nextJe zocht op: verjaardag grooten mensen feestSpel > verjaardag grooten mensen feest
Andere verjaardag grooten mensen feest spelletjes:
Vier mee met alle Disney figuren de verjaardag van Donald Duck door deze grappige legpuzzel te maken!
Het is de verjaardag van Mickey Mouse en Minnie Mouse en Donald Duck hebben een verjaardagsfeestje voor hem gepland. er zijn vele geschenken en een overheerlijke verjaardagstaart. Maak deze vrolijke online Disney legpuzzel!
Vier Dora's verjaardag en help haar om een leuke verjaardagsoutfit uit te kiezen!
Samen met zijn buurmeisje Manson en zijn monstertje Dink, viert Matt zijn verjaardag!
Samson en Gert - Verjaardag <br /> Uit het album: 20 Jaar Samson & Gert (2010)
Dit is een puzzel waarbij alle vriendjes een verjaardagsgeschenk komen brengen! Maak deze online legpuzzel.
K3 - Niet-Verjaardagsfeest <br /> Uit het album: Alice in Wonderland - De musical (2011)
Ook Snoopy viert zijn verjaardag! Maak deze leuke puzzel van Snoopy met een heerlijke taart!
Ook Smurfen vieren verjaardagen. Maak deze Smurfenpuzzel enkijk hoe leuk het daar is!
Het is je verjaardag, kies leuke kleren uit, verander je kapsel, neem de bijhorende accessoires, maar vergiet niet dat de fun dan pas begint! Vier een onvergetelijk verjaardagsfeest met je vriendinnen.
Je kan samen met de lieve pony's van My Little Pony een kamer klaarmaken voor een prachtig verjaardagsfeestje! Je kan je ballonnen, gebak, stoeltjes en feesthoedjes kiezen.
Een prachtige verjaardagstaart kan je hier maken voor vrienden of familie. Versier het gebak met de leukste vormpjes. Klik op de taart zelf om een andere kleur te kiezen. Klik uiteindelijk op next voor een spetterende...
Het is de verjaardag van je beste vriend(in) en jij wilt een heerlijke verjaardagstaart bakken! Versier die op een prachtige manier zodat iedereen begint te watertanden!
Kleur deze vrolijke kleurplaat in van Caillou die samen met zijn vrienden zijn verjaardagsfeest viert!
Gelukkige Verjaardag! Deze online puzzel zal je alvast in een leuke verjaardagssfeer brengen!
Samson & Gert - Vrolijk Liedje <br /> Van de Cd Samson & Gert - Verjaardags CD (2005)
Op een verjaardagsfeestje zijn je vriendjes uitgenodigd, krijg je pakjes en is alles mooi versierd met ballonnen. Maak deze leuke verjaardagspuzzel!
Voor je verjaardag kan je deze ballon heel grappig aankleden. Je kan hem ook leuk versieren, afdrukken en aan iemand geven die jarig is!
Geef dit meisje een echt Super Sweet 16 verjaardagsfeest!
Vier je zestiende verjaardag met een Super Sweet 16 feest! Laat de mooiste verjaardagstaart speciaal voor jou maken en kies daarna de meest opvallende jurk om in te feesten!
Je kan meerijden met Polly Pocket om haar vriendinnen op te halen voor een verjaardagsfeestje! Onderweg haal je ook enkele verjaardagspakjes op.
Speciaal voor Winnie's verjaardag heeft Knorretje een pot honing. Ondertussen zingt Knorretje nog vrolijk "Lang zal hij leven" en Winnie de Poeh is heel blij. Kleur deze vrolijke kleurplaat in.
Jij kan in dit spel de prachtigste verjaardagstaart of het mooiste huwelijksgebak versieren. Wil je gewoon een grote cake maken, kan dit ook. Laat je ouders of vriend zien welk bruiloftsgebak jij wil hebben.
In Ponyville waar alle My Little Pony's leven, is het feest. Overal vind je versieringen -, voor een verjaardag en voor het jaarlijkse Vriendschapsbal. Onze Pony's vieren dan feest omdat ze goede vrienden zijn. Ook jij...
Weet jij vele woorden die met de verjaardag van Sinterklaas te maken hebben? Jij mag dan dit kruiswoordraadsel invullen!
Speciaal voor de 40e verjaardag van Sesamstraat! <br /> Een eigen Sesamstraat monster, zou dat niet leuk zijn! In dit spel kan je er een maken en laten bewegen!
Deze actrice en zangeres viert morgen haar verjaardag. Ze is geboren in Amerika op 20 augustus 1992. Jullie kennen haar vast van de Disney film Camp Rock als Mitchie Torres. In de serie "Barney and Friends"...
Deze bekende Disney actrice en zangeres is geboren als Selena Marie Gomez op 22 juli 1992. Morgen wordt ze dus 17 jaar! Deze speciale verjaardag zal ze wel met haar beste vriendin, Demi Lovato vieren! We kennen Selena van...
Op een leuke wijze leren tellen, kan hier. Duid aan hoeveel mensen er uit de bus stappen en hoeveel mensen er op de bus blijven. Luister goed naar wat er gezegd wordt!
