Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/spelik/public_html/zoeken_functies.php on line 92
Je dagelijks plezier met water vuur bekom je hier
 
nextJe zocht op: water vuurSpel > water vuur
Andere water vuur spelletjes:
Het is weer zomer en Robby en Kyle dagen Holly Hobbie uit tot een waterballongevecht. Help jij Holly Hobbie winnen?
Ook Polly Pocket gaat graag naar een waterpretpark! Help haar zo ver mogelijk te komen in het wagentje!
Creëer je eigen waterpark! Plaats alle attracties waar je zelf wilt, daarna kan je nog leuk speelgoed kiezen en mensen die natuurlijk je waterpark komen bezoeken!
K3 - Onder Water <br /> Uit het album: Alice in Wonderland - De musical (2011)
Kinderliedjes - Water
Op strand hebben Tom en Jerry veel waterpret en humor. Kleur deze grappige prent in.
Help het meisje samen met haar vriendjes om de waterval goed af te dalen en onderweg de bonuspunten te verzamelen.
Samen met Mickey Mouse, Donald Duck, Pluto en alle andere vrienden kan je een superleuke beach party houden! Blaas de waterballonnen op en laat ze ontploffen!
Je vindt bij deze H20 spelletjes een puzzel van Rikki, Cleo en Emma, de drie zeemeerminnen van H20.
Kleed deze moeder en dochter aan voor een leuk dagje op Moederdag in het waterpretpark.
Het zou fantastisch zijn wanneer iedereen over drinkbaar water zou kunnen beschikken. Deze kindjes kunnen proper water maken door aan de waterpomp te draaien. Laat de kindjes aan de pomp spelen, maar let op dat ze niet...
Heb je zin in een mooie vertoning waterballet? Wie zou dit nu beter kunnen dan de geliefde kleine zeemeermin? Kies de mooiste dansbewegingen uit en klik op 'next' om het spektakel te zien.
Help Fifi om plantjes te planten in haar tuintje: schud een zakje leeg van het plantje of het boompje dat je wilt zien groeien. Daarna geef je 2 keer water en het zal een mooie citroenboom of andere plant worden. Je kan...
Probeer het water niet uit je mond te laten lopen bij dit smakelijke memory spel! Je ziet heerlijke taarten en gebakjes. Onthou waar welke lekkernij ligt en duid steeds 2 dezelfde cakejes aan!
Het is de verjaardag van je beste vriend(in) en jij wilt een heerlijke verjaardagstaart bakken! Versier die op een prachtige manier zodat iedereen begint te watertanden!
Kleur online dit zeilbootje in dat lekker op het water drijft.
Het is weekend en dus de moment om je wagen weer te laten blinken! Geef je auto een grondige schoonmaakbeurt met water en zeep! Doe het zelf in plaats van naar de carwash te gaan. Nadien kan je leuke kleren uitkiezen om...
Help deze hardwerkende boer om groenten te verbouwen. Doe wat er gevraagd wordt en plant groentjes, geef ze mest en water, zodat je de groenten kan oogsten en verkopen.
In dit spel is het de bedoeling dat je heel snel de letters typt die verschijnen, zodat het water niet stijgt!
Help Gonzo de Grote om door de lucht te vliegen en in een vat met water te landen. Probeer de juiste afstand in te schatten.
Geef Ariel een leuke look voor in het water!
Dit meisje is net 16 geworden, maar werd ook betoverd. Voortaan is ze, elke keer ze water aanraakt, een zeemeermin. Gelukkig kan ze zelf kiezen hoe haar staart eruit ziet! Help jij mee kiezen?
In het water worden de beste vriendinnen Emma, Cleo en Ricki alle 3 zeemeerminnen. Maak deze H20 puzzels!
Professor Utonium heeft een ongelukje gehad in zijn laboratorium. Nu heeft hij je hulp nodig. Verbind verschillende pijponderdelen aan elkaar zodat er water door heen kan stromen. Doe het wel zo snel mogelijk, anders...
Doe deze h20 Just Add Water test en weet op wie jij het meeste lijkt: Ricki, Cleo of Emma.
Help Polly Pocket ervoor te zorgen dat de waterval niet vervuild geraakt. Recycleer alles in de juiste vuilbakken.
De powerpuff Girls zijn op het strand en hebben een zandkasteel gemaakt. Plots komen er grote krabben uit de zee en het is aan jou om te helpen deze weer in het water te gooien.
Lagoona Blue houdt van water. Ze komt net uit het zwembad en weet niet wat te kiezen om aan te doen. Help jij haar?
Plant samen met Polly Pocket zaadjes en geef die water. Kijk daarna wat eruit komt!
Deze Lifeguard of Redster kan heel goed zwemmen. Geef haar een badpak waarmee ze snel door het water kan!
