Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/spelik/public_html/zoeken_functies.php on line 92
Zocht je vrolijk pasen? Gevonden op ik.be
 
nextJe zocht op: vrolijk pasenSpel > vrolijk pasen
Andere vrolijk pasen spelletjes:
Samson en Gert - Vrolijke Vrienden <br /> Van de CD Samson & Gert 7 (1997)
Help deze vrolijke heks om alle ingrediënten voor haar toverdrankje te verzamelen!
Leg de puzzelstukjes in dit spel van de tekenfilm Pinokkio weer op de juiste plaats.
Samson & Gert - Vrolijk Liedje <br /> Van de Cd Samson & Gert - Verjaardags CD (2005)
De Kerstman wordt vrolijk wanneer hij bij alle kindjes pakjes bezorgd heeft.
Kleur deze prent van Vrolijke Smurf heel kleurrijk in.
Het kleine feetje van Peter Pan wil je een vrolijk Pasen wensen! Kleed haar aan op haar paasbest en zorg voor wat versiering.
Smurfen (Smurfin) - Oh wat ben ik vrolijk
Speel dit vrolijke Paasspel waarbij je onthoudt welke dieren in de paaseitjes verstopt zijn.
Kleur deze vrolijke Babar kleurplaat van koningin Celeste en haar kinderen die naar school gaan in!
Verwen deze honden eens goed met een manicure die hun nagels sterk en gezond maakt. Geef de nagels van de hondenpootjes ook een vrolijk kleurtje!
Het Olifantje Babar speelde als kind graag piloot in een speelgoedvliegtuigje. Kleur deze vrolijke online Babar kleurprent in.
Het is Jenny's droom om een circusshow te geven. Hier heeft ze lang voor geoefend. Help haar om een spectaculaire circusshow te maken waar iedereen vrolijk van wordt!
Leg alle Happy Feet puzzelstukjes op de juiste plaats om de pinguïns vrolijk te laten zwemmen.
Kleur deze Babar kleurplaat in van Babar en Celeste met hele vrolijke kleuren!
In deze schattige Disney puzzel vind je Bambi, Bloem het Stinkdiertje en Stampertje het konijntje die vrolijk samen spelen.
In dit kleurboek van Fifi en haar Bloemenvriendjes vind je verschillende vrolijke kleurplaten die jij online mag inkleuren.
Die grappige Scrat uit de Ice Age films is nog steeds op zoek naar nootjes. Zal hij er hier een vinden? Maak deze legpuzzel en wordt vrolijk van Scrat\\\'s verbaasde gezicht.
Lak je nagels in vrolijke kleuren en laat ze er leuk én lekker uitzien. Je kan kiezen tussen snoepmotiefjes en -kleuren en ook snoeperige accessoires!
Een heerlijke gezichtsbehandeling en daarna een makeover! Wie houdt er niet van suikerspinnen op de kermis? De makeup en kleren zijn gebaseerd op de felle en vrolijke kleurtjes van suikerspinnen en ander snoepgoed. ...
Kleur dit vrolijke Schaapje in de wei in.
Heerlijk is de zomer wanneer je die mooie, gelakte nagels nog beter kan tonen. Kies de vrolijkste kleuren met de grappigste zomerse figuurtjes uit, nog enkele diamantjes en accessoires maken alles compleet!
Kleur deze vrolijke kleurplaat in van een familie die een picknick op strand houdt.
Kleur deze kleurprent van Pucca vrolijk in.
Kleur Pucca in. Ze is 10 jaar en werkt in het Chinese restaurant van haar nonkels. Pucca is verliefd op Garou, een leerling ninja. Geef Pucca vrolijke kleurtjes om er leuk uit te zien voor Garou de ninja!
Kleur deze vrolijke kleurplaat van Beertje Bruin en zijn mama die aan het picknicken zijn in.
Kleur deze vrolijke lentekleurplaat in. Geef alle tulpen een andere kleur of geef ze gewoon je lievelingskleur!
In de boeken van "In de Ban van de Ring" en "De Hobbit" kom je Hobbits tegen. Hobbits, in Midden-aarde ook wel Halflingen genoemd, leven in de Gouw. Kleed dit vrolijke Hobbit meisje aan.
