Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/spelik/public_html/zoeken_functies.php on line 92
winx kussen en andere spelletjes - gratis op www.ik.be
 
nextJe zocht op: winx kussenSpel > winx kussen
Andere winx kussen spelletjes:
Speel Winx memory door telkens 2 dezelfde personages aan te duiden!
Maak deze Winx puzzels van de verliefde feetjes met hun vriendjes!
Kies welke Winx Fee jij aankleedt voor Halloween!
Vind alle nummers tussen deze prentjes van winkelende Winx girls!
Reken met Bloom van Winx op Valentijn deze Liefdesrekensommen uit!
Verbind de cijfers in de juiste volgorde en er komt een mooi prent van Winx te voorschijn!
Stel de nieuwe kleding van het feetje Stella samen. Leef je echt in in de Winx Club met dit spel!
Leer vliegen samen met de leden van de Winx club. Probeer alle hindernissen te ontwijken, maar neem de magische bloemen mee voor extra punten. Laat je fantasie er maar op los en de magie zal herleven!
Speel memory met Winx plaatjes en train je hersenen op deze manier!
Onze meisjes van Winx Club gaan even undercover en krijgen een andere naam. Ondertussen gaan ze op mode avontuur. Welke outfits vind je het leukste?
Winx Club the Movie - Wij zijn Winx
De heksen willen Alfea's Magical Processing Unit overnemen. In het WPU worden eeuwenoude elfengeheimen bewaard. De heksen hebben een virus gemaakt dat het WPU moet aanvallen. Fee Tecna heeft echter een bug scanner gemaakt...
Winx op het strand: geef hen een spetterende zomerse outfit om te schitteren on the beach.
Winx Club - Intro
Maak Bloom van de Winx Club zo mooi mogelijk op en laat haar schitteren. Gebruik je eigen magie en creativiteit om de hipste look te creeren!
Kleed Tecna van Winx zo schitterend mogelijk aan. Kies tussen haar shiny, glitterende kleren en geef haar een prachtige outfit die de glitter en glamour waard is!
Speel dit hippe en leuke Winx opmaken spelletje. Kies tussen de meiden van de Winx Club, Stella, Bloom of Flora, en kies uit hun magische garderobe de leukste en coolste outfit. Laat je fantasie en creativiteit er op los en...
De kleine feetjes van de Winx Club zijn door een fout van professor Wizgiz vermenigvuldigd. Lord Darkar is boze dingen met hen van plan. Gelukkig heb je de toverstaf van Ms. Faragonda om de klonen te vangen en hen te redden....
Kleed dit meisje uit de Winx club zo hip mogelijk aan. Kies tussen alle coole outfits in haar garderobe.
Met dit super leuke spel kan je je eigen Winx meisje maken: kies hoe je haar haar wil, de kleur ervan, de ogen, de huid, de kleren en schoenen en veel meer. Probeer dit coole spelletje en laat je fantasie de vrije loop!
Maak deze mooie puzzel met Flora en Stella erop. Je kan kiezen tussen Normal en Zor (moeilijk). Sleep de puzzelstukjes naar de juiste plaats. Wanneer je je pijltje op 'Goster' laat rusten, kan je de prent al zien. Klaar voor...
Nu krijg jij volledige vrijheid om de Winx meisjes op te maken! Kies de hipste en meest fab outfit!
Maak dit leuk Winx Club meisje dat enorm goed met vloeistoffen overweg kan, eens super mooi. Kies echte feeenkleren uit, daarna kan jij jouw resultaat bewonderen!
Maak dit mooie feetje van de Winx Club op; het feetje dat eerst nog op de aarde heeft gewoond, alvorens ze wist dat ze over speciale krachten beschikt. Geef haar nu een spetterende outfit die bij haar nieuwe identiteit past.
Help dit knappe feetje Bloom van Winx Club, de fee van het vuur, aan te kleden. Welke kledij vind jij het leukste bij haar passen? Nu mag jij kiezen!
Maak het huis van de Winx Club meiden op en plaats ze erin, evenals enkele knappe jongens. Versier alles zo mooi mogelijk naar je eigen fantasie. Laat de magie maar de ronde doen!
