Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/spelik/public_html/zoeken_functies.php on line 92
van lelijk naar mooi - Ontdek ook onze wedstrijden
 
nextJe zocht op: van lelijk naar mooiSpel > van lelijk naar mooi
Andere van lelijk naar mooi spelletjes:
Samson & Gert - Naar zee <br /> Van de Cd Hotel op Stelten (2008)
K3 - Naar de film <br /> Uit het album: Alice in Wonderland - De musical (2011)
K3 - Ik wil naar huis <br /> Uit het album: Alice in Wonderland - De musical (2011)
Werp een minion naar de maan en probeer hem steeds omhoog te houden. Onderweg kan je ook nog alle bonusvoorwerpen verzamelen!
Ook Obelix gaat weer naar school. Samen met de andere leerlingen heeft hij een boekentas en staat hij in de rij.
Vind jij de tovenaar tussen allemaal heksen? Je kan hem herkennen dankzij zijn witte baard!
Selecteer je favoriete Power Ranger om mee te racen. Win tegen de andere Power Rangers om naar het volgende level te gaan. Succes!
Blijkbaar heeft Mega Mindy een speciale luchtbel waarin ze kan vliegen. Probeer de boeven te ontwijken en vlieg naar de blauwe cirkel. Je kan met de muis (de ventilator) de luchtbel van Mega Mindy voortduwen.
Zowel Carly als Sam willen Shane kusjes geven. Zorg ervoor dat Shane niet in de war geraakt. Kijk naar de meter welke kusjes Shane moet krijgen en sleep die naar hem. De andere kleur van kusjes moet je gewoon weer naar de...
In dit spel kan je zelf kledingstukken maken! Luister naar wat Miss Piggy van de Muppets vraagt en maak mooie jurken en prachtige accessoires in leuke stofjes!
Leer hier op een leuke wijze het alfabet. Luister goed, kijk naar de grappige prentjes en doe daarna de oefeningen! Voor je het weet, kan je het alfabet!
De 3 Wijzen hebben de ster gevolgd en komen aan bij een stal waarboven de ster staat. In de stal ligt er een prachtig baby in de kribbe en rondom het kind staan Maria en Jozef vreugdevol naar hun kind te kijken.
Help Diego met zijn nieuwe missie: met zijn snowboard wil hij baby dieren redden en hen weer naar huis brengen. Let op voor de andere dieren, stoor hen niet in hun rust.
Kleur deze vrolijke Babar kleurplaat van koningin Celeste en haar kinderen die naar school gaan in!
Hoewel Violetta niet mag zingen van haar vader Herman, gaat ze toch naar de Studio. Het is zo dat ze het niet kan laten, want zingen, dat is wie Violetta is!
Geef de populaire Violetta een make-over: verander haar kapsel, schmink en look. Kies voor een dagelijkse look om naar de Studio te gaan of misschien eerder voor een chique jurk?
Ga samen met Kwik, Kwek, Kwak, Mickey Mouse, Minnie Mouse en Donald Duck naar Londen. Maak deze online legpuzzel en je zal de Big Ben en een double decker bus zien!
Ga naar het Schoolfeest en kleed je eerst prachtig aan met een mooie jurk, een leuk kapsel en schitterende accessoires.
Soms doet het enorm veel deugd om eens even naar buiten te gaan, in de natuur. Een kort fietstochtje en de frisse buitenlucht inademen. Uiteraard kies je eerst een leuke outfit uit vooraleer je een luchtje gaat scheppen.
Help Fifi om plantjes te planten in haar tuintje: schud een zakje leeg van het plantje of het boompje dat je wilt zien groeien. Daarna geef je 2 keer water en het zal een mooie citroenboom of andere plant worden. Je kan...
Geef jezelf een feestmakeover! Uiteraard begint die bij een wellnesskuur: een gezichtsbehandeling! Reinig je huid tot diep in de poriën en haal alle dagelijkse vuiligheid weg, zodat je een zuivere huid krijgt. ...
Die grappige Scrat uit de Ice Age films is nog steeds op zoek naar nootjes. Zal hij er hier een vinden? Maak deze legpuzzel en wordt vrolijk van Scrat\\\'s verbaasde gezicht.
Kleed dit meisje leuk aan om naar school te gaan, gewoon om er cool uit te zien of misschien wel om indruk te maken op een bepaalde jongen.
Ga naar het nieuwe haarsalon en laat je haar knippen in een leuk model: kort of lang haar, zoals je zelf wilt. Daarna kan je je haar laten kleuren. Uiteindelijk kan je nog een coole accessoire uitkiezen om helemaal te...
Begeleid Aladdin in dit spannende avontuur. Geest heeft een kaart voor Aladdin die hem naar de lamp leidt. Probeer de weg te tekenen voor Aladdin zodat hij veilig doorheen dit avonturenland geraakt.
Deze vrouw stapt binnenkort in het huwelijksbootje en wil er uiteraard prachtig uitzien op haar huwelijksdag. Voor inspiratie gaat ze naar het Bruidshuis waar je schitterende bruidsjurken vindt. Help jij haar om tussen...
Superleuk is de zomer! Ga een dagje naar het strand, doe je favoriete bikini, badpak of strandkleding aan en ga zonnen in een luie stoel. Nog een heerlijke cocktail erbij en het wordt een ontspannende dag!