Help de Transformers mensen te beschermen. Help de truck alle goederen naar de basis te vervoeren. Let wel op dat je onderweg niet te veel goederen verliest.
Creëer je eigen waterpark! Plaats alle attracties waar je zelf wilt, daarna kan je nog leuk speelgoed kiezen en mensen die natuurlijk je waterpark komen bezoeken!
Tweety van de tekenfilmserie "De Looney Tunes" heeft zich verkleed als Cupido. Hij is nu een Engeltje dat met zijn pijl mensen verliefd laat worden op elkaar. Kleur deze leuke online Tweety kleurplaat in!
Jij hebt een snoepjeswinkel. Met Valentijn komen er heel veel mensen langs om lekkere chocolade voor hun geliefde te kopen. Bedien al je klanten zo snel mogelijk, zodat ze allemaal heel tevreden van je chocoladewinkel...
De populaire zanger Justin Bieber wilt op een eiland trouwen. Hij wilt graag zijn bruid kussen, maar hij wilt niet dat iedereen kijkt. Klik op de mensen of dieren, zodat ze ophouden met staren. Eet ook het kiwifruit. Na...
Laat je fantasie de vrije loop? Welke dingen kan jij maken uit deze cirkels? het is een educatief spel voor mensen van elke leeftijd!
Blijkbaar wonen er in het kleine huisje in het bos, toch nog mensen, namelijk 7 lieve dwergen. Iedereen is een beetje verlegen, het is de eerste keer dat Sneeuwwitje en de zeven Dwergen elkaar ontmoeten. Kleur jij deze...
In het Latijns wordt het sterrenbeeld Waterman ook Aquarius genoemd. Het is het elfde astrologische teken van de dierenriem. In de westerse astrologie is Waterman het zonneteken van mensen die geboren zijn vanaf 21 januari...
Het Sterrenbeeld Ram wordt in het Latijns ook Aries genoemd. Het is het astrologische teken van mensen geboren tussen 21 maart en 20 april. Ram is het eerste teken van de dierenriem en markeert ook het begin van de lente. ...
Kleed Grover uit Sesamstraat aan. Ken jij hem, zijn grootste wens is om mensen in nood te helpen. Op die momenten noemt hij zich Super Grover.
Ben je benieuwd of twee mensen samen passen? Meet hier hun Liefde voor elkaar. Vraag het aan Cupido, want Cupido weet het!
De broer van Miley of Hannah Montana wil graag een nieuwe auto kopen, maar daarvoor heeft hij natuurlijk geld nodig! Hij moet op het strand binnen de tijd zoveel mogelijk mensen bedienen. Denk jij dat het hem zal lukken?
Speel dit spannende bordspel van de Flintstones in Bedrock. Je kan het spel met meerdere mensen spelen. Het is in het Engels, maar je zal de meeste dingen wel begrijpen. Zo leer je misschien nog meer Engelse woordjes :)
Zijn er meer mensen op de bus of aan de halte? Een leuke manier om te leren tellen!
Leer hier tellen tot 10. Je kan zien hoeveel mensen op de bus stappen. Luister goed en leer bij!
Cupido het kleine engeltje dat ervoor zorgt dat mensen op elkaar verliefd worden. Wil jij een kusje krijgen, maak dan deze puzzel. Sleep alle stukje op de juiste plaats met behulp van je muis.
Luister goed en tel mee. Hoeveel mensen zitten er op de bus? Klik het juiste cijfer aan met je muis.
Speel dit gevaarlijke pizza spel: een avontuur waarin de pizza kok allerlei monsters moet verslaan, zodat hij zijn pizza's kan bemachtigen en deze bij de juiste mensen kan bezorgen!
Ga naar het Schoolfeest en kleed je eerst prachtig aan met een mooie jurk, een leuk kapsel en schitterende accessoires.
Geef jezelf een feestmakeover! Uiteraard begint die bij een wellnesskuur: een gezichtsbehandeling! Reinig je huid tot diep in de poriën en haal alle dagelijkse vuiligheid weg, zodat je een zuivere huid krijgt. ...
De Flintstones geven een feestje. Het is jouw job om iedereen op tijd te bedienen. Geef hen wat ze vragen en wees snel genoeg.
Het is vakantie en Lemon Meringue geeft een strandfeestje. Ze heeft een hele kleerkast vol met leuke accessoires en zomerjurkjes. Kies jij de beste outfit voor Lemon Meringue uit? Dan kan ze op tijd haar vriendinnen...
Waar kan je beter feesten in de zomer dan op strand? Het is er warm, gezellig en ze hebben er heerlijke ijsjes en cocktails. Wat denk je van een lekkere Piña Colada?
Bereid heel het huis voor voor een gezellig Valentijnsfeestje. Eerst moet je hiervoor alle kamers in het huis opruimen voor de tijd om is!
Samson & Gert - Feest in de straat <br /> Van de Cd Samson & Gert 7 (1997)
Ook Minnie Mouse, Mickey Mouse en hun kindjes vieren Kerstmis gezellig samen in deze legpuzzel.
Vier een vrolijk Kerstfeest met Mickey Mouse, Minnie Mouse, Goofy, Pluto, Donald Duck en Daisy Duck.