nextJe zocht op: zelf besturenSpel > zelf besturen
Andere zelf besturen spelletjes:
K3 - Geloof in jezelf <br /> Uit het album: Alice in Wonderland - De musical (2011)
Speel dit Halloween spel waarbij je pompoenen van dezelfde kleur op een rij moet krijgen.
Weet jij waar alle plaatjes van Totally Spies nog verborgen liggen? Duid steeds dezelfde aan en word een echte Spy!
In dit spel kan je zelf kledingstukken maken! Luister naar wat Miss Piggy van de Muppets vraagt en maak mooie jurken en prachtige accessoires in leuke stofjes!
Je geheugen trainen op een leuke manier? Dat is zeker mogelijk. Speel hier Cars memorie, een spelletje dat je geheugen zal verbeteren met leuke prentjes uit de populaire film Cars. Druk op 'undefined' en begin te spelen....
In dit puzzelspel vind je een mooie foto van de Golden Gate Bridge in San Francisco, je kan zelf het aantal puzzelstukjes kiezen!
In dit Wall E spelletje kan je online bejeweled spelen met de robotjes Wall E en Eva door gewoon minimum drie dezelfde prentjes op een rij te hebben.
Leg alle puzzelstukjes op de juiste plaats om de familie van Peppa Pig in een trein te kunnen zien. Je kan zelf het aantal puzzelstukken kiezen in deze Peppa Pig online puzzel.
Voor Violetta is haar dagboek heel belangrijk. Ze schrijft er alles in op, de gebeurtenissen, haar dromen en zelfs liedjes. Dit is een online legpuzzel van Violetta en haar dagboek die jij kan maken!
Dit is een online legpuzzel van een sneeuwelfje. Heb je er zelf nog geen gezien, maak dan deze puzzel en bewonder dit speciale elfje!
In het bos heeft Barbie een Baby Eenhoorn gevonden. Verzorg deze eenhoorn eerst en geef hem daarna leuke accessoires. Ook Barbie krijgt een mooi jurkje en schitterende juwelen. Je kan haar zelfs een ander kapsel geven!
Speel dit leuke Flintstones memory match spelletje en verbeter je geheugen. Onthou goed waar Pebbles en BamBam liggen en duid dan elke keer dezelfde prentjes aan!
Leer in dit spel hoe je een heerlijke, zelfgemaakte pizza kan maken. Je krijgt eerst het recept voor het pizzadeeg, dan kan je de pizza beleggen.
Geef jezelf een feestmakeover! Uiteraard begint die bij een wellnesskuur: een gezichtsbehandeling! Reinig je huid tot diep in de poriën en haal alle dagelijkse vuiligheid weg, zodat je een zuivere huid krijgt. ...
In dit spel leer je hoe je heerlijke druivenjam kan maken. Eerst pluk je zelf de druiven, volg dan de instructies om er jam voor op de boterham van te maken.
Heb jij al ooit met een limousine gereden? Wel, in dit spel mag je er zelfs mee racen. Probeer elke level te halen door snel en behendig doorheen de straten te racen.
Speel memory met Fifi en onthou op welke plaatsen haar bloemenvriendjes zich verstopt hebben. Draai elke keer de kaartjes met 2 dezelfde Bloemenvriendjes van Fifi om!
Ga naar het nieuwe haarsalon en laat je haar knippen in een leuk model: kort of lang haar, zoals je zelf wilt. Daarna kan je je haar laten kleuren. Uiteindelijk kan je nog een coole accessoire uitkiezen om helemaal te...
Het is de eerste schooldag en dus tijd om je boekentas te maken. Je hebt weinig tijd, want je bent al laat. Vind al je schoolspulletjes die je hebt laten slingeren in je kamer, keuken en zelfs op de schoolbus!
Probeer het water niet uit je mond te laten lopen bij dit smakelijke memory spel! Je ziet heerlijke taarten en gebakjes. Onthou waar welke lekkernij ligt en duid steeds 2 dezelfde cakejes aan!
Een huwelijksgebak voor een zeemeermin? Waarschijnlijk de eerste keer dat je dat ziet. Hier kan je er zelf één maken!
Blijkbaar kan Dora ook wel eens ondeugend zijn. Nu probeert ze in de les zichzelf op te maken, zonder dat de lerares dit ziet. Lukt het haar?
In dit Monsters Inc spel speel je bejeweled. Plaats 3 of meer dezelfde monsters op een rij of een kolom om die te laten verdwijnen. Je krijgt punten hoe meer monstercombinaties je maakt!
Help Mike uit de animatiefilm Monsters en Co om zoveel mogelijk gilletjes te verzamelen. Dit doe je door telkens de 2 deuren met dezelfde monsters te openen. Onthou welke monsters achter welke deuren zitten, want de deuren...
Het is weekend en dus de moment om je wagen weer te laten blinken! Geef je auto een grondige schoonmaakbeurt met water en zeep! Doe het zelf in plaats van naar de carwash te gaan. Nadien kan je leuke kleren uitkiezen om...
Help Pingu en zijn vriendje Robby bij dit memory spel. Kan jij gemakkelijk onthouden waar je hetzelfde plaatje al eens gezien hebt?
Beertje Bruin wil 2 dezelfde bloempotjes uitkiezen. Kan jij hem helpen?
