.be
 
nextJe zocht op: tatoas zettenSpel > tatoas zetten
Andere tatoas zetten spelletjes:
Help mee om het Circus op te zetten, zodat daarna iedereen kan komen kijken! Weet je niet goed hoe het moet, ga dan even met je muis over het knopje met het uitroepteken.
Het is tijd voor een vier-uurtje of zoals de Queen of England doet: tea time! Kies het lekkers uit dat je op tafel wilt zetten, evenals de meubels en het servies!
Kan jij alle motor onderdelen op de juiste plaats zetten en deze Honda zo snel mogelijk maken?
Help Tarzan de kokosnoot te pakken te krijgen door slim de juiste figuren op de juiste plaats te zetten. Wat is de hoogste level waar jij geraakt?
De film Brave gaat over een prinses, Merida, die dolgraag boogschutter wil worden. Na een ruzie met haar moeder neemt ze een roekeloze beslissing die het koninkrijk in gevaar zal brengen. Om haar fouten recht te zetten maakt...
Verdedig de Boom door andere bomen op de goede plaats te zetten!
Heel haar leven heeft Rapunzel opgesloten gezeten in een toren. Nu kan ze eindelijk haar eerste stapje in de buitenwereld zetten!
In dit spel zou Charlotte Aardbei een heerlijk aardbeientaartje willen maken. Help haar om voldoende fruit te verzameln voor een gebak! Je kan fruit krijgen, door minstens drie dezelfde stukken fruit naast elkaar te...
Help Alex en Marty bagage op het vliegtuig te zetten, zodat ze naar Afrika kunnen.
Bekijk de verschillende prentjes uit Garfield the Movie en onthoud op welke plaats ze stonden. Probeer ze nadien zo snel mogelijk bij elkaar te zetten!
Luister naar dit leuke Sinterklaas verhaal en kom in de sfeer van pakjesavond! Vergeet niet om het geluid aan te zetten!
Deze schattige pluisjes zijn heel verlegen, ook op de dansvloer. Jij kan ervoor zorgen dat ze vrienden maken door minstens drie pluisjes van dezelfde kleur bij elkaar te zetten.
Leer Teletubbies bij elkaar optellen tot je 4 Teletubbies hebt. Dit spel is ook gemaakt voor kindjes die blind zijn, dus vergeet niet om het geluid aan te zetten.
Bij de Eifeltoren in Parijs staan er drie mysterieuze meisjes: het zijn Sam, Alex en Clover, de meiden van Totally Spies! Ontdek samen met hen Parijs, de buurt van de Eifeltoren, door deze puzzel ineen te zetten!
Yasmin zoekt hippe kleren om te gaan zingen en dansen met haar vriendinnen. Jij kan meehelpen om een fab outfit te vinden en een leuke achtergrond te maken, vergeet je naam er niet op te zetten!
14 februari is het Valentijn, de dag om iedereen die je graag ziet, te laten weten dat je van hen houdt! Vertel het je familie, vrienden en vriendinnen. Stuur hen bloemen, een kaartje of dit spelletje door. Maak deze...
Een sudoku spel vol met mooie hartjes. In elk vierkant mag maar 1 hartje van dezelfde kleur staan. Ook mag je maar 1 hartje van dezelfde kleur in elke rij of kolom zetten.
Maak de puzzel en je zal een mooie prent zien, waarop staat 'hou van elkaar'. Gebruik je muis om de puzzelstukjes op hun plaats te zetten.
Schaken tegen een robot? Ja dit kan al jaren. Maar kan jij deze schaakrobot schaakmat zetten?