nextJe zocht op: verliefd spelletjes spelenSpel > verliefd spelletjes spelen
Andere verliefd spelletjes spelen spelletjes:
Samson en Gert - Ik ben verliefd <br /> Uit het album: 20 Jaar Samson & Gert (2010)
Kleur deze prent in van Pinokkio en het poppenmeisje waar hij verliefd op is.
Samson en Gert - Verliefd zijn <br /> Uit het album: 20 Jaar Samson & Gert (2010)
Mega Mindy - Mega Mindy is Verliefd <br /> uit het album: Mega Mindy (2007)
Samson en Gert - Als je heel erg verliefd bent <br /> Uit het album: 20 Jaar Samson & Gert (2010)
Mega Mindy & Toby - Smoorverliefd <br /> uit het album: Mega Mindy (2007)
K3 - Smoorverliefd <br /> <i> uit het album Eyo!</i>
Verliefde Smurf is hopeloos verliefd op de Smurfin waardoor hij soms helemaal de kluts kwijt is. Op www.ik.be vind je de meeste Smurfen spelletjes!
Blijkbaar hebben Rapunzel en Flynn elkaar heel graag. Maak deze prachtig disney puzzel!
Deze Disney Prinses is verliefd. Ze is verliefd op Aladdin en vraagt Geest om hulp bij haar outfit. Geest heeft prachtige kleren, accessoires en schoenen voor Prinses Jasmijn, maar hij weet niet welke de beste zouden zijn...
Dit schattig koppeltje gaat voor Valentijnsdag fietsen en picknicken. Maak hen klaar voor deze gezellige dag!
K3 - Verliefd <br><br> met Josje
Laura - zo verliefd
Amika - Ik ben verliefd
Een schattige puzzel over twee verliefde kindjes.
Kleur Pucca in. Ze is 10 jaar en werkt in het Chinese restaurant van haar nonkels. Pucca is verliefd op Garou, een leerling ninja. Geef Pucca vrolijke kleurtjes om er leuk uit te zien voor Garou de ninja!
Snoopy is verliefd :) Kleur deze romantische Snoopy kleurplaat met Liefde in!
Arwen is een halfelf uit het boek "In de Ban van de Ring" van J.R.R. Tolkien. De elf Arwen, ook Avondster genoemd, wordt verliefd op Aragorn, een mens.
K3 - Zwaai als je verliefd bent<br /><i>uit het album: Engeltjes (2012)</i>
Ook Snoopy het bekende hondje, is soms verliefd. In dit Snoopy spel kan je een verliefde Valentijns Snoopy puzzelen!
Nu is zelfs Cupido of Eros verliefd geworden! Kleed hem en zijn vriendin aan!
Maak deze Winx puzzels van de verliefde feetjes met hun vriendjes!
Tweety van de tekenfilmserie "De Looney Tunes" heeft zich verkleed als Cupido. Hij is nu een Engeltje dat met zijn pijl mensen verliefd laat worden op elkaar. Kleur deze leuke online Tweety kleurplaat in!
Op deze mooie puzzel van Bambi zie je heel wat verliefde stelletjes!
Verliefde Smurf is verliefd op Smurfin en doet echt zijn best om haar voor zich te winnen! Help de Smurf door deze puzzel te maken.
Kijk eens hoe verliefd Prinses Ariel is, ze is vrolijk en blij en wil leuke kleren aandoen die passen bij hoe ze zich voelt!
Onze Oosterse prinses is vrolijk en verliefd en weet niet goed wat ze moet aandoen om haar lieve Aladdin te zien. Jij kan haar wel helpen en laten schitteren!
Wil je weten of je de persoon op wie je verliefd bent van je houdt? Vul jouw naam en zijn of haar naam in en pluk de blaadjes van de madelief en je zal het weten.
Deze kleine smiley en het sterretje zijn verliefd. Help de pacman zijn vriendinnetje te redden en doe mee met dit spannende avontuur!
Deze jongen en dit meisje zijn verliefd en proberen elkaar te bellen op het werk. Let op dat de collega of baas dit niet ziet, want dan is het spel gedaan. Probeer uit te spelen!
Een verliefd bruidspaar dat net beslist heeft om te trouwen, nu kan jij hen helpen met de bruidsjurk van je dromen uit te kiezen, het prachtigste boeket en het beste kostuum om er een dag om nooit te vergeten van te maken!
Deze schuifpuzzel is mooi om naar je geliefde door te sturen voor Valentijn. Ben je stiekem een beetje verliefd? Stuur hem of haar dan deze puzzel. Wanneer hij of zij de stukjes op de juiste plaats geschoven heeft, is er...
Kleed deze doll aan. Dit meisje wil zich mooi maken voor Valentijn, zodat de jongen op wie ze verliefd is, haar mee zal uitvragen!
Dit meisje is vrolijk en verliefd. Ze staat tussen roosjes en lacht. Maak jij de puzzel af?
Cupido het kleine engeltje dat ervoor zorgt dat mensen op elkaar verliefd worden. Wil jij een kusje krijgen, maak dan deze puzzel. Sleep alle stukje op de juiste plaats met behulp van je muis.
Op Valentijn vraagt deze bij lief aan jou: 'bee mine'. Stuur dit door naar jouw vriend of vriendin of degene op wie je een beetje verliefd bent!
Speel dit romantische Valentijn spel met het schattigste koppel Zac Efron en Vanessa Hudgens, van de Disney film High School Musical. Denk aan degene op wie jij verliefd bent en oefen om een stijlvolle outfit samen te...
Ben je verliefd? Ga hier na of er een kans bestaat dat jullie een super relatie hebben. Vliegen de spetters eraf? Hangt er magie in de lucht? Kijk hier na of er love is in the air, dankzij de Bratz Liefdesmeter!
Maak deze Winx Club legpuzzel met verliefde koppels: Sky en Bloom, Stella en Brandon, Tecna en Timmy, Musa en Riven, Flora en Helia. Ondertussen geniet Layla van het vrijgezellen leven!
Wil jij Barbie helpen met een magische make over? Wanneer deze makeover supergoed gelukt is, mag ze over de cover van een mode tijdschrift staan en dat is nog niet alles: je kan zelf de kaft van dit tijdschrift afprinten en...
Laat deze leuke dolfijn de coolste truckjes doen: maak de mooiste, hipste en meest gekke sprongen en verdien zo het meeste punten!
Het Zandkasteel - Samen Spelen
Speel piano in de bar voor mooie vrouwen! Druk de juiste toesten in om mooie muziek te krijgen. Je kan ook zelf een liedje spelen, het opnemen en opnieuw beluisteren!
Luister naar dit gedichtje over buitenspelen. Je kan ook zelf met de woordjes meelezen.
Leuk om buiten te fietsen en samen met andere kinderen te spelen!
Zin om verstoppertje te spelen? Dit spelletje wordt ook wel 'busje stamp' genoemd. Zoek de anderen alvorens zij het busje kunnen wegstampen. Je kan bewegen met behulp van je pijltjes. Wie niet weg is, is gezien!
Doe je uiterste best en wees sportief: Doe de zomer spelen en probeer de drie wedstrijden, een soort van triatlon, te winnen.
Je hebt waarschijnlijk de Olympische Spelen in Peking of Bejing al gezien. Met dit spel kan je alvast oefenen voor speerwerpen in de Olympische Spelen in Londen in 2012! Good luck!