Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/spelik/public_html/zoeken_functies.php on line 92
Zocht je woord zoeken met letters? Gevonden op ik.be
 
nextJe zocht op: woord zoeken met lettersSpel > woord zoeken met letters
Andere woord zoeken met letters spelletjes:
Er zijn vele woorden verstopt die over de Flinstones gaan. Jij kan alle woorden vinden in dit kruiswoordraadsel!
Vul de juiste Engelse woorden in in dit leerrijke spelletje!
In het bos spelen Konijn, Teigetje en Uil een leuk spel. Neem eens een kijkje en misschien mag je wel meedoen. Uit een grote doos haalt Teigetje letters, jij moet het voorwerp aanduiden dat overeenkomt met het woord.
Welke Engelse woorden ken jij die met Nieuwjaar te maken hebben? Kan jij het antwoord raden? Je mag op een aantal letters klikken om te zien of die voorkomt in wat je moet raden. Bovenaan aan de ballonnen zie je hoeveel...
Weet jij vele woorden die met de verjaardag van Sinterklaas te maken hebben? Jij mag dan dit kruiswoordraadsel invullen!
Ken jij wel voldoende over de Europese Unie om dit kruiswoordraadsel in te vullen? Ga dankzij dit spel je kennis na of breid hem nog meer uit!
Speel dit lingo spelletjes waarbij je op tijd Engelse woorden moet vormen.
In dit educatieve spelletje kan je de kleuren in het Engels leren! Sleep de juiste kleurpotloden naar de Engelse woorden. Klik daarna op "check" om na te kijken of je alles juist hebt.
Kan jij uitrekenen hoeveel deze 2 scholen vissen met elkaar vermenigvuldigd zijn? Verzamel het juist aantal visjes voor je antwoord.
In dit spel kan je met Caillou leren spellen. Kies de woorden uit die je wilt spellen. Klik daarna op de blokjes met de juiste letters en sleep hen naar de plaats van diezelfde letter in het woord.
Probeer de juiste Sinterklaas woorden te raden, voor Sinterklaas ingekleurd is!
Vul de juiste letters in om de Engelse woordjes weer volledig te maken.
In dit spel is het de bedoeling dat je aanduidt welke Engelse woordjes beginnen met de medeklinkers die werden gegeven.
In dit spel kan je met dora enkele korte Engelse woordjes leren spellen!
In dit spel kan je Engels leren. Klik op de woorden die met de gegeven letter beginnen (in het Engels).
Luister naar dit verhaal en lees zelf bepaalde woordjes mee! De woordjes die je zelf moet voorlezen, zijn afgebeeld.
Luister naar dit gedichtje over buitenspelen. Je kan ook zelf met de woordjes meelezen.
Speel mee met Woody van Toy Story en maak leuke Engelse woorden.
Ken jij Woody Woodpecker uit de tekenfilmserie Woody Woodpecker? Woodpecker is het Engelse woord voor specht. Hier vind je enkele kleren voor hem.
Speel samen met Dora Bingo op een leuke manier! Je kan woordjes in het Engels en in het Spaans leren. Deze keer is bingo niet met cijfers maar met prentjes om het leuker te maken!
Jij moet raden welke zin de bij heeft gemaakt. Klik op de letters om de juiste woorden te vinden.
Vraag iets aan Stella en zij zal je vraag beantwoorden, want in dit spel is Stella van Winx Club een waarzegster!
Speel dit spel, een leuke en interessante quiz over iets waar eigenlijk iedereen meer over zou moeten weten: de Europese Unie. Ga na of jij op minstens de helft van de vragen juist kan antwoorden en leer ook heel wat bij!
Weet jij wat het nieuwe jaar zal brengen? Ben je benieuwd, stel dan je vragen aan de glazen bol die zal antwoorden!
Oh nee, de piratenschat van Dora is gestolen. Jij kan haar helpen om de diamanten en het goud opnieuw te verzamelen. De schat ligt verspreid op het piratenschip. Luister goed naar Dora, zo leer je misschien zelf een paar...
Speel dit spannende bordspel van de Flintstones in Bedrock. Je kan het spel met meerdere mensen spelen. Het is in het Engels, maar je zal de meeste dingen wel begrijpen. Zo leer je misschien nog meer Engelse woordjes :)
Speel dit leuke en educatieve zoek spelletje met Nijntje het schattige konijntje, bekend van televisie. Leer samen met Nijntje, in het Engels Miffy, het juiste eten zoeken. Je hoeft hiervoor geen Engels te kennen, het enige...
