Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/spelik/public_html/zoeken_functies.php on line 92
valentijn gratis op www.ik.be
 
nextJe zocht op: valentijnSpel > valentijn
Andere valentijn spelletjes:
Dit meisje werd uitgevraagd door 2 jongens voor Valentijn. Kies met wie ze op date gaat, waar en welke outfit ze zal aandoen.
Maak deze romantische puzzel van het Engeltje Cupido speciaal voor Valentijn!
Je vriendje wil je graag een kus geven voor Valentijn. Dit is nogal moeilijk, omdat je op school zit. Geef je vriendje een zoen, maar zorg ervoor dat de lerares het niet ziet!
In dit spel kan je een Valentijnskaart of Valentijnsdoosje maken om het daarna aan iemand te geven. Op zowel het doosje als de kaart staat een leuke prent van Ariel De Kleine Zeemeermin.
Geef jouw nagels glinsters, vrolijke kleurtjes van nagellak, romantische stickers, bling en alles wat nodig is om je nagels er schitterend te laten uitzien voor je Valentijnsdate!
Kies je meest romantische Valentijnspuzzel uit en begin online te puzzelen!
Bereid heel het huis voor voor een gezellig Valentijnsfeestje. Eerst moet je hiervoor alle kamers in het huis opruimen voor de tijd om is!
Deze 2 lieve baby's vieren samen Valentijn en lachen heel veel. Word vrolijk en kleur deze schattige Valentijns kleurplaat in!
Ook Snoopy het bekende hondje, is soms verliefd. In dit Snoopy spel kan je een verliefde Valentijns Snoopy puzzelen!
Speel bejeweled voor Valentijn. Probeer drie dezelfde voorwerpen op een rij of kolom te krijgen.
Speel een soort van Valentijn Pacman. Help de jongen hartjes te verzamelen. Let wel op voor de koudhartige ijshartjes. Raap ook de geschenkjes op voor extra punten en kans op liefde.
Jij hebt een snoepjeswinkel. Met Valentijn komen er heel veel mensen langs om lekkere chocolade voor hun geliefde te kopen. Bedien al je klanten zo snel mogelijk, zodat ze allemaal heel tevreden van je chocoladewinkel...
In dit spel kan je allerlei leuke figuren voor Valentijn borduren. Kies het leukste prentje uit en maak kruissteekjes!
Maak deze romantische online legpuzzel. Op deze manier kan je alvast in de sfeer van Valentijn komen!
Kleur dit mooi hart heel vrolijk in. Print het uit en geef het op Valentijn aan je Valentijntje of je ouders!
Benieuwd naar hoe deze Liefdesmeter jouw Liefde aangeeft Probeer het spel en je weet het!
Wist jij dat Diddl een vriendinnetje heeft? Het is Diddlina en voor Valentijn geeft hij haar allerlei pakjes zoals een zelf gekleurde kleurprent. <br /><br
Beweeg met je muis over de Cupido's en luister naar deze mooie Liefdesbellen.
Vier Valentijn, een romantische dag, samen met iedereen van wie je houdt! Ook Mickey Mouse heeft Minnie Mouse voor een romantisch boottochtje georganiseerd en zelfs Donald Duck heeft zijn best gedaan voor Daisy Duck.
Nog even en het is Valentijn en je kan je geliefden blij maken met mooie kleurprenten. Kleur ze in en print ze af.
Wil jij mijn Valentijntje zijn? Probeer dan mijn hart te veroveren, zegt het meisje of de jongen. Klik snel op de hartjes wanneer ze voorbij komen. Een spelletje om in de sfeer van Valentijn te komen! Vergeet niet dit...
Kleed deze doll aan. Dit meisje wil zich mooi maken voor Valentijn, zodat de jongen op wie ze verliefd is, haar mee zal uitvragen!
Dit meisje is vrolijk en verliefd. Ze staat tussen roosjes en lacht. Maak jij de puzzel af?
14 februari is het Valentijn, de dag om iedereen die je graag ziet, te laten weten dat je van hen houdt! Vertel het je familie, vrienden en vriendinnen. Stuur hen bloemen, een kaartje of dit spelletje door. Maak deze...
