Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/spelik/public_html/zoeken_functies.php on line 92
cake bakken spelletjes gratis op www.ik.be
 
nextJe zocht op: cake bakken spelletjesSpel > cake bakken spelletjes
Andere cake bakken spelletjes spelletjes:
Versier je eigen griezelige monster cupcake! Alle ingrediënten zijn er om een angstaanjagend monster van deze heerlijke cupcake te maken!
Probeer het water niet uit je mond te laten lopen bij dit smakelijke memory spel! Je ziet heerlijke taarten en gebakjes. Onthou waar welke lekkernij ligt en duid steeds 2 dezelfde cakejes aan!
Beertje Bruin - Beertje Bruin wil een cakeje
Leer samen met Dora hoe je cupcakes prachtig kan versieren!
Het is tijd om enkele heerlijke uitziende cupcakes te maken! Volg het pijltje om de ingrediënten te mixen en maak de cupcakes klaar. Leg er nog enkele prachtige eetbare bloemen bij en dien de gebakjes op!
Versier deze cupcakes zo leuk mogelijk!
In dit spel kan je zelf cupcakes maken en versieren. Je kan het spel zoveel spelen als je wilt, want elke keer kan je de cupcakes anders versieren.
Verveel je je een beetje op een regenachtige dag? Dan is het de moment om leuke cup cakes te maken! Oefen hier alvast en daarna kan je het recept printen en met een volwassene klaarmaken. Wanneer de muffins gebakken zijn,...
Knutsel samen met Strawberry Shortcake en haar vriendinnen. In dit spel kan je een mooie schuddebol of sneeuwbol maken!
Het is vakantie en Lemon Meringue geeft een strandfeestje. Ze heeft een hele kleerkast vol met leuke accessoires en zomerjurkjes. Kies jij de beste outfit voor Lemon Meringue uit? Dan kan ze op tijd haar vriendinnen...
Help Dora om alle lekkere gebakjes op te eten waarnaar ze vraagt. Klik enkel op de cakejes waarvan ze droomt, want anders verlies je punten.
Versier deze Disney Prinses cake zo leuk en lekker mogelijk!
Kleur deze vrolijke prenten van Strawberry Shortcake en baby Donald Duck met zijn vriendjes in. Allemaal hebben ze heel veel plezier in een zomerse tuin vol prachtige bloemen.
Lemon Meringue is de beste vriendin van Blueberry Muffin en uiteraard ook een vriendin van Strawberry Shortcake! Geef haar een leuke make-over!
Eerst waren er cupcakes, de leuke minicakes in vrolijke kleuren, nu is er de hype van de whoopie pies. Het zijn 2 koekjes, die, met een vulling ertussen, als een sandwich op elkaar worden gelegd. Oefen hier alvast in het...
Holly Hobbie en haar vriendinnen versieren cupcakes. Doe jij het ook goed, dan krijg je een diplomalintje. Klik op de muffins, om het recept te krijgen.
In dit Strawberry Shortcake spel kan je allerlei prentjes puzzelen door de vakjes te draaien!
Doe een modeshow met Strawberry Shortcake en haar vriendinnen Plum Pudding en Lemon Merengue!
Weet jij waar alle vriendinnen van Strawberry Shortcake verborgen zijn? Vind hen allemaal!
Op de boerderij kan je ook spannende avonturen beleven! De kuikentjes zijn ontsnapt en Strawberry Shortcake gaat ze zoeken. Ze springt op haar paard Honey Pie en kijkt rond voor je kipjes! Help jij Strawberry met zoeken? ...
Droom mee met Strawberry Shortcake de lekkerste droom vol met snoep en aardbeien. Vlieg door de lucht en verzamel de heerlijke koekjes en snoepjes.
In dit memory spel moet je Strawberry Shortcake en haar vriendjes gelukkig maken. Klik elke keer op twee dezelfde prentjes. Uiteindelijk zal je een heel mooie plaat kunnen zien!
Dit is een heel leuk Strawberry Shortcake spel waarin je verschillende kleine spelletjes kan spelen om zo Limonade te maken!
Het vriendinnetje van Strawberry Shortcake, Raspberry Torte, heeft een kledingszaak. Neem ook eens een kijkje en stel de leukste outfit samen!