Kate Alexa - You're Everything <br /><br /> soundtrack H20 Just Add Water
Kate Alexa - No Ordinary Girl <br /><br /> soundtrack H20 Just Add Water
Kleur deze plaat van Chicken Little in met Chicken Little, Abby Mallard, Runt of Litter en Fish out of Water!
In het Latijns wordt het sterrenbeeld Waterman ook Aquarius genoemd. Het is het elfde astrologische teken van de dierenriem. In de westerse astrologie is Waterman het zonneteken van mensen die geboren zijn vanaf 21 januari...
Wist jij dat Diddl leert zwemmen? Hij heeft nu nog een zwembandje. Het is leuk in de zomer in het frisse water te kunnen spelen! <br /><br
Wie is jouw favoriete personage van H2O Just Add Water, is het Rikki, Cleo of Emma? Hier vind je alvast een puzzel van Rikki.
Deze drie vriendinnen ken je waarschijnlijk van de serie H2O Just Add Water.
Wie weet wat er gebeurt als de meisjes van H2O water aanraken? Wanneer je deze puzzel van Cleo van H2O in bad maakt, zie je het onmiddellijk!
Jij kan nu een puzzel maken van de populaire serie H20 Just Add Water over 3 zeemeerminnen die vriendinnen zijn.
Samen met Nibbles en Jerry ios het de bedoeling dat je de ijskast leeghaalt zodat Nibbles kan kaas heeft. Wil je liever Tom zijn, is het de bedoeling om waterballonnen te gooien zodat Nibbles en Jerry niet heel de ijskast...
Kleur deze prent in van de zeemeerminnen van H20 Just Add water: Rikki, Cleo en Emma.
Plant en verzorg de mooiste bloemen in de Lente. Geef en water en zorg ervoor dat de konijnen niet opeten.
In de magische tuin van Dora kan je planten en bloemen planten en laten groeien. Kies eerst in het plantenboek een plant uit, plant het in de pot, klik daarna op het magische product en geef je plantje water. Herhaal het...
Wil jij Bob het aapje helpen om de cocosnoten naar de overkant te brengen? Elke keer kan je een cocsnoot naar het andere eiland brengen, maar let op dat je niet in het water komt.
Help deze houthakker om zo snel mogelijk over de boomstammen te lopen zonder in het water te vallen. Verzamel eten en drinken. Pas op voor dieren of obstakels en behaal de hoogste score.
Op Sinterklaas stoomboot wordt hard gewerkt. De zwarte Pieten plaatsen alle pakjes samen en zorgen ervoor dat de stoomboot kan blijven varen en niet volloopt met water. Jij mag Zwarte Piet helpen door de kolen en het hout...
Blijkbaar weet deze Zwarte Piet niet dat pepernoten gebakken moeten worden in plaats van gekookt, dus zorg ervoor dar de pepernoten niet in het water komen!
Je hebt net een wonderlijke tuin ontdekt! Geef de grond wat water met de gieter en kijk wat er gebeurt. Luister ook!
Je gaat deze zomer misschien op reis. Dan kan je in dit spel heel wat zomerse kledingtips ontvangen en kijken hoe de kleding in Hawaii eruitziet! Ga je niet op reis? Dan kan je met dit spel wegdromen over witte stranden,...
Kabouter Kwebbel heeft mooie bloemen in haar kaboutertuintje bij haar kabouterpaddestoel. Om ze te verzorgen geeft zij die bloemen elke dag water. Help jij haar, kwebbel de kwebbel de kweb?
Help dit vuurdraakje om fruit te verzamelen. Richt naar de blokjes, ontdooi het ijs en vang het fruit op!
Wil jij spetterend vuurwerk zien met Nieuwjaar? In dit spel kan je van een mooie show genieten. Zorg ervoor dat de pijl hoog genoeg geraakt om te ontploffen!
Werp samen met Po vuurwerk naar zijn tegenstanders en win het spel.
Www.ik.be wenst iedereen een Gelukkig Nieuwjaar met spetterend vuurwerk! Klik snel op het vuurwerk om heel wat moois te zien, wees snel, voor het vuurwerk beneden komt!
De lichtlantaarn moet branden! Laat het lieveheersbeestje de voorwerpen uit de weg halen, zodat de nachtvliegjes de vuurbollen naar de lantaarns kunnen brengen. Hoeveel levels kan jij uitspelen?
In de zomervakantie kan je op zomerkamp gaan: gezellig buiten spelen en \'s avond met je vrienden en vriendinnen rond het kampvuur zitten en verhalen luisteren... Geef het meisje een leuke outfit voor een super vakantie!
Help Po bij een race in zijn vuurwerkkarretje!