nextJe zocht op: trekker trek spelletjesSpel > trekker trek spelletjes
Andere trekker trek spelletjes spelletjes:
In dit spel kan je rekensommen maken. Je kan kiezen optellen of aftrekken. Je kan met je muis de uitkomst opschrijven als je dat helpt, daarna klik je rechts op de juiste uitkomst. Wil je een nieuwe rekensom, dan klik je...
Kan jij uitrekenen hoeveel deze 2 scholen vissen met elkaar vermenigvuldigd zijn? Verzamel het juist aantal visjes voor je antwoord.
Op deze Disney Rapunzel puzzel zie je hoe Rapunzel en haar kameleon Pascal op reis vertrekken.
Help Miley Cyrus om zich op tijd aan te kleden zoals Hannah Montana, zodat ze naar haar concert kan vertrekken. Bekijk de outfit goed en kleed Miley hetzelfde aan! Je kan dit spel ook met een vriend of vriendin spelen. ...
Mickey en zijn vriendjes gaan een spannende wedstrijd racen! Kies je favoriete Disneyfiguur en de leukste auto die je mooi kan maken en vertrek!
Laat deze leuke dolfijn de coolste truckjes doen: maak de mooiste, hipste en meest gekke sprongen en verdien zo het meeste punten!
Er is een Wijze, een koning, die gehoord heeft dat er een nieuwe wijze koning geboren werd. Hij ziet een ster die aanwijst waar de baby zich bevindt. De Wijze gaat op weg.
Puzzel deze Hop prenten weer helemaal in elkaar.
Kies hier een niveau (een is het gemakkelijkste om te spelen) en plaats de puzzelstukjes van deze Barbie prent op de juiste plaats.
De drie Wijzen of drie Koningen volgen samen de ster. Allen hebben ze een geschenk bij voor de baby.
Leer hier op een leuke wijze het alfabet. Luister goed, kijk naar de grappige prentjes en doe daarna de oefeningen! Voor je het weet, kan je het alfabet!
De 3 Wijzen hebben de ster gevolgd en komen aan bij een stal waarboven de ster staat. In de stal ligt er een prachtig baby in de kribbe en rondom het kind staan Maria en Jozef vreugdevol naar hun kind te kijken.
Speel dit spel en help de drie Koningen, Balthazar, Melchior en Caspar alle pakjes te verzamelen.
Je geheugen trainen op een leuke manier? Dat is zeker mogelijk. Speel hier Cars memorie, een spelletje dat je geheugen zal verbeteren met leuke prentjes uit de populaire film Cars. Druk op 'undefined' en begin te spelen....