Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/spelik/public_html/zoeken_functies.php on line 92
elk spel polly pocket - Ontdek ook onze wedstrijden
 
nextJe zocht op: elk spel polly pocketSpel > elk spel polly pocket
Andere elk spel polly pocket spelletjes:
Sinterklaas karaoke - Dag Sinterklaasje welkom<br /><i>uit het album: ik.be (2013)</i>
Samson en Gert - Wij zijn op elkaar <br /> Uit het album: 20 Jaar Samson & Gert (2010)
Voor Kerstmis kan je kaneelkoekjes met chocolade maken. Volg de instructies in dit spel en je maakt lekker koekjes op de computer. Om daarna de koekjes in het echt te maken, kan je het recept gebruiken.
Ga na met welk karakter van de Totally Spies meiden jouw karakter het beste overeenkomt. De quiz is in het Engels, maar als je je best doet, kan je het wel begrijpen. Op het einde kan je zelfs een speciale pas afprinten!
Speel dit iCarly kaartspel en probeer zoveel mogelijk kaarten te matchen met elkaar!
Let goed op onder welk konijn het muntstuk verstopt wordt.
De bedoeling is dat Mittens zoveel mogelijk hot dogs opvangt en in het winkelkarretje kan werpen.
Zowel Carly als Sam willen Shane kusjes geven. Zorg ervoor dat Shane niet in de war geraakt. Kijk naar de meter welke kusjes Shane moet krijgen en sleep die naar hem. De andere kleur van kusjes moet je gewoon weer naar de...
Speel dit vrolijke Paasspel waarbij je onthoudt welke dieren in de paaseitjes verstopt zijn.
In dit kaartspelletje is het de bedoeling dat je de kaarten van op het spelbord wegspeelt door ze elke keer op een kaart hoger of lager van de stapel te leggen. Kan je niet verder, klik dan op de gedekte stapel en er zal...
Puzzel deze Hop prenten weer helemaal in elkaar.
Kleur deze prent met Susan in, fee van vogels en natuur in het algemeen, zorg ervoor dat de kleuren in harmonie met elkaar worden gebracht.
Dit lieve koppeltje wil elkaar graag een kusje geven voor Nieuwjaar op de schaatsbaan. Let op dat niemand hen ziet!
Speel dit Patience spel met Mr. Bean, zijn beertje en andere personage uit de serie. Je volgt gewoon de normale patienceregels door de kaarten van een andere kleur op elkaar te leggen.
Elke avond voor het slapengaan kan je je kindje een sprookje voorlezen voor mooie droompjes. Zorg er wel voor dat het huis ook heel gezellig is voor de baby: leuke meubels, warme haard en mooie spulletjes.
In deze puzzel kan je een foto puzzelen van een ijsbeer, toon je puzzelkwaliteiten en maak deze puzzel zo snel mogelijk weer heel!
Hoe loopt het verder tussen Violetta en Tomas, want ze voelen duidelijk iets voor elkaar. Gebruik je verbeelding terwijl je deze legpuzzel van de Disney Channel serie "Violetta" maakt.
In deze online legpuzzel vind je een mooie tekening van Bloem en Bambi die elkaar leren kennen en vrienden worden.
Dit is een leuke puzzel voor alle puzzel liefhebbers: het is een abstracte puzzel wat het puzzelen een beetje moeilijker maakt. Lukt het jou om deze abstracte puzzel in elkaar te puzzelen?
Speel dit leuke Flintstones memory match spelletje en verbeter je geheugen. Onthou goed waar Pebbles en BamBam liggen en duid dan elke keer dezelfde prentjes aan!
Geef Spongebob een nieuw kapsel: lang, kort, krullen of stijl haar en dan kan je het haar nog kleuren in welke kleur ook!
Heb jij al ooit met een limousine gereden? Wel, in dit spel mag je er zelfs mee racen. Probeer elke level te halen door snel en behendig doorheen de straten te racen.
Speel memory met Fifi en onthou op welke plaatsen haar bloemenvriendjes zich verstopt hebben. Draai elke keer de kaartjes met 2 dezelfde Bloemenvriendjes van Fifi om!
Help Dora om deze wereld om te toveren in een wereld van bloemen, bomen en kleur. Overal waar ze gaat, zullen er prachtige, kleurrijke planten verschijnen. Bereik het doel in elke level en let op voor slechteriken en...
Probeer het water niet uit je mond te laten lopen bij dit smakelijke memory spel! Je ziet heerlijke taarten en gebakjes. Onthou waar welke lekkernij ligt en duid steeds 2 dezelfde cakejes aan!
Dit is een puzzel van Monsters Inc van Disney. Verplaats alle stukjes tot ze in elkaar passen en enkele vriendelijke monsters laten zien.
Ga zwemmen met je vriendje en geef elkaar kusjes in het zwembad, maar let op dat je niet betrapt wordt.
Ga winkelen samen met Wilma Flintstone, Pebbles en Bam Bam. Neem uit de rekken wat er op Wilma's boodschappenlijstje staat. Doe het daarna in het winkelkarretje door op de knop te drukken.
Gisteren heeft Fred Flintstone een nieuwe wagen gekocht en hij wil ermee racen. Laat hem elk level uitspelen.
Als je de puzzelstukjes juist in elkaar legt, verschijnt Neytiri van Avatar op je scherm.
Leer samen met Dora hoe je je hondje kunstjes kan aanleren. Beloon haar hondje elke keer wanneer die het kunstje doet.
Elke dag gaat de hond ervandoor met de krant. Doe snel je skates aan en schaats je hondje achterna! Lukt het jou om hem in te halen?
Help Mike uit de animatiefilm Monsters en Co om zoveel mogelijk gilletjes te verzamelen. Dit doe je door telkens de 2 deuren met dezelfde monsters te openen. Onthou welke monsters achter welke deuren zitten, want de deuren...
Help Beertje Bruin zijn koffers te pakken. In welke zak of koffer horen zijn kleren? Waar kan hij best het speelgoed stoppen? Het eten en zijn haarborstel, waarin horen die?
Speel Combo Card, een zenuwslopend spannend kaartspelletje! Het is de bedoeling dat je heel snel combo's maakt. Leg kaartjes van hetzelfde nummer of opeenvolgende nummers naast elkaar en maak zo combo's van 3 kaarten of...
Leg alle puzzelstukjes tegen elkaar zodