nextJe zocht op: welke pokemon ben ikSpel > welke pokemon ben ik
Andere welke pokemon ben ik spelletjes:
Ga na met welk karakter van de Totally Spies meiden jouw karakter het beste overeenkomt. De quiz is in het Engels, maar als je je best doet, kan je het wel begrijpen. Op het einde kan je zelfs een speciale pas afprinten!
Zowel Carly als Sam willen Shane kusjes geven. Zorg ervoor dat Shane niet in de war geraakt. Kijk naar de meter welke kusjes Shane moet krijgen en sleep die naar hem. De andere kleur van kusjes moet je gewoon weer naar de...
Speel dit vrolijke Paasspel waarbij je onthoudt welke dieren in de paaseitjes verstopt zijn.
Geef Spongebob een nieuw kapsel: lang, kort, krullen of stijl haar en dan kan je het haar nog kleuren in welke kleur ook!
Speel memory met Fifi en onthou op welke plaatsen haar bloemenvriendjes zich verstopt hebben. Draai elke keer de kaartjes met 2 dezelfde Bloemenvriendjes van Fifi om!
Probeer het water niet uit je mond te laten lopen bij dit smakelijke memory spel! Je ziet heerlijke taarten en gebakjes. Onthou waar welke lekkernij ligt en duid steeds 2 dezelfde cakejes aan!
Help Mike uit de animatiefilm Monsters en Co om zoveel mogelijk gilletjes te verzamelen. Dit doe je door telkens de 2 deuren met dezelfde monsters te openen. Onthou welke monsters achter welke deuren zitten, want de deuren...
Help Beertje Bruin zijn koffers te pakken. In welke zak of koffer horen zijn kleren? Waar kan hij best het speelgoed stoppen? Het eten en zijn haarborstel, waarin horen die?
Luister naar Peppa Pig en onthoud in welke volgorde hij welke muziekjes afspeelt. Hoe goed is jouw geheugen?
Speel memory samen met Knorretje van Winnie de Poeh. Onthou waar welke prentjes van Knorretje liggen. Duid daarna steeds 2 dezelfde plaatjes aan en speel dit spel uit!
De Finse vlag is vrij eenvoudig. Je hebt maar 2 kleuren nodig om de vlag van Finland in te kleuren, weet jij welke? <br /> <i>uit de reeks Europese vlaggen</i>
In deze kleurplaat kan je de Duitse vlag inkleuren. Weet jij welke kleuren je voor de vlag van Duitsland nodig hebt? <br /> <i>uit de reeks Europese vlaggen</i>
De vlag van Albanië is niet zo moeilijk om in te kleuren, zolang je maar weet welke kleuren je nodig hebt! Kan jij de Albanese vlag inkleuren zonder de kleuren op te zoeken? <br /> <i>uit de reeks...
Dit meisje werd uitgevraagd door 2 jongens voor Valentijn. Kies met wie ze op date gaat, waar en welke outfit ze zal aandoen.
Kleur de Belgische vlag online in. Weet jij welke kleuren de Belgische vlag heeft? Klik op de knop "Ver colores de esta bandera" om je te helpen! <br /> <i>uit de reeks Europese vlaggen</i>
Speel verstoppertje en vind in welke sok het volgende figuurtje zich verbergt! Let wel op voor de egel, daar mag je niet op klikken!
In dit Barbapapa quiz spel is het de bedoeling dat je de Barbababy's hun spulletjes teruggeeft. Weet jij wat bij welke Barbababy hoort?
Pimp deze Ford Focus en kies zelf de kleur van de lak en welke velgen je wilt!
In dit spel kan je je geheugen trainen en testen! Onthou welke kleuren op welke plaats werden getoond.
Speel Simon met deze Paashazen! Onthou in welke volgorde de paashazen in de eieren zitten en klik ze daarna op die manier aan. Let op dat je enkel de paashazen aanklikt!
In dit spel gaan Cory, Meena en Newt optreden. Let goed op hoe het podium er moet uitzien en welke kleren Meena draagt. Onthou alles en boots het na, zodat hun optreden een succes wordt!
In dit spel is het de bedoeling dat je aanduidt welke Engelse woordjes beginnen met de medeklinkers die werden gegeven.
Een van de drie weegschalen zal ontploffen als je erop klikt. Kan jij raden dewelke?
In een van de zakken wordt het pakje gestoken. Weet jij nog in welke zak?
