Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/spelik/public_html/zoeken_functies.php on line 92
Je dagelijks plezier met zoekspelletjes nieuw bekom je hier
 
nextJe zocht op: zoekspelletjes nieuwSpel > zoekspelletjes nieuw
Andere zoekspelletjes nieuw spelletjes:
Dit lieve koppeltje wil elkaar graag een kusje geven voor Nieuwjaar op de schaatsbaan. Let op dat niemand hen ziet!
Dit jongetje is opgesloten in zijn kamer en de sleutel is zoek. Help hem te ontsnappen, zodat hij mee Nieuwjaar kan vieren!
Versier de lekkerste taart zo mooi als je kan, speciaal voor Nieuwjaar!
Licht, confetti, champagne en gezelligheid: dat is allemaal deel van Nieuwjaar! Kleur deze speciale Nieuwjaarskleurplaat in!
Aladdin - Een nieuw begin<br /><i>uit het album: Disney liedjes</i>
Kleed je heel stijlvol aan om het nieuwe jaar goed te beginnen!
Dit is een spelletje waar je de acteurs van Twilight New Moon kan aankleden.
Geef het meisje een kapsel make over zodat ze met haar vriendje kan afspreken.
Vier Chinees Nieuwjaar en laat alle lampions oplichten door de draak op tijd vuur te laten spuwen.
Het wordt een spetterend Nieuwjaarfeest. Je mag hiervoor wel een speciale outfit dragen met glitter en opvallende accessoires. Bekijk in dit spel al wat je wil aandoen.
Heb jij tijd om je nog snel om te toveren voor het Nieuwjaarsfeest?
Help de Sneeuwman om alle kaarsjes aan te maken voor het Nieuwe Jaar!
Op Nieuwjaarsavond kan je ook feest vieren. Geef Sky Breeze en Laling leuke kleren voor het feestje.
Welke Engelse woorden ken jij die met Nieuwjaar te maken hebben? Kan jij het antwoord raden? Je mag op een aantal letters klikken om te zien of die voorkomt in wat je moet raden. Bovenaan aan de ballonnen zie je hoeveel...
Wil jij voor Nieuwjaar je misschien wel Japans opkleden? Bekijk eens deze Japanse kledij!
Wees snel en klik op de pakjes, beertjes en ballonnen die voorbij komen. Hoeveel punten heb jij?
Marco Borsato, Danny de Munck, Sandra Reemer en Sjoukje Smit - Surprise Nieuwjaarslied
In dit kaartspelletje is het de bedoeling dat je de kaarten van op het spelbord wegspeelt door ze elke keer op een kaart hoger of lager van de stapel te leggen. Kan je niet verder, klik dan op de gedekte stapel en er zal...
Er is een Wijze, een koning, die gehoord heeft dat er een nieuwe wijze koning geboren werd. Hij ziet een ster die aanwijst waar de baby zich bevindt. De Wijze gaat op weg.
Speel bowling met oliebollen! Speciaal voor Nieuwjaar kan je champagneflessen probeer om te kegelen met oliebollen!
Help Diego met zijn nieuwe missie: met zijn snowboard wil hij baby dieren redden en hen weer naar huis brengen. Let op voor de andere dieren, stoor hen niet in hun rust.
Deze online legpuzzel is er één van Audrey uit de animatiefilm "De Lorax", zij is het meisje dat heel graag opnieuw een échte boom wil hebben.
Laat Dora op haar nieuwe bmx de beste parcours afleggen.
Geef populaire zangeres Rihanna een volledige makeover voor een nieuw concert!
Geef Spongebob een nieuw kapsel: lang, kort, krullen of stijl haar en dan kan je het haar nog kleuren in welke kleur ook!
Ga naar het nieuwe haarsalon en laat je haar knippen in een leuk model: kort of lang haar, zoals je zelf wilt. Daarna kan je je haar laten kleuren. Uiteindelijk kan je nog een coole accessoire uitkiezen om helemaal te...
Deze prinses heeft een hele rommelige paleiskamer, maar haar vriendinnen komen langs. Help de prinses om haar prinsessenkamer er opnieuw schitterend te laten uitzien.
Gisteren heeft Fred Flintstone een nieuwe wagen gekocht en hij wil ermee racen. Laat hem elk level uitspelen.
Een nieuw Angry Birds spelletje waarbij je moet onthouden waar de gele vogels zijn. Het is een beetje zoals het klassieke miner spelletje: klik je te vaak op de andere vogels, dan is het spel gedaan!