Ken jij het lekkere gebak met aardbeien al? Het heet Strawberry Shortcake, het is een aardbeientaartje dat jij nu zelf kan maken! Vraag aan je ouders of je mag bakken, vraag hulp bij het recept en verras hen met een...
Maak deze prachtige taartpuzzels van Strawberry Shortcake, Lemon en veel meer vriendinnen!
Geef Strawberry Shortcake en haar vriendin Plum Pudding meer kleur.
Het lieve meisje dat naar Aardbeien ruikt is Charlotte Aardbei. Ze wordt ook Aardje Bei of Strawberry Shortcake genoemd. Ze heeft steeds schattige kleedjes aan, jij mag haar deze keer helpen om leuke, zomerse kleren te...
In het land waar Strawberry Shortcake woont, Aardbeienland, lijkt het wel een paradijs. Je vindt er heerlijk fruit, goed ruikende bloemen en mooie vlinders. Probeer jij mee vlinders te vangen met Strawberry Shortcake?
In Aardbeienland woont Strawberry Shortcake samen met haar vrienden. Er groeien daar vele soorten fruit. Strawberry Shortcake (of Charotte Aardbei) wil graag bessen plukken om een heerlijk lekker gebak te maken. Pluk jij...
Jij kan in dit spel de prachtigste verjaardagstaart of het mooiste huwelijksgebak versieren. Wil je gewoon een grote cake maken, kan dit ook. Laat je ouders of vriend zien welk bruiloftsgebak jij wil hebben.
Kinderliedjes - Taart bakken
Dit meisje bakt graag potten! Geef haar kleren voor tijdens haar hobby!
Help Hello Kitty met het bakken van de heerlijkste muffins en versier ze met kaneelsuiker!
Wat is er nog lekkerder dan chocolade of aardbeien? Wel, een brownietaart met aardbeien natuurlijk! In dit spel leer je een echte brownietaart met aardbeien en nootjes bakken. Gebruik daarna het recept in je eigen keuken.
Het is de verjaardag van je beste vriend(in) en jij wilt een heerlijke verjaardagstaart bakken! Versier die op een prachtige manier zodat iedereen begint te watertanden!
In dit spel mag je je handen vuil maken om jam koekjes te bakken. Bak deze heerlijke gelei koekjes en hou daarna het recept bij om de cookies in het echt te maken als je toestemming hebt van je ouders.
In dit spel kan je de heerlijkste pannenkoeken met bosbessen bakken. Maak eerst het beslag door de aanwijzingen op te volgen. Daarna kan je de pannenkoeken in de pan bakken. Tenslotte serveer je ze aan tafel. Smakelijk!
Voor Halloween kan je een heerlijke pompoentaart hier online bakken. Ook vind je het recept, maar vraag eerst toestemming aan je ouders om het te maken!
In dit spel leer je hoe je een Smurfin taart kan bakken. Let goed op, want dankzij het recept, kan je het gebak ook in het echt maken. Vraag wel eerst je ouders om toestemming!
In dit spel kan je chocoladekoekjes bakken. Je vindt ook het recept om daarna de koekjes met je ouders in het echt te maken!
Help Polly Pocket ervoor te zorgen dat de waterval niet vervuild geraakt. Recycleer alles in de juiste vuilbakken.
Help Minnie Mouse de mooiste hartjes muffins voor Mickey Mouse te bakken!
Blijkbaar weet deze Zwarte Piet niet dat pepernoten gebakken moeten worden in plaats van gekookt, dus zorg ervoor dar de pepernoten niet in het water komen!
Eigenlijk heeft Sneeuwwitje het heel erg naar haar zin bij de zeven dwergen: ze bakken samen, spelen samen, kleuren samen en vertellen elkaar verhaaltjes!
Help Bob de Bouwer om op Spud te slaan met een hamer, wanneer hij zich laat zien uit 1 van de vuilnisbakken. Wees snel, want Spud gaat steeds sneller weg!
Leer koekjes bakken samen met deze 2 leuke konijntjes. Je moet de korte recepten onthouden en zien dat al het gebak en de thee op tijd klaar is voor het feestje.
Laat deze leuke dolfijn de coolste truckjes doen: maak de mooiste, hipste en meest gekke sprongen en verdien zo het meeste punten!