nextJe zocht op: zwarte piet spellenSpel > zwarte piet spellen
Andere zwarte piet spellen spelletjes:
Onze Zwarte Pieten zingen graag vrolijke liedjes. Jij onthoudt de volgorde waarin de Zwarte Pieten zingen en daarna geef jij de volgorde opnieuw aan. Probeer zo ver mogelijk te geraken in het spel!
Als tiener heb je wel eens last van puistjes, zwarte puntjes en andere onzuiverheden op je huid. Verzorg jezelf en maak je stralend voor een leuk feestje!
Speel Balletje Balletje met Zwarte Piet en zoek de pepernoot!
Samson en Gert - Sinterklaas en Zwarte Piet <br /> Uit het album: 20 Jaar Samson & Gert (2010)
Help zwarte Piet bij zijn klus om de juiste pakjes op tijd in de juiste schoorsteen te steken. Lukt het jou?
Sinterklaas - Zwarte Piet ging uit fietsen
Zwarte Piet ging uit fietsen... Help Piet de schoorsteen te bereiken voor de tijd om is. Let op dat je niet op de pepernootjes rijdt, want dan klapt je band! Verzamel de pakjes.
Help Sinterklaas en de Zwarte Pieten met het sorteren van de pakjes.
Speel Bowling mee deze Zwarte Pieten en probeer zoveel mogelijk speculaas poppen omver te gooien!
De Stoomboot van Sinterklaas is veel te zwaar. Zullen de pakjes nog wel op tijd aankomen? Help Zwarte Piet om ballonnen op te blazen, zodat de stoomboot veel lichter wordt!
Help Zwarte Piet om een Pepernoten boom te kweken. Weet jij hoe je de pepernoot kan laten groeien tot een boom vol pepernoten? Probeer eens verschillende flesjes uit!
Op Sinterklaasavond wandelen Zwarte Piet en het Paard van Sinterklaas over de daken om alle kindjes pakjes te geven. Kleur deze mooie prent in.
Verkleed Sinterklaas en Zwarte Piet of zoek de juiste kleding.
Doe stunts met Zwarte Piet op de Stoomboot van Sinterklaas en verzamel pakjes.
Speel pool met de Zwarte Pieten!
Wanneer pakjesavond voorbij is en alle kindjes hun geschenken hebben gekregen, gaat Sinterklaas weer vrolijk naar Spanje. Hij heeft nog enkele pakjes voor de Zwarte Pieten, die heel flink gewerkt hebben. Kleur deze mooie...
Op Sinterklaas stoomboot wordt hard gewerkt. De zwarte Pieten plaatsen alle pakjes samen en zorgen ervoor dat de stoomboot kan blijven varen en niet volloopt met water. Jij mag Zwarte Piet helpen door de kolen en het hout...
Sinterklaas en Zwarte Piet hebben een pakje voor jou bij, helemaal vanuit Spanje meegebracht op hun boot. Het geschenk zit helemaal tussen andere pakjes en je kan er pas aan, wanneer je alle andere geschenken hebt...
Blijkbaar willen sommige Zwarte Pieten alle pakjes al voor pakjesavond uitdelen. Help samen met de Hoofdpiet dit te voorkomen, ontwijk de pakjes met een rood lintje en verzamel de pakjes met een groen lintje!
Speel eens solitaire met Sinterklaas om in de gezellige sfeer van Sinterklaas te komen! Wil jij graag dit patience kaartspel spelen met Sinterklaas, stapel dan de kaarten opeen met de grootste onderaan en de andere...
Blijkbaar weet deze Zwarte Piet niet dat pepernoten gebakken moeten worden in plaats van gekookt, dus zorg ervoor dar de pepernoten niet in het water komen!
Op het heerlijk avondje van Sinterklaas staat Zwarte Piet in het donker op het dak. Er worden chocoladeletters naar hem gegooid, die hij moet opvangen en in zijn zak steken. Het is echter te donker voor Zwarte Piet, hij...