In deze plaatjes van de Disney film Rapunzel moet je goed zoeken om de kleine prentjes in terug te vinden. Klik erop en ga naar het volgende level.
Het is vakantie en Polly Pocket's vrienden hebben hun huisdieren naar haar gebracht, zodat Polly Pocket de dieren kan verzorgen. Klik op het poesje, de vogels of de hond, volg de instructies en verzorg hen zoals het hoort!
Het is zomer en dan gaat Barbie naar het strand om te surfen. Geef haar een leuke surfoutfit om een plezante zomerdag te beleven tijdens de vakantie!
Het is weekend en dus de moment om je wagen weer te laten blinken! Geef je auto een grondige schoonmaakbeurt met water en zeep! Doe het zelf in plaats van naar de carwash te gaan. Nadien kan je leuke kleren uitkiezen om...
In dit educatieve spelletje kan je de kleuren in het Engels leren! Sleep de juiste kleurpotloden naar de Engelse woorden. Klik daarna op "check" om na te kijken of je alles juist hebt.
Dit Hawaïaans meisje gaat naar het strand. Geef haar leuke, zomerse kledij: een bikini, badpak, pareo of shortje. Ook zijn er typische Hawaïaanse bloemenarmbandjes.
Weet jij waar de Looney Tunes naartoe gaan? Kleur Bugs Bunny, Sylvester, Daffy Duck en Tweety in en denk ondertussen na wat ze gaan doen!
Het is Lente en dus tijd om leuke lentejurkjes aan te doen! Kies make-up, kleren en uiteraard frisse accessoires om naar buiten te gaan in het lente weer!
Luister naar Peppa Pig en onthoud in welke volgorde hij welke muziekjes afspeelt. Hoe goed is jouw geheugen?
Help Dora om alle lekkere gebakjes op te eten waarnaar ze vraagt. Klik enkel op de cakejes waarvan ze droomt, want anders verlies je punten.
Help George of the Jungle om de diertjes in het oerwoud te redden. Laat George slingeren van liaan naar liaan, maar let op voor de vogels en voor de bomen!
Help het ijs in de kar naar de klanten te brengen, zonder dat het smelt. Dit kan je doen door de wolk boven de wagen te houden. Klik ook op tijd op de spullen op de weg, zodat het paardje niet struikelt!
Beleef volop plezier met dit Bubble spel en waan je terug in de Mayacultuur. Probeer de ballen van dezelfde kleur naar elkaar te schieten om hen te laten verdwijnen!
Help deze grappige monstertjes. Ze hebben honger en eten alleen gelei. Gooi de gelei naar je vriendjes en speel alle levels uit!
In dit spel kan je met Caillou leren spellen. Kies de woorden uit die je wilt spellen. Klik daarna op de blokjes met de juiste letters en sleep hen naar de plaats van diezelfde letter in het woord.
In dit Transformers spel ga je op zoek naar aanwijzingen om de sleutel vrij te kunnen maken. Verzamel alle energie onderweg en elke aanwijzing. Doe dit door je te transformen, zodat je zowel in de lucht, op de baan als...
In de winter kan je je helemaal induffelen en erg toch leuk uitzien voor school. Kies leuke schoolkledij uit voor in de winter, net als enkele coole accessoires en je bent klaar om naar school te gaan!
Dit is een super romantische online legpuzzel voor Valentijn! Dit schattige koppeltje kijkt samen romantisch naar een zonsondergang. Maak deze puzzel en droom erbij weg.
Help de Transformers mensen te beschermen. Help de truck alle goederen naar de basis te vervoeren. Let wel op dat je onderweg niet te veel goederen verliest.
Een nieuw Angy Birds spel: schiet de Angry Birds weg en probeer op deze manier zoveel mogelijk ijsjes te vangen! Sommige ijsjes zijn meer punten waard dan andere. Behaal genoeg punten om naar het volgende level te gaan in...
Help het lieveheersbeestje de weg te vinden naar het huisje in dit bloemen doolhof!
De lichtlantaarn moet branden! Laat het lieveheersbeestje de voorwerpen uit de weg halen, zodat de nachtvliegjes de vuurbollen naar de lantaarns kunnen brengen. Hoeveel levels kan jij uitspelen?
Luister en kijk goed naar de volgorde van de Winnie de Poeh karakters. Klik daarna in dezelfde volgorde op hen!
Help de Chipettes rond te rijden in hun nieuwe wagen. Doe al je taken en rij weer naar huis, voor de tijd om is!
Help het Peperkoeken mannetje om de kerstballen naar de kerstboom te botsen. Laat geen kerstballen vallen en vang ook de sterren op voor een bonus.
Breng het gouden vierkantje van het blauwe blokje naar het rode blokje in deze kerst doolhof!
Speel het spel Jungle Fruit dat gebaseerd is op het kaartspelletje Hoger Lager en het bordspel Mahjong. Klik op de vaten vooraan (die klikbaar zijn) als ze een hogere, lagere of dezelfde waarde hebben als jouw vat. Kan je...
Ga met je hondje naar het park en gooi een frisbee. Zorg ervoor dat je onderweg ook het eten verzamelt voor bonuspunten!
Deze keer wil Barbie naar een Ochtendfeestje gaan. Help Barbie zich leuk aan te kleden voor deze speciale gelegenheid!
Kinderliedjes (BabyTV) - Ik ga lekker naar ons tuintje