Kies welke Winx Fee jij aankleedt voor Halloween!
Onthou welke Troetelbeertjes op welk plaatje staan en leg dezelfde samen!
Leer tellen met Bobo en kijk in de hut rond welke spelletjes je kan spelen.
Kijk welke wekker op het juiste uur staat en leer de klok lezen!
Welke jurk zal prinses Assepoester aandoen om naar een groot bal te gaan?
Help Polly om foto's te nemen van dolfijnen. Welke leuke prentjes heb jij genomen?
Speel memory en onthou welke kleur van paasei er in de versierde eieren zit!
Help de Kerstman die zijn lijst nakijkt welke pakjes kinderen willen. Bezorg binnen de tijd het juiste kerstgeschenk bij elk kindje.
Dit meisje is een Russische. Ook zij vindt mooie kleding wel leuk. Kijk je even mee welke kleren zij heeft?
In dit spel redt Dora de Boerderij. Help jij mee? Je kan heel de boerderij ontdekken en verschillende spelletjes spelen. Bijvoorbeeld kan je nagaan welke geluiden bepaalde dieren maken en nog veel meer!
Laat je fantasie de vrije loop? Welke dingen kan jij maken uit deze cirkels? het is een educatief spel voor mensen van elke leeftijd!
Vind jij de verschillen tussen deze herfsttaferelen? Je ziet bijna dezelfde plaatjes van paddenstoelen. Weet jij welke dingen er anders zijn?
In dit superleuke spel kan je je eigen knuffel maken! Kies uit welk knuffeltje je wil maken en daarna welke stof. Volg de andere stappen, geef je beertje een naam en print je eigen gemaakte knuffeltje uit!
Welke kleuren vind jij het mooiste voor dit geluksbeertje? geef deze Troetelbeertjes kleurplaat een regenboog van kleuren. <br /><br
Bekijk de verschillende prentjes uit Garfield the Movie en onthoud op welke plaats ze stonden. Probeer ze nadien zo snel mogelijk bij elkaar te zetten!
Deze Disney Prinses is verliefd. Ze is verliefd op Aladdin en vraagt Geest om hulp bij haar outfit. Geest heeft prachtige kleren, accessoires en schoenen voor Prinses Jasmijn, maar hij weet niet welke de beste zouden zijn...
Onthoud op welke plaatsen twee dezelfde Incredibles figuren staan en klik beide aan om ze te laten verdwijnen.
Welke kleren vind jij het beste bij Elmo van Sesamstraat passen?
Hier kan je een goede vriend van Winnie de Poeh aankleden. Het is de ezel Iejoor. Welke kleren vind jij leuk voor hem?
Probeer je egel zo hoog mogelijk te laten springen, tot aan welke boomtak geraak jij?
Jij moet raden welke zin de bij heeft gemaakt. Klik op de letters om de juiste woorden te vinden.
Onze Blauwe Grover van Sesamstraat kent hele leuke dansjes die hij van kinderen over de hele wereld geleerd heeft! Kies welke dans en de volgorde en bekijk het resultaat.
Welke Engelse woorden ken jij die met Nieuwjaar te maken hebben? Kan jij het antwoord raden? Je mag op een aantal letters klikken om te zien of die voorkomt in wat je moet raden. Bovenaan aan de ballonnen zie je hoeveel...
Welk feestbeest ben jij op de eerste dag van het nieuwe jaar? Waar heb jij het meeste zin in? doe deze test elke dag van het jaar en ontdek steeds in welke stemming jij bent!
Organiseer je in je huis een Kerstfeest? Oefen hier alvast op welke kleren je draagt.
Onze meisjes van Winx Club gaan even undercover en krijgen een andere naam. Ondertussen gaan ze op mode avontuur. Welke outfits vind je het leukste?
Op het heerlijk avondje van Sinterklaas staat Zwarte Piet in het donker op het dak. Er worden chocoladeletters naar hem gegooid, die hij moet opvangen en in zijn zak steken. Het is echter te donker voor Zwarte Piet, hij...
Dit lieve meisje woont in Afrika. Ze heet Abibabou en heeft hele mooie kleren die typisch zijn voor Africa. Kijk jij eens mee welke kleren ze heeft? Zo leer je de traditionele klederdracht wat beter kennen!
Jij kan in dit spel raden welke vormen de Teletubbies maken. Je kan ineens de vormen in het Engels leren!