Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/spelik/public_html/zoeken_functies.php on line 92
Je dagelijks plezier met turbo off bekom je hier
 
nextJe zocht op: turbo offSpel > turbo off
Andere turbo off spelletjes:
Gebruik de pijlen om te racen en te winnen van de andere motorrijders. Ben jij snel genoeg om de vijf checkpoints op tijd te halen? Ready, set, go!
Help Beertje Bruin zijn koffers te pakken. In welke zak of koffer horen zijn kleren? Waar kan hij best het speelgoed stoppen? Het eten en zijn haarborstel, waarin horen die?
Selena Gomez & The Scene ~ Off The Chain <br /> <i>uit album: A Year Without Rain</i>
Probeer de ballonnen in de vorm van een beertje te laten ontploffen. Doe dit wel heel strategisch, want de rode ballonnen laten de ballonnen ernaast ook ontploffen.
K3 - Waar zijn die Engeltjes? <br /> officiële titelsong van de film K3 Bengeltjes
Speel Pengapop in de oceaan! Probeer alle bubbles te laten ontploffen, voor ze bij jou zijn!
Speel Bongo bal met dit aapje: hij moet zijn eilandje beschermen. Laat alle balletjes ontploffen voor ze helemaal over het eiland zijn!
Een van de drie weegschalen zal ontploffen als je erop klikt. Kan jij raden dewelke?
Samen met Mickey Mouse, Donald Duck, Pluto en alle andere vrienden kan je een superleuke beach party houden! Blaas de waterballonnen op en laat ze ontploffen!
Wil jij spetterend vuurwerk zien met Nieuwjaar? In dit spel kan je van een mooie show genieten. Zorg ervoor dat de pijl hoog genoeg geraakt om te ontploffen!
De Jonas Brothers is een Amerikaanse poprock band uit Wyckoff, New Jersey. De band bestaat uit de drie broers Kevin (5 november 1987), Joe (15 augustus 1989) en Nick Jonas (16 september 1992). Ze hebben 4 albums uitgebracht....
Maak dit leuk Winx Club meisje dat enorm goed met vloeistoffen overweg kan, eens super mooi. Kies echte feeenkleren uit, daarna kan jij jouw resultaat bewonderen!
Smurf dit spel maar eens! Vang zoveel broodjes, koffie, taarten en al het lekkers dat je maar kunt vangen. Niet plopper de plopper de plop, maar smurfer de smurfer de smurf.