Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/spelik/public_html/zoeken_functies.php on line 92
Je dagelijks plezier met vliege bekom je hier
 
nextJe zocht op: vliegeSpel > vliege
Andere vliege spelletjes:
Kaatje en Kamiel - Vliegen
Laat Maja alle lekkere bloesems verzamelen, maar let op voor de andere insecten!
Help het beertje voor Valentijn alle vliegende hartjes te verzamelen. Spring overal op, neem de hartjes, maar let op voor de andere dieren!
Ga mee met Spongebob en Patrick op piratenavontuur! In de oesters zitten wapens.
Dit is een verhaaltje over Dribbel en zijn vlieger. Je kan het in stilte lezen, vragen of iemand het wilt voorlezen of zelf luidop lezen!
Waarschijnlijk is Rapunzel de enige die aan haar haar kan rondslingeren! Haar haar is in de Disney film 20 meter lang.
Sesamstraat - Elmo kan vliegen
Vlieg mee met Stuart Little in zijn eigen vliegtuigje, verzamel energie en batterij, maar ontwijk de andere dingen en vogels in de lucht.
Speciaal voor de jarige wil het aapje fruit verzamelen en ballonnen geven. Help hem om vliegend door de lucht fruit te verzamelen.
Het konijntje Kumagoro wil alle worteltjes verzamelen. Let op voor de andere dieren!
Blijkbaar heeft Mega Mindy een speciale luchtbel waarin ze kan vliegen. Probeer de boeven te ontwijken en vlieg naar de blauwe cirkel. Je kan met de muis (de ventilator) de luchtbel van Mega Mindy voortduwen.
Help Gonzo de Grote om door de lucht te vliegen en in een vat met water te landen. Probeer de juiste afstand in te schatten.
Kleed deze Pegasus of vliegende eenhoorn mooi aan om samen met de Prinses te gaan vliegen.
Help Tinkelbel vliegen. Hou haar omhoog en blijf op haar klikken, zodat ze de grond niet raakt.
Bubbles, Buttercup en Blossom vliegen boven Townsville. Wat horen zij daar? Tijd voor actie!
Leer vliegen in de pinguin vliegschool van Madagascar!
Dit is een puzzel uit de Disney film UP van Russell, de jonge scout die mee in het vliegende huis belandt.
Leer vliegen samen met de leden van de Winx club. Probeer alle hindernissen te ontwijken, maar neem de magische bloemen mee voor extra punten. Laat je fantasie er maar op los en de magie zal herleven!
In de herfst vind je overal paddenstoelen. Er zijn er vaak hele mooie bij. Ook grote, rode paddenstoelen met witte stippen, een vliegenzwam. Wanneer je goed kijkt, zie je misschien wel dat er een kabouter in een...
Probeer alle bloemblaadjes die gaan vliegen samen met het schommelende Troetelbeertje op te vangen. <br /><br
Op een dag wordt Harry Potter wakker, omdat er een vliegende auto voor zijn slaapkamerraam hangt. Ron, Fred en George Wemel zitten in de auto en zij redden Harry uit het huis van de Duffelingen. Ze vliegen naar Het Nest,...
Op Kerstavond kan enkel Merlijn de Elf Kerstmis nog redden. Alle pakjes vliegen door de lucht. Help jij Merlijn met het verzamelen van de geschenken?
Dit moedige hondje wil graag vliegen. Doe jij mee? Verzamel de ballonnen, maar ontwijk al de rest!
Vader Ooievaar wil alle kleine ooievaars weer verzamelen, zodat ze samen kunnen vliegen. Jij kan hem helpen, let op voor de obstakels en verzamel alle bonussen!
Vuur de kerstman zo ver mogelijk af. Je hebt verschillende raketten die je kan gebruiken. Het is de bedoeling om zoveel mogelijk geld te verdienen, dit doe je door verder dan je tegenstander te vliegen.
Ben je verliefd? Ga hier na of er een kans bestaat dat jullie een super relatie hebben. Vliegen de spetters eraf? Hangt er magie in de lucht? Kijk hier na of er love is in the air, dankzij de Bratz Liefdesmeter!
In dit spel moet de Kerstman heel wat spruiten eten om voldoende winderigheid te veroorzaken om boven de daken te kunnen vliegen.