Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/spelik/public_html/zoeken_functies.php on line 92
www.winx club games.be gevonden op www.ik.be
 
nextJe zocht op: www.winx club games.beSpel > www.winx club games.be
Andere www.winx club games.be spelletjes:
invoegen http://psc.disney.go.com/abcnetworks/toondisney/games/pack_the_house/HouseOfMouse.swf
Mickey Mouse - Clubhouse intro
De heksen willen Alfea's Magical Processing Unit overnemen. In het WPU worden eeuwenoude elfengeheimen bewaard. De heksen hebben een virus gemaakt dat het WPU moet aanvallen. Fee Tecna heeft echter een bug scanner gemaakt...
Nu krijg jij volledige vrijheid om de Winx meisjes op te maken! Kies de hipste en meest fab outfit!
Maak het huis van de Winx Club meiden op en plaats ze erin, evenals enkele knappe jongens. Versier alles zo mooi mogelijk naar je eigen fantasie. Laat de magie maar de ronde doen!
Help jij de Winx meiden een super outfit te geven? Maak ze zo mooi mogelijk op, jij mag zelf kiezen hoe!
Kies je favoriete Winx en maak haar op. Kies de leukste schmink, kleur haar haar en kies een coole kleur van lippenstift. Doe je best, want ze kan zichzelf in de spiegel zien.
Maak de Winx Club meisjes op voor een avontuurlijk dagje uit.
Kleur deze prachtige plaat in met de meiden van Winx erop! Je kan heel veel kleuren in deze prent!
Winx Club - Enchantix
Winx Club clips - Way of Sirenix
Winx Club clips - Sirenix
Ga mee met zeemeermin Lajla van Winx Club op avontuur en verzamel alle dingen die je kan gebruiken!
De werkpieten willen graag nog een race houden alvorens ze de Club van Sinterklaas afwerken. Probeer te winnen!
Vind de glittersterren die verstopt werden in deze prentjes van Winx Club!
Stel de nieuwe kleding van het feetje Stella samen. Leef je echt in in de Winx Club met dit spel!
Leer vliegen samen met de leden van de Winx club. Probeer alle hindernissen te ontwijken, maar neem de magische bloemen mee voor extra punten. Laat je fantasie er maar op los en de magie zal herleven!
Vraag iets aan Stella en zij zal je vraag beantwoorden, want in dit spel is Stella van Winx Club een waarzegster!
Onze meisjes van Winx Club gaan even undercover en krijgen een andere naam. Ondertussen gaan ze op mode avontuur. Welke outfits vind je het leukste?
Winx Club the Movie - Wij zijn Winx
Ilona - Winx <br /> uit Winx Club the Movie
Je bent misschien wel een fan van de meiden van Totally Spies, maar ben jij zelf wel een Spy? Kan jij deze coole spionnen vervoegen in hun club? Doe hier de test en kom het te weten!
Winx Club - Bloom, fee van dromen en magie
Winx Club - Intro
Kleed Bloom van de Winx Club zo fantasierijk mogelijk aan. Stel een leuke outfit samen, kies uit haar mooie kleren. Je kan haar ook schminken, haarkleur veranderen en superleuke accessoires geven. Laat Bloom schitteren!...
Maak Bloom van de Winx Club zo mooi mogelijk op en laat haar schitteren. Gebruik je eigen magie en creativiteit om de hipste look te creeren!
Speel dit hippe en leuke Winx opmaken spelletje. Kies tussen de meiden van de Winx Club, Stella, Bloom of Flora, en kies uit hun magische garderobe de leukste en coolste outfit. Laat je fantasie en creativiteit er op los en...
De kleine feetjes van de Winx Club zijn door een fout van professor Wizgiz vermenigvuldigd. Lord Darkar is boze dingen met hen van plan. Gelukkig heb je de toverstaf van Ms. Faragonda om de klonen te vangen en hen te redden....
Kleed dit meisje uit de Winx club zo hip mogelijk aan. Kies tussen alle coole outfits in haar garderobe.
Maak dit leuk Winx Club meisje dat enorm goed met vloeistoffen overweg kan, eens super mooi. Kies echte feeenkleren uit, daarna kan jij jouw resultaat bewonderen!
Maak dit mooie feetje van de Winx Club op; het feetje dat eerst nog op de aarde heeft gewoond, alvorens ze wist dat ze over speciale krachten beschikt. Geef haar nu een spetterende outfit die bij haar nieuwe identiteit past.
Help dit knappe feetje Bloom van Winx Club, de fee van het vuur, aan te kleden. Welke kledij vind jij het leukste bij haar passen? Nu mag jij kiezen!
Al ooit styliste geweest van een fee? Waan je nu een echte styliste of misschien wel een toverfee, die Bloom van Winx Club kan omtoveren en haar een schitterende outfit kan geven. Je kan kiezen uit de meest wonderlijke en...
Kleur deze prachtige prent van de fee Bloom van de Winx Club in en beleef de magie!
Maak Musa van de Winx Club zo mooi, betoverend en fantasierijk op. Creer een eigen stijl voor de coole Musa van Winx!
Maak Flora van de Winx Club zo mooi en betoverend mogelijk op. Creer een fantastische outfit voor haar!
Deze Winx Club puzzel is zeker de moeite om te maken, want het is een hele mooie tekening. Bovendien staan alle Winx meiden erop: Stella, Bloom, Flora, Musa, Layla en Tecna! Droom weg in dit plaatje!
Maak deze Winx Club legpuzzel met verliefde koppels: Sky en Bloom, Stella en Brandon, Tecna en Timmy, Musa en Riven, Flora en Helia. Ondertussen geniet Layla van het vrijgezellen leven!
Een mooie kleurprent van het lieve fee meisje uit de Winx Club.