Een romantische puzzel met twee knuffelbeertjes die elkaar graag knuffelen. Dit is een iets moeilijkere puzzel. Sleep de stukjes op de juiste plaats met je linker muisknop. Draai de stukken indien nodig door op de...
Maak deze Winx Club legpuzzel met verliefde koppels: Sky en Bloom, Stella en Brandon, Tecna en Timmy, Musa en Riven, Flora en Helia. Ondertussen geniet Layla van het vrijgezellen leven!
Doe je best en vind alle verschillen in deze leuke en vrolijke Valentijnsprentjes!
Dit is een super romantische online legpuzzel voor Valentijn! Dit schattige koppeltje kijkt samen romantisch naar een zonsondergang. Maak deze puzzel en droom erbij weg.
Dit meisje heeft een date voor Valentijn. Help haar om er schitterend uit te zien voor haan geliefde! Geef haar mooie make-up, een leuke jurk of broek en prachtige accessoires!
Help het beertje voor Valentijn alle vliegende hartjes te verzamelen. Spring overal op, neem de hartjes, maar let op voor de andere dieren!
Alle Prinsessen willen voor Valentijn ook kusjes krijgen. Enkel mogen ze niet in het openbaar kussen, want dat zou onbeleefd zijn. Help jij alle Disney prinsesjes hun prins te kussen zonder dat iemand het ziet?
In dit spelletje kan je een mooi doosje heerlijke chocoladebonbons voor je Valentijntje maken! Kies een vorm uit voor de chocolade. Versier en bak de chocolade af. Je kan zelf een mooi doosje kiezen, dit inpakken en...
Probeer samen met Melvin de hartjes te verzamelen en zo er een echte Valentijn van te maken!
Deze hamsters krijgen een make over voor Valentijn want ze hebben een afspraakje met elkaar.
Kan jij alle hartjes vinden in deze mooie Valentijnsprentjes? Zoek de Liefde en vind ze!
Reken met Bloom van Winx op Valentijn deze Liefdesrekensommen uit!
Kijk, Diddl heeft een mooie bos bloemen geplukt voor Moederdag, Vaderdag of Valentijn. Kleur de prent in, print die af en geef hem aan je mama, papa of vriendjes. <br /><br
Bak de lekkerste Valentijnskoekjes voor je vriendje, vriendinnetje of familie en smul er samen van.
Dit schattig koppeltje gaat voor Valentijnsdag fietsen en picknicken. Maak hen klaar voor deze gezellige dag!
Hoe vraagt een bij aan zijn vriendin of zij zijn Valentijntje wil worden? Juist, bee mine! Gebruik je muis om de prent terug heel te maken.
Deze schuifpuzzel is mooi om naar je geliefde door te sturen voor Valentijn. Ben je stiekem een beetje verliefd? Stuur hem of haar dan deze puzzel. Wanneer hij of zij de stukjes op de juiste plaats geschoven heeft, is er...
Geef het hartje in jouw favoriete kleur een nieuwe look. Zorg ervoor dat het er prachtig uitziet elke dag opnieuw of voor Valentijn 14 februari!
Speciaal voor valentijn is er nu ook een Valentijnsversie van goldminer. Verzamel alle gouden hartjes en alles wat met Liefde te maken heeft, opdat je de man of vrouw van je dromen eens in de watten kan leggen!
Op Valentijn vraagt deze bij lief aan jou: 'bee mine'. Stuur dit door naar jouw vriend of vriendin of degene op wie je een beetje verliefd bent!
Maak deze leuke Valentijnspuzzel. Klik op de stukken om ze te verschuiven. Wanneer alle vierkantjes in de goede volgorde staan, zie je een prentje van Cupido, maar ook een leuke verrassing!
Maak deze mooie bewegende puzzel met dansende hartje. Stuur hem door naar je vrienden of vrienden om hen een Gelukkige Valentijn te wensen of om hen te laten weten dat je aan hen denkt!
Speel dit romantische Valentijn spel met het schattigste koppel Zac Efron en Vanessa Hudgens, van de Disney film High School Musical. Denk aan degene op wie jij verliefd bent en oefen om een stijlvolle outfit samen te...