Een soort pacman spel. Hierbij leer je ineens woorden te vormen, dus is het ook een educatief spel. Gebruik je pijltjes om naar de juiste letters te lopen, in de juiste volgorde. Verzamel onderweg de pindanootjes en ontwijk...
In dit High School Musical spel moet je vragen beantwoorden over de Disney film met onder andere de knappe Zac Efron, de mooie Vanessa Anne Hudgens en de mooie Ashley Tisdale. Daarna kan je een basketbal spelletje spelen!
Tetris is een computer- puzzel spel. De naam is afgeleid van het Griekse woord voor vier: tetra, omdat ieder blokje uit vier vierkantjes bestaat.
Pompoenen, griezelige figuren, schrikken, je verkleden. Dit zijn allemaal kernwoorden die bij Halloween passen. Of SpongeBob bij halloween past, daar moet je zelf over oordelen. Fun verzekerd in deze bomberman variant van...
Vind jij alle kleine Spongebob figuurtjes die verborgen werden in dit online Spongebob spelletje? Het is een zoek en vind spelletje, dus zorg ervoor dat je alle Spongebobs vindt!
Kan jij alle verschillen vinden in dit Monsters en Co spelletje? Als het je lukt, mag je een level hoger spelen.
Vind jij alle verschillen in dit online Hercules spel?
Doe je best en vind alle verschillen in deze leuke en vrolijke Valentijnsprentjes!
Kan jij de verschillen vinden in deze Bolt zoekplaatjes? Duid ze allemaal aan!
Speel dit Wreck It Ralph spel van de nieuwe Disney film!
Speel Balletje Balletje met Zwarte Piet en zoek de pepernoot!
Probeer alle Kermit de kikkers te vinden in dit Muppets spel!
Help Maja om alle potten honing te verzamelen. Doe dit door alle andere voorwerpen eronder te laten verdwijnen. Heb je 3 dezelfde dingen op een rij of een kolom kunnen plaatsen, dan verdwijnen die.
Zoek alle verborgen voorwerpen in dit spel van de Schone Slaapster!
Het is tijd om je zoekvaardigheden te gebruiken om verborgen voorwerpen te vinden in het Muppets plaatje. Vind de verborgen voorwerpen in korte duur voor een hoge score. Als je verkeerd klikt, verlies je 20 seconden. Veel...
Vind jij alle verschillen in de plaatjes van Phineas en Ferb?
Vind jij de verschillen in deze prentjes van Ratatouille de Disney film?
Waar zijn alle pompoenen? Let goed op, daarna worden ze omgedraaid. Klik elke keer op 2 dezelfde pompoenen, maar pas op want ze veranderen steeds van plaats!
Weet jij waar alle vriendinnen van Strawberry Shortcake verborgen zijn? Vind hen allemaal!
Vind jij de zes cirkels in deze prent?
Zoek samen met Mickey en Pluto dezelfde prentjes door erop te klikken!
In de verschillende prentjes van Pocahontas zijn er enkele gelijkenissen. Vind deze voorwerpen en speel dit leuke spel uit!
Vind jij de verschillen tussen de plaatjes? Het zijn allemaal prentjes van Smurfen! Behaal een hoge score. <br /><br
Help het konijn de eieren te vinden in het oerwoud.
<b>Behaal de hoogste score!!!</b> <br /><br /> Dit spel is een "snake" variant. Probeer zoveel mogelijk kaas te eten, maar let op voor de muizenvallen die verschijnen! <br /><br...
De Kerstman strooit ook graag met snoepjes. Ga ernaar op zoek en maak jezelf en de Kerstman gelukkig.
Als je van 'zoek de verschillen' spellen houdt, zal je zeker van dit spel houden! Het is volop zomer en op het strand is er precies al veel sfeer!
De schattige Paashaas is eigenlijk een hele goede danser! Help hem om een coole dans outfit uit te zoeken, zodat hij een speciale Paasdans kan maken!
In deze plaatjes van de Disney film Rapunzel moet je goed zoeken om de kleine prentjes in terug te vinden. Klik erop en ga naar het volgende level.