Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/spelik/public_html/zoeken_functies.php on line 92
zeemeermin barbie mieja gevonden op www.ik.be
 
nextJe zocht op: zeemeermin barbie miejaSpel > zeemeermin barbie mieja
Andere zeemeermin barbie mieja spelletjes:
Speel hier het spel uit de Barbie film met Barbie als Zeemeermin. Kies een mooie staart uit voor Merliah en verzamel alle leuke voorwerpen onderweg!
Een huwelijksgebak voor een zeemeermin? Waarschijnlijk de eerste keer dat je dat ziet. Hier kan je er zelf één maken!
Speel dit superleuke zeemeerminnen spel. Doe eerst enkele kleine mini spelletjes, waarmee je geld kan verdien om kleren, kapsels en juwelen te kopen. Kleed daarna je zeemeermin aan zoals jij het wilt!
In de oceaan heeft Ariel veel plezier met haar vriendjes. Ze gaan winkelen op zoek naar mooie kleren en nieuwe accessoires. Jij kan Deze kleine mermaid helpen coole dingen uit te kiezen! Wat echt superleuk is aan dit...
Ga mee met zeemeermin Lajla van Winx Club op avontuur en verzamel alle dingen die je kan gebruiken!
Prinses Ariel speelt graag in de zee met haar vriendjes!
Jij kan nu een puzzel maken van de populaire serie H20 Just Add Water over 3 zeemeerminnen die vriendinnen zijn.
Wie vindt het niet leuk om in een mooie omgeving te wonen? Deze zeemeermin in elk geval wel en heeft graag kleurrijke visjes en planten om zich heen. Jij kan haar woonplaats nu mooi versieren en haar blij maken!
Help Dora om het strand en de zee proper te houden. Met een superkrachtige stofzuiger kan je alle blikjes, papier en andere rommel opzuigen. Op die manier maak je het strand weer mooi en als zeemeermin Dora help je zo alle...
In dit spel kan je een Valentijnskaart of Valentijnsdoosje maken om het daarna aan iemand te geven. Op zowel het doosje als de kaart staat een leuke prent van Ariel De Kleine Zeemeermin.
In de Oceaan organiseert Koning Triton, de vader van Ariel de Kleine Zeemeermin, een wedstrijd. Win van je tegenstanders door hen langs boven te raken. Verzamel de zeesterren voor punten!
Dit meisje is net 16 geworden, maar werd ook betoverd. Voortaan is ze, elke keer ze water aanraakt, een zeemeermin. Gelukkig kan ze zelf kiezen hoe haar staart eruit ziet! Help jij mee kiezen?
Leg de door elkaar gehusselde puzzelstukje weer op hun plaats en er zal een prent van de zeemeerminnen van H20 verschijnen!
In het water worden de beste vriendinnen Emma, Cleo en Ricki alle 3 zeemeerminnen. Maak deze H20 puzzels!
Dit is een online legpuzzel van de 3 zeemeerminnen van H20.
Speel een memory spel met de zeemeerminnen Cleo, Rikki en Emma van H20!
Een puzzel met Triton, Ariel en de vriendjes van de kleine zeemeermin in de oceaan.
Hoe leuk is het in de zee? Onze kleine zeemeermin heeft alvast veel plezier met haar vriendjes! Het wordt een dag om nooit te vergeten :)
Ken jij de grappige krab van Ariel de zeemeermin, schilder snel deze kleurprent!
Kan jij deze schuifpuzzel van de zeemeerminnen van H20 weer in orde brengen?
Je vindt bij deze H20 spelletjes een puzzel van Rikki, Cleo en Emma, de drie zeemeerminnen van H20.
Kleur deze prent in van de zeemeerminnen van H20 Just Add water: Rikki, Cleo en Emma.
Eric en Ariel de kleine zeemeermin houden van elkaar. Kleur deze prachtige online kleurprent in!
Heb je zin in een mooie vertoning waterballet? Wie zou dit nu beter kunnen dan de geliefde kleine zeemeermin? Kies de mooiste dansbewegingen uit en klik op 'next' om het spektakel te zien.
Kan jij alle puzzelstukjes ineen laten passen? De kleine zeemeermin zal blij zijn!