Speel Combo Card, een zenuwslopend spannend kaartspelletje! Het is de bedoeling dat je heel snel combo's maakt. Leg kaartjes van hetzelfde nummer of opeenvolgende nummers naast elkaar en maak zo combo's van 3 kaarten of...
In dit spel kan je leren hoe je je zelf je eigen Twix moet maken: heerlijke koekjes met chocolade en karamel!
In dit spel kan je zelf de echte, originele Pad Thai klaarmaken. Volg de instructies om Thais eten klaar te maken op strand!
Speel dit online spel met de Baby Disney Prinsesjes. Probeer alle hartjes van dezelfde kleur tegen elkaar te krijgen, zodat ze uiteindelijk allemaal van het scherm verdwijnen.
Speel memory samen met Knorretje van Winnie de Poeh. Onthou waar welke prentjes van Knorretje liggen. Duid daarna steeds 2 dezelfde plaatjes aan en speel dit spel uit!
Het is Vaderdag en je wilt je papa verrassen met een heerlijk zelfgemaakt gebak. Versier het daarna ook nog eens heel vrolijk!
Beleef volop plezier met dit Bubble spel en waan je terug in de Mayacultuur. Probeer de ballen van dezelfde kleur naar elkaar te schieten om hen te laten verdwijnen!
In dit spel kan je zelf een kinder badkamer inrichten. Kies de verf, de vloer, gordijnen, handdoeken, het bad, de douche en veel meer!
In dit spel kan je met Caillou leren spellen. Kies de woorden uit die je wilt spellen. Klik daarna op de blokjes met de juiste letters en sleep hen naar de plaats van diezelfde letter in het woord.
Bereid op kamp chicken wings of kippenvleugels. Kook zelf voor de andere kampeerders!
Als huisdier heb je een varkentje. Ook met varkentjes moet je vaak gaan wandelen. Laat dus jouw huisdier varken uit en kleed het eerst goed aan tegen de regen. Kies ook leuke regenkledij uit voor jezelf!
Bak de heerlijkste chocolade brownies helemaal zelf! Wil je het recept ook in het echt maken, vraag dan even eerst toestemming aan je ouders.
Ontwerp zelf je eigen laarzen volgens je eigen stijl! Kies de kleur, het ontwerp, het model en veel meer. Word modeontwerper dankzij dit spel en begin je eigen fashion boots lijn!
Een nieuw spelletje in het gamma van de Angry Birds spelletjes: Angry Birds koppels. Klik zo snel mogelijk op 2 dezelfde Angry Birds en probeer op die manier zo veel mogelijk koppels te maken!
Kan jij alle plaatjes van Caillou onthouden en waar ze liggen? Duid telkens 2 dezelfde aan en speel dit memory spel uit.
Help Eddie om zijn Basketbal game te winnen. Klik op minstens 3 basketballen van dezelfde kleur om ze van het spelbord weg te krijgen.
Speel bejeweled voor Valentijn. Probeer drie dezelfde voorwerpen op een rij of kolom te krijgen.
Speel dit nieuwe mahjongspel: mahjongg 3D. Klik op 2 dezelfde vrijliggende blokjes en speel zo heel de blokkenstapel weg!
Speel dit mooie memory spel van Prinses Lillifee online! In dit Lillifee spelletje is het de bedoeling dat je 2 dezelfde kaartjes omdraait. Kijk goed wat er op de kaartjes staat, onthou het en duid dan elke keer 2 dezelfde...
Speel eens tetris op een grappige en originele manier in dit \\\\\\\"Trollige Tetris\\\\\\\" spel. De blokjes hebben in dit spel een tekening. Zorg ervoor dat drie dezelfde tekeningen samen komen te liggen. Je...
Luister en kijk goed naar de volgorde van de Winnie de Poeh karakters. Klik daarna in dezelfde volgorde op hen!
Je kent Nicki Minaj vast wel en je zal haar speciale kledingstijl ook wel kennen! Hier kan je een kijkje nemen in haar kleerkast en zelf kiezen wat Nicki voor haar nieuwe optreden zal dragen!
Als tiener heb je wel eens last van puistjes, zwarte puntjes en andere onzuiverheden op je huid. Verzorg jezelf en maak je stralend voor een leuk feestje!
Bak de heerlijkste brownies helemaal zelf in dit spel!
Speel het spel Jungle Fruit dat gebaseerd is op het kaartspelletje Hoger Lager en het bordspel Mahjong. Klik op de vaten vooraan (die klikbaar zijn) als ze een hogere, lagere of dezelfde waarde hebben als jouw vat. Kan je...
In dit spel kan jij je lievelings Disney prinsesje maken! Kies het kapsel, de jurk, de juwelen en de make-up zelf uit!
Vind jij wat er anders is in deze - op het eerste gezicht 2 dezelfde - prentjes van My Little Pony?
Jij hebt een poesje gekregen, maar nu is het wel de bedoeling dat je die ook zelf verzorgt! Geef haar de verzorging die ze nodig heeft!
Help Maja om alle potten honing te verzamelen. Doe dit door alle andere voorwerpen eronder te laten verdwijnen. Heb je 3 dezelfde dingen op een rij of een kolom kunnen plaatsen, dan verdwijnen die.