Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/spelik/public_html/zoeken_functies.php on line 92
tractor ijden en andere spelletjes - gratis op www.ik.be
 
nextJe zocht op: tractor ijdenSpel > tractor ijden
Andere tractor ijden spelletjes:
Laat de walrus over het ijs glijden. Hoe ver geraak jij?
Probeer alle sterren te bevrijden door de blokjes juist weg te werpen. Denk goed na en het zal lukken!
Laat Barbie in haar mooie wagen rijden in deze race. Als je snel genoeg bent, kan je winnen.
invoeren http://adisney.go.com/preview/blast/games/top10/skating_mickey/main.swf Samen met Mickey Mouse doe je de coolste dingen tijdens het skaten.
Het is zomer en dan gaat Barbie naar het strand om te surfen. Geef haar een leuke surfoutfit om een plezante zomerdag te beleven tijdens de vakantie!
Help dit sneeuwbal meisje zo ver mogelijk te geraken. Spring op tijd om de obstakels te vermijden!
Help de Chipettes rond te rijden in hun nieuwe wagen. Doe al je taken en rij weer naar huis, voor de tijd om is!
Kan jij Caillou helpen om treinbestuurder of machinist te worden? Leg de stukjes van het spoor weer op hun plaats, zodat de trein verder kan rijden.
Geef Kermit de Kikker allerlei grappige outfits voor tijdens de Muppet Show!
Het is de gewoonte om met Halloween een pompoen uit te snijden. In dit spel kan je online een Halloween pompoen uithollen!
Help Sonic om tijdens het jetskiën zoveel mogelijk ringen te verzamel zonder over kop te gaan!
Geef Mulan eens een andere look voor tijdens haar avonturen!
Dit meisje vindt het leuk om tijdens de zomer naar insecten te kijken. Geef haar een zomerse outfit en vergeet haar vergrootglas niet!
Phineas en Ferb beleven altijd de leukste dingen tijdens hun zomervakantie. Kleur deze prent in terwijl jij je inbeeldt dat je net zo'n speciale vakantie hebt als hen!
Dit meisje bakt graag potten! Geef haar kleren voor tijdens haar hobby!
Prins Philip heeft eindelijk zijn mooie Prinses Aurora kunnen bevrijden. Nu kunnen ze samen een wandeling maken in het bos!
Mr Bump zit in de botsautootjes op de Kermis. Klik op het andere wagentje met dezelfde kleur zodat Mr. Bump hiertegen aan kan rijden.
Help Woody de prinses uit de toren te bevrijden. Balanceer heen en weer aan de lasso en laat op tijd los om bij de prinses te komen!
Probeer Edmund uit het kasteel van de Witte Heks te bevrijden. Onder het ijs ligt een sleutel. Werp de stukjes ijs naar het midden, zodat je de sleutel kan bemachtigen.
Je kan meerijden met Polly Pocket om haar vriendinnen op te halen voor een verjaardagsfeestje! Onderweg haal je ook enkele verjaardagspakjes op.
Bak tijdens je vakantie nog de heerlijkste koekjes in de mooiste vormpjes. Versier deze koekjes en het hele huis ruikt lekker.
Help de schattige kuikentjes alle andere kipjes te bevrijden en ook Pamela Anderson!
Heel gezellig maken Mickey en Minnie een Sleeritje met Pluto tijdens de Kerstvakantie!
Help Remy uit de leuke Disney film Ratatouille om het juiste eten naar de chefs te gooien. Doe dit zoals gevraagd en zo snel mogelijk. Is de spanning al te snijden?
Help mee in de bandencentrale van Guido en Luigi om de banden naar de pomp te brengen. Verplaats eerst de andere banden, zodat je door kan rijden!
Speel dit spel. Denk goed na en leg de blokken op de juiste plaats zodat het treintje kan verder rijden.
Deze Cowgirl heeft een hele mooie merrie. Kies een kleur voor het paardje en kleed dit meisje aan om te gaan paardrijden.
In dit spel is Barbie een goede fee die heel snel al haar kleine feetje moet aanklikken om hen te bevrijden!
Speel dit hele mooie spel waarbij je samen met je peuter een trein kan maken. Kies kleuren, vormen of random voor kleuren en vormen. De treinconducteur zal een kleur of vorm zeggen waarop jij dan klikt. Uiteindelijk zal...
Help Stuart Little om heel het parcours af te leggen en de obstakels te vermijden.
Op het pad zit een paard te wachten op zijn vriendinnetje dat graag wil paardrijden. Kleur jij deze paarden kleurplaat in?
Durf jij mee te rijden in deze spooktrein?
Een romantische avond, alleen met haar droomprins .... Cinderella heeft hier zolang van gedroomd! Plots slaat de klok twaalf uur en moet ze vluchten in haar pompoenkoets! Help Assepoesje goed door de straten te rijden en...
Livy, het elfje van de boodschappen, gaat racen. Beweeg met je pijltjes om niet tegen de hindernissen te rijden en verzamel alle boodschappenlijstjes voor zoveel mogelijk punten!
Help de toeristen om alle gouden munten te verzamelen en hen uit het oude labyrint te bevrijden.
Kus de secretaresse van je baas tijdens het werk. Kus zoveel mogelijk, maar let op: zorg ervoor dat je baas het niet ziet! Good luck!
Doe je uiterste best en wees sportief: Doe de zomer spelen en probeer de drie wedstrijden, een soort van triatlon, te winnen.
Speel dit spannende avontuur van Kiko het konijntje uit Winx. Bloom van Winx is gevangen genomen door de hele slechte Darkar. Kiko wil haar bevrijden, maar moet in deze magische wereld heel wat creaturen en vijanden...
De mooiste paarden opmaken en verzorgen. Alvorens je goed kunt paardrijden, moet je ook je paard goed kunnen verzorgen.