De Kleine Zeemeermin - Diep in de zee <br /><br /> Meezingliedje
Peter Pan en Tinkerbel neemt Wendy mee naar een heel speciaal land: het magische Neverland! Droom weg bij deze puzzel met een elfje en zeemeerminnen!
Ken jij het verhaal van Ariel de kleine zeemeermin en van Eric, haar prins? Hier heb je alvast een mooie plaat om te schilderen!
Ariel de kleine zeemeermin wil graag bij haar prins zijn. Jij kan haar helpen door haar mooi aan te kleden, waardoor de heks haar naar haar prins zal sturen. Doe dus heel goed je best!
Maak nooitgedachtland van Peter Pan en Tinkelbel zo prachtig mogelijk, waardoor nooitgedachtland een waar droomparadijs wordt met elfjes, zeemeerminnen, toverachtige paddestoelen, prachtige bloemen en allerlei...
Laat Barbie in haar mooie wagen rijden in deze race. Als je snel genoeg bent, kan je winnen.
Kies hier een niveau (een is het gemakkelijkste om te spelen) en plaats de puzzelstukjes van deze Barbie prent op de juiste plaats.
In het bos heeft Barbie een Baby Eenhoorn gevonden. Verzorg deze eenhoorn eerst en geef hem daarna leuke accessoires. Ook Barbie krijgt een mooi jurkje en schitterende juwelen. Je kan haar zelfs een ander kapsel geven!
Het is zomer en dan gaat Barbie naar het strand om te surfen. Geef haar een leuke surfoutfit om een plezante zomerdag te beleven tijdens de vakantie!
Geef Barbie een Kerstmis makeover!
Geef Barbie een leuke outfit om te rolschaatsen!
Dit is een hele sportieve Barbie: ze speelt graag Basketbal. Kan jij ervoor zorgen dat Barbie er sportief, maar nog steeds modieus blijft uitzien?
In dit spel kan jij Barbie aankleden voor een leuk avondje uit met haar vriendinnen!
Kleed Barbie aan als een echte rockster voor haar rockconcert!
Ben je een fan van Barbie en van Hello Kitty? Speel dan dit spel, want hier heeft Barbie Hello Kitty kleren en accessoires!
Ook Barbie gaat weer studeren: ze gaat naar de Universiteit. Geef haar een leuke studeer look!
In dit spel kan je Barbie aankleden zoals jij het graag zelf wilt!
Ga mee met Barbie naar strand en beleef de beste zomerdag ooit!
Kleur deze prent van Barbie met haar Pony in!
Je kan in dit Barbie spel verschillende legpuzzels van Barbie maken.
Help Barbie allerlei lieve dieren te genezen en te verzorgen. Volg de aanwijzingen.
Op een dag probeert Barbie Scooby Doo te zoeken in een spookhuis, kan jij hem vinden?
Kan jij vinden waar de magische schoenen van Barbie verstopt zijn?
Ook Barbie wil dat haar lief hondje er mooi uitziet. Kies de leukste kleedjes voor haar chihuahua uit en ga daarna naar een sprookjesland.
Wanneer Barbie op reis gaat naar de hoofdsteden van de mode, zijn er enkele verschillen in de foto's van Barbie en haar vriendinnen. Vind jij alle verschillen snel?
Probeer samen met Barbie en Spongebob je geheugen te trainen door de prentjes te onthouden!
In dit spel is Barbie een goede fee die heel snel al haar kleine feetje moet aanklikken om hen te bevrijden!
Barbie als Rapunzel, net zoals in de film! Hier kan jij Barbie zo mooi mogelijk aankleden en opmaken, zodat ze kan schitteren bij haar prins! Klik op de borstel om het haar te veranderen, op de verf voor de jurken, op de...
Samen met barbie kan je in dit spel de coolste kleren zelf maken in je eigen stijl! Wanneer je het goed doet, zal je succes hebben in een fashion show en wie weet ook bij Ken!
Wil jij Barbie helpen met een magische make over? Wanneer deze makeover supergoed gelukt is, mag ze over de cover van een mode tijdschrift staan en dat is nog niet alles: je kan zelf de kaft van dit tijdschrift afprinten en...
Help Ken om Barbie een genezende kus te geven. Enkel vinden de verpleegster en de huisdieren dit niet echt leuk. Laat Ken Barbie genezen door haar stiekem te kussen.