nextJe zocht op: zoo keeperSpel > zoo keeper
Andere zoo keeper spelletjes:
ssfs
Vind jij alle verschillen in deze leuke prentjes van de dierentuin?
Team Umizoomi - intro
Help net zoals Fred en Barney het ruimtemannetje Gazoo om weer naar huis te gaan!
In dit spel moet je je stad beschermen! Let erop dat de bollen niet bij de opening geraken. Je kan je stad verdedigen door de bollen naar dezelfde kleur te werpen. Vanaf 3 bollen van dezelfde kleur, verdwijnen ze.
Werk in de zoo en verzorg deze lieve giraf. Geef hem appels, was en droog hem en veel meer!
Voor Vaderdag gaan Papa Beer en zijn zoontje vissen in de beek. Maak deze mooie puzzel.
Op deze Flintstones kleurplaat zie je hoe sterk Bamm Bamm is. Hij is het buurjongetje van Fred Flintstone, de zoon van Barney en Betty.
De zoon van Will Smith, Jaden Smith, is bekend van de Disney Channel serie "The Suite Life of Zack & Cody". In 2010 speelde hij de rol van Dre Parker in de film The Karate Kid met Jackie Chan. In 2011 is hij...
Deze puzzel toont de gekke bende dieren die uit de New Yorkse Zoo ontsnapt zijn. Ze komen terecht op het eiland Madagascar. Maak deze grappige puzzel!
Oh nee, alle dieren ontsnappen uit de zoo! Kan jij ze terugvinden? Zoek goed en klik ze aan. Als je wil weten, hoeveel en welke dieren je nog moet zoeken, kijk dan links op het scherm.
In dit kaartspelletje is het de bedoeling dat je de kaarten van op het spelbord wegspeelt door ze elke keer op een kaart hoger of lager van de stapel te leggen. Kan je niet verder, klik dan op de gedekte stapel en er zal...