Help Sinterklaas en Zwarte Piet de vijf verschillen te vinden in dit prentje.
Speel met je vrienden dit leuke spel 3 op een rij of 'boter, kaas en eieren'. Degene die begint is Sinterklaas, de andere Zwarte Piet. Probeer als eerste jouw drie figuren op een rij te krijgen.
Speel een spelletje online Dammen samen met Prof Piet!
Maak deze online legpuzzel van Piet Piraat door alle puzzelstukjes weer in elkaar te laten passen.
In dit online tetris spel vind je Piet Piraat en zijn mannen op de Scheve Schuit. Vorm met de vallende blokjes onderin het laadruim van het schip 1 horizontale lijn. Wanneer je een lijn volledig vol krijgt, ontploft deze. ...
In dit spel moet je ZielePiet troosten, want hij heeft heimwee. Geef hem wat speelgoed dat hem niet aan Spanje doet denken en maak hem weer vrolijk!
De werkpieten willen graag nog een race houden alvorens ze de Club van Sinterklaas afwerken. Probeer te winnen!
Luister naar de muziek van deze band van Pieten!
Weet jij hoeveel Pieten er zijn?
Luister naar dit leuke Sinterklaas verhaal en kom in de sfeer van pakjesavond! Vergeet niet om het geluid aan te zetten!
Wil jij dit spel eens proberen en heel veel punten verdienen? Je krijgt veel punten als je drie dezelfde prentjes op een rij hebt, probeer hiervoor te zorgen!
Help jij Piet Piraat de leukste vissen te vangen? Je houdt je vangnet klaar en als er een visje voorbijkomt, klik je erop, zodat die verdwijnt. Probeer zo veel mogelijk vissen te vangen, zodat je naar een volgende level mag...
Speel dit leuke Piet Piraat spelletje, waarin je Berend zijn muts moet helpen vinden in een grote doolhof. Vind de muts zo snel mogelijk. Je kan met de pijltjes op je toetsenbord bewegen.
Piet Piraat en Groenbaard gaan een belangrijk duel aan. Ze spelen Boter, Kaas en Eieren. Help jij Piet Piraat om dit spelletje te winnen?
Maak jij deze grappige puzzel van Piet Piraat? Je versleept met je linkermuisknop een puzzelstukje naar de puzzel zelf op de plaats waar jij denkt dat het moet komen. Je kan de puzzelstukken draaien door op de spatiebalk van...
Piet Piraat - Eind Goed Al Goed
Kan jij heerlijke pepernoten in de mond van Smulpiet gooien? Hij zal je dankbaar zijn!
Piet Piraat - Halloween
Piet Piraat - Bitter Zeemanslied over de Zoute Zee
Piet Piraat - Is op vakantie
Piet Piraat - De Zeven Zeeën
Piet Piraat - Piratenmedley
Piet Piraat - Storm op Zee
Piet Piraat - Piet Piraat (Schip Ahoy)
Help Piet Piraat om de Scheve Schuit te besturen. Los tonnen zodat het schip van koers verandert.
Piet Piraat - Wij gaan duiken
Speel Patience of Solitaire met Studio 100 figuurtje zoals Mega Mindy, Samson, Piet Piraat en Kabouter Plop.
Iedereen op het kasteel van Assepoester heeft een mooi stickeralbum gekregen. Pieter laat zijn boekje echter op de grond vallen en alle stickers vallen eruit. Kan jij Pieter helpen om de stikkers op de juiste plaats in te...
In dit spel kan je met Caillou leren spellen. Kies de woorden uit die je wilt spellen. Klik daarna op de blokjes met de juiste letters en sleep hen naar de plaats van diezelfde letter in het woord.
Jij moet raden welke zin de bij heeft gemaakt. Klik op de letters om de juiste woorden te vinden.