Het is de verjaardag van Mickey Mouse en Minnie Mouse en Donald Duck hebben een verjaardagsfeestje voor hem gepland. er zijn vele geschenken en een overheerlijke verjaardagstaart. Maak deze vrolijke online Disney legpuzzel!
Kleur deze vrolijke kleurplaat in van Caillou die samen met zijn vrienden zijn verjaardagsfeest viert!
Leer dit kindje haar tanden poetsen. Jij mag de baby verzorgen door haar eerst vrolijk wakker te maken en daarna gronding haar tanden te poetsen.
Het is Vaderdag en je wilt je papa verrassen met een heerlijk zelfgemaakt gebak. Versier het daarna ook nog eens heel vrolijk!
Doe je best en vind alle verschillen in deze leuke en vrolijke Valentijnsprentjes!
Geef jouw nagels glinsters, vrolijke kleurtjes van nagellak, romantische stickers, bling en alles wat nodig is om je nagels er schitterend te laten uitzien voor je Valentijnsdate!
Deze 2 lieve baby's vieren samen Valentijn en lachen heel veel. Word vrolijk en kleur deze schattige Valentijns kleurplaat in!
Kleur deze prentjes van de Smurfen heel vrolijk in!
Kleur deze mooie en vrolijke kleurplaatjes van allerlei diertjes in. Als je echt alles hebt ingekleurd, krijg je een fijne verrassing!
Kleur deze vrolijke Kerstmis- en Nieuwjaarskleurplaten in!
Vier een vrolijk Kerstfeest met Mickey Mouse, Minnie Mouse, Goofy, Pluto, Donald Duck en Daisy Duck.
Kleur deze Caillou kleurplaat zo vrolijk mogelijk in!
Dit is een online Halloween pompoen kleurplaat. Kleur deze grappige pompoen vrolijk in!
Kleur deze vrolijke prenten van Strawberry Shortcake en baby Donald Duck met zijn vriendjes in. Allemaal hebben ze heel veel plezier in een zomerse tuin vol prachtige bloemen.
In dit spel kan je je t-shirt pimpen: een beetje leuker maken. Geef het vrolijke tekeningen door op de verschillende kleuren te drukken. Heb jij een mooi kunstwerk gemaakt?
Kleur deze vrolijke prent in van alle vriendjes uit de Disney film Jungle Book!
Kleur deze vrolijke prent in waarin Mickey Mouse lesgeeft op de eerste nieuwe schooldag!
Kleur deze vrolijke kokosnoot in!
Eerst waren er cupcakes, de leuke minicakes in vrolijke kleuren, nu is er de hype van de whoopie pies. Het zijn 2 koekjes, die, met een vulling ertussen, als een sandwich op elkaar worden gelegd. Oefen hier alvast in het...
Beschilder deze paaseitjes in de vrolijkste kleuren!
Heb je gezien hoe vrolijk Prinses Sneeuwwitje vandaag is? Ze heeft voor het eerst haar prins ontmoet, de prins van haar dromen!
Kleur dit mooi hart heel vrolijk in. Print het uit en geef het op Valentijn aan je Valentijntje of je ouders!
In dit spel moet je ZielePiet troosten, want hij heeft heimwee. Geef hem wat speelgoed dat hem niet aan Spanje doet denken en maak hem weer vrolijk!
Mickey Mouse, Minnie en hun vriendjes zitten in de bobslee in het pretpak. Het lijkt wel heel leuk! Kleur deze vrolijke Disney kleurplaat in!
Een hele nacht lang kan Assepoester met de prins van haar dromen blijven dansen, maar plots moet ze weg. Het enige dat de prins van haar overhoudt, is een glazen muiltje en Assepoester heeft enkel een mooie foto...
Geef Fawn, het feetje dat met beestjes kan spreken en het vriendinnetje van Tinkelbel, een beetje kleur zodat ze vrolijk wordt.
Dit is Silvermist, het vriendinnetje van Tinkerbell, geef deze prent heel wat kleur en vrolijkheid.
Dit is Slinky, het hondje van Toy Story. Kleur deze prent vrolijk in!