Help Mike uit de animatiefilm Monsters en Co om zoveel mogelijk gilletjes te verzamelen. Dit doe je door telkens de 2 deuren met dezelfde monsters te openen. Onthou welke monsters achter welke deuren zitten, want de deuren...
Puzzel deze prent van de kleine Prinses Sofia opnieuw heel!
Deze Salsa danseres heeft vanavond een wedstrijd en moet er dus stralend uitzien! Geef haar gezicht een schoonheidsbehandeling om haar huid proper te maken. Daarna kan je haar nieuwe make-up geven en haar look afwerken met...
Een nieuw spelletje in het gamma van de Angry Birds spelletjes: Angry Birds koppels. Klik zo snel mogelijk op 2 dezelfde Angry Birds en probeer op die manier zo veel mogelijk koppels te maken!
Je kent beroemdheid Raven-Symoné vast wel als Raven Baxter uit de Disney Channel serie That's So Raven. Geef haar een volledig nieuwe look of juist de kleren in haar eigen stijl.
Een nieuwe legpuzzel van de Hotel Transylvania animatiefilm!
Speel dit nieuwe mahjongspel: mahjongg 3D. Klik op 2 dezelfde vrijliggende blokjes en speel zo heel de blokkenstapel weg!
Een nieuw Angy Birds spel: schiet de Angry Birds weg en probeer op deze manier zoveel mogelijk ijsjes te vangen! Sommige ijsjes zijn meer punten waard dan andere. Behaal genoeg punten om naar het volgende level te gaan in...
Je hebt een nieuw huisdier gekregen: een labrador puppy! Geef hem een naam, een mooi hok, een grappige hoed en te gekke bril!
Geef het meisje Neytiri uit de film Avatar een nieuwe look!
Je kent Nicki Minaj vast wel en je zal haar speciale kledingstijl ook wel kennen! Hier kan je een kijkje nemen in haar kleerkast en zelf kiezen wat Nicki voor haar nieuwe optreden zal dragen!
Help de Chipettes rond te rijden in hun nieuwe wagen. Doe al je taken en rij weer naar huis, voor de tijd om is!
Het is Nieuwjaar en deze celebrities of beroemdheden willen elkaar graag een kusje geven. Let op dat de paparazzi hen niet zien!
Kleur deze vrolijke Kerstmis- en Nieuwjaarskleurplaten in!
Vind jij alle verschillen tussen deze plaatjes van de nieuwe Hobbit film (2012)?
Speel dit Wreck It Ralph spel van de nieuwe Disney film!
Speel het spel Jungle Fruit dat gebaseerd is op het kaartspelletje Hoger Lager en het bordspel Mahjong. Klik op de vaten vooraan (die klikbaar zijn) als ze een hogere, lagere of dezelfde waarde hebben als jouw vat. Kan je...
Op een exotisch eiland, heel ver is Taz terecht gekomen. Hij wil graag ontsnappen! Hiervoor moet hij alle beelden kapot maken. Dit kan hij enkel door de hesp te eten. Wees snel en let op dat niemand Taz opnieuw gevangen...
Frankie Stein is nieuw op Monster High. Kleed dit mooi monster meisje voor haar eerste dag op Monster High.
Frankie Stein uit Monster High heeft een nieuwe kleerkast voor monsterachtig kledij. Help haar kiezen wat te dragen vanavond...
Geef de nieuwste Disney Prinses Merida uit de film Brave nieuwe kleren!
Geef Paris Hilton nieuwe kleren, een ander kapsel, opvallende make-up en juwelen naar keuze!
Geef Prinses Pocahontas nieuwe kleren en maak een look waarvan jij vindt dat die bij haar past!
In dit spel kan je Hannah Montana knippen: verzorg haar haar, geef het een nieuw kleurtje, krul het of stijl het, knip het, laat het groeien en geef Hannah Montana's haar accessoires!
De Citroen Metropolis is een nieuwe hybride concept car. Maak deze coole puzzel!
Kleur deze vrolijke prent in waarin Mickey Mouse lesgeeft op de eerste nieuwe schooldag!
Speel piano in de bar voor mooie vrouwen! Druk de juiste toesten in om mooie muziek te krijgen. Je kan ook zelf een liedje spelen, het opnemen en opnieuw beluisteren!
Geef de dappere Prinses Rapunzel en haar kleine kameleon Pascal een nieuwe outfit voor hun spannende avonturen!