Al ooit styliste geweest van een fee? Waan je nu een echte styliste of misschien wel een toverfee, die Bloom van Winx Club kan omtoveren en haar een schitterende outfit kan geven. Je kan kiezen uit de meest wonderlijke en...
Help jij de Winx meiden een super outfit te geven? Maak ze zo mooi mogelijk op, jij mag zelf kiezen hoe!
Help Bloom van Winx zo prachtig en schitterend mogelijk aan te kleden zodat ook zij vol glitter bij het kasteel kan staan. Kies de leukste kleren voor haar uit, zodat ze zich een echte fee kan voelen!
Kleur deze prachtige prent van de fee Bloom van de Winx Club in en beleef de magie!
Kies je eigen Winx meisje uit en laat haar groeien door zoveel bellen te pakken als je kan. Bewegen gebeurt dankzij je pijltjes. Let wel op dat je geen bellen neemt die groter zijn dan je Winx favoriet, want dan is het...
Geef Stella van Winx een spetterende outfit die bij haar past. Kies de kleren en accessoires die jij het mooiste vindt en kleed haar in jouw stijl aan!
Monsters vallen Magix aan en de Winx staan klaar om hun krachten te gebruiken. Ga jij hen helpen? Je kiest een Winx meisje uit, selecteert een kracht door erop te klikken en je kiest een energiepeil. Let op, want niet elke...
Kies je favoriete Winx en maak haar op. Kies de leukste schmink, kleur haar haar en kies een coole kleur van lippenstift. Doe je best, want ze kan zichzelf in de spiegel zien.
Maak Musa van de Winx Club zo mooi, betoverend en fantasierijk op. Creer een eigen stijl voor de coole Musa van Winx!
Maak Flora van de Winx Club zo mooi en betoverend mogelijk op. Creer een fantastische outfit voor haar!
Maak de Winx Club meisjes op voor een avontuurlijk dagje uit.
Kies je favoriete Winx personage in de leukste houding en kleur dit plaatje in zoals jij zelf wil!
Nu bepaal jij zelf hoe Gardenia eruit ziet en wie erin mag lopen. Stel koppels samen, maak avonturen mee en gebruik je fantasie!
Kleur deze mooie prent van de bekende en knappe feetjes van Winx in.
Deze Winx Club puzzel is zeker de moeite om te maken, want het is een hele mooie tekening. Bovendien staan alle Winx meiden erop: Stella, Bloom, Flora, Musa, Layla en Tecna! Droom weg in dit plaatje!
Maak deze Winx Club legpuzzel met verliefde koppels: Sky en Bloom, Stella en Brandon, Tecna en Timmy, Musa en Riven, Flora en Helia. Ondertussen geniet Layla van het vrijgezellen leven!
Zin om de Winx meiden eens een echte fashion outfit te geven? Hier op ik.be kan het! Jij mag nu kiezen wie welke kleren aandoet!
Kleur fee Flora in in de meest prachtige kleuren en laat haar schitteren!
Kleur deze prachtige plaat in met de meiden van Winx erop! Je kan heel veel kleuren in deze prent!
Jij kan nu bepalen hoe Bloom er volgens jou het leukste uitziet: kies haar haarkleur, de kleur van make up en de kleur van haar ogen. Bewonder haar nadien!
Winx Club - Enchantix
Puzzel de stukjes ineen en vervolledig deze prachtige prent van het Winx meisje Musa en daarna kan je wegdromen.... Begin er alvast aan!
Een mooie kleurprent van het lieve fee meisje uit de Winx Club.
Winx Club clips - Way of Sirenix
Winx Club clips - Sirenix
Maak deze puzzels van Winx die helemaal door elkaar gemixt werden!
Ga mee met zeemeermin Lajla van Winx Club op avontuur en verzamel alle dingen die je kan gebruiken!
Maak het huis van de Pixies van Winx op. Kies hun bedjes, lampjes en waar alles staat!
In dit spel kan je het leslokaal van de Winx Pixies opmaken! Versleep alles en maak er een gezellige kamer van.
In dit spel kan je Bloom en Sky van Winx aankleden voor een super romantische date of een huwelijk!
Maak deze puzzel van de Winx film het Geheim van het Verloren rijk!