nextJe zocht op: twee spelerSpel > twee speler
Andere twee speler spelletjes:
Tweety van de tekenfilmserie "De Looney Tunes" heeft zich verkleed als Cupido. Hij is nu een Engeltje dat met zijn pijl mensen verliefd laat worden op elkaar. Kleur deze leuke online Tweety kleurplaat in!
Ga van puntje naar puntje en van cijfer naar cijfer om Tweety het vogeltje te maken!
Kleur deze grappige prent van een baby tweeling in, zodat ze vrolijk worden.
Help jij de hongerige Sylvester Tweety te pakken? Probeer Tweety in te halen op de skis, maar let op voor Hector de hond, die het niet voor Sylvester heeft!
Versier het huis prachtig voor Kerstmis! Help Tweety alle versiering binnen de tijd op te hangen. Let op voor de ijspegels, maar vang wel de vallende sneeuw op. Zo vlieg je de lucht in en kan je alles versieren. Ook de...
Geef Tweety de leukste, grappigste en coolste kleedjes!
Maak de schattige Tweety weer helemaal heel en leer ondertussen op een leuke manier het alfabet!
De mooie foto van Tweety in de Lente is in stukjes gevallen. Lijm alle puzzeldeeltjes weer aan elkaar en maak het vogeltje blij! <br /><br />
Maak deze prachtige familieprent van Sylvester, Tweety en Granny!
Help Tweety om de oceaan weer proper te maken en al het vuil naar de boot te brengen. Pas op voor de vissen en zorg dat je genoeg zuurstof hebt!
Dit meisje heeft als sterrenbeeld gemini en heeft veel kleren en accessoires, zoals de meeste tweelingen hebben. Dus alle tweelingen, dit spelletje is speciaal voor jullie gemaakt!
Je geheugen trainen op een leuke manier? Dat is zeker mogelijk. Speel hier Cars memorie, een spelletje dat je geheugen zal verbeteren met leuke prentjes uit de populaire film Cars. Druk op 'undefined' en begin te spelen....
Weet jij waar de Looney Tunes naartoe gaan? Kleur Bugs Bunny, Sylvester, Daffy Duck en Tweety in en denk ondertussen na wat ze gaan doen!
Dennie Christian - Wij zijn twee vrienden
Kinderliedjes - Eén, twee, drie, vier, hoedje van papier
Nu kan je ook Mahjong met de Looney Tunes figuren spelen! Sylvester, Tweety, Bugs Bunny en Daffy Duck zijn alvast klaar om eraan te beginnen!
Kom elke dag kijken wat voor soort feestbeest of party animal jij bent! Doe de quiz en kies uit twee prentjes hoe jij je voelt vandaag!
Hoewel de Powerpuff Girls alle drie op hetzelfde moment "geboren" zijn, kan Bubbles gezien worden als de jongste van de drie. Bubbles is kinderachtig en makkelijk bang te maken, maar ze is lief en heeft respect...
In dit memory spel moet je Strawberry Shortcake en haar vriendjes gelukkig maken. Klik elke keer op twee dezelfde prentjes. Uiteindelijk zal je een heel mooie plaat kunnen zien!
Dit kindje heeft zich als Paashaas verkleed om heel leuk paaseieren te rapen. Ook zijn broertje heeft zich konijnenkleren aan. zie jij de verschillen tussen de twee broers?
Een grappige prent van twee goede vrienden, Shrek en Ezel, voor jou om in te kleuren!
Hier vind je een prachtige puzzel van Yasmin van Bratz. Ze besteedt veel aandacht aan het tijdschrift en bedenkt slimme plannetjes om het plan van Burdine&De Tweezels te dwarsbomen. <br /><br
In de film Bee Movie ontmoet de bij Barry B. Benson de bloemiste Vanessa Bloome die zijn leven redt. Vervolgens vertrouwt Barry haar het geheim toe dat bijen kunnen praten. De twee ontwikkelen vervolgens een warme...
Onthoud op welke plaatsen twee dezelfde Incredibles figuren staan en klik beide aan om ze te laten verdwijnen.
Geef deze leuke Disney kleurplaat de mooiste kleuren en laat de twee vrienden lachen.
Help snel de robot maken! Hij en deze twee Troetelbeertjes zullen heel blij zijn!
Justin Drew Bieber is geboren op 1 maart 1994. Hij is een Canadese zanger. Op zijn tweede begon hij met drummen, kort daarna startte hij met gitaar spelen. Zo heeft hij zichzelf drums, gitaar, piano en trompet leren...
Ben je benieuwd of twee mensen samen passen? Meet hier hun Liefde voor elkaar. Vraag het aan Cupido, want Cupido weet het!
Prinses Jasmine gaat trouwen met Aladdin, jij mag de twee geliefden aankleden voor het huwelijk!
Jij kan deze twee actrices uit de populaire High School Musical films opmaken in dit Before and After spel. Jij kan zien hoe Ashley Tisdale en Vanessa Hudgens er voor de make over uitzagen en nadien.
Sinterklaas en Zwarte Piet hebben een pakje voor jou bij, helemaal vanuit Spanje meegebracht op hun boot. Het geschenk zit helemaal tussen andere pakjes en je kan er pas aan, wanneer je alle andere geschenken hebt...
ik.be smurft! Hier vind je de leukste en de smurfigste smurfspellen! In dit spel kan je met babysmurf spelen. Wanneer je minstens twee dezelfde figuren op een rij of kolom hebt, moet je erop klikken en deze figuren zullen...
Kan jij de vlaggen van de leden van de Europese Unie onthouden? Klik op het eerste bolletje voor een normaal spel en op het tweede bolletje voor een moeilijker spel. Let op het aantal beurten dat je overhoudt!
Onthoud alle prentjes, zodat je steeds twee dezelfde kan aanklikken. Vind je alle vriendjes van Chicken Little en zet je dezelfde bijeen?
Speel dit my little pony spel waarbij je twee dezelfde prenten van paarden moet zoeken, las je uitgespeeld bent, krijg je mooie plaatjes van pony's te zien!
Een schattige puzzel over twee verliefde kindjes.
Een romantische puzzel met twee knuffelbeertjes die elkaar graag knuffelen. Dit is een iets moeilijkere puzzel. Sleep de stukjes op de juiste plaats met je linker muisknop. Draai de stukken indien nodig door op de...
Kies tussen twee leuke prenten van de mooie Disney film Brother Bear. Gebruik je muis om op de kleuren te klikken en daarna op de prent.
Twee eitjes die vechten om (niet) hardgekookt te worden. Versla je tegenstander, breek het ei!
Zoek twee dezelfde figuurtjes, klik ze aan en maak je bord zo snel mogelijk leeg.
Speel deze nieuwe uitdaging van Mahjong. Je kan verschillende manieren kiezen om het spelletje te spelen. De bedoeling is dat je alle blokjes van het scherm wegkrijgt door twee dezelfde steentjes aan te duiden die allebei...
Het aloude Chinese blokkenspel. Zorg ervoor dat je een match vind, dus twee dezelfde blokken en klik ze aan met je muis. Uiteraard is de bedoeling om het bord volledig leeg te spelen. Mahjongg kan je uren bezig houden!
Je krijgt verschillende leuke prentjes te zien. Elke keer zijn de twee platen een beetje anders. Kan jij de verschillen vinden?
Speel dit leuke kaart spelletje: vind twee dezelfde kaarten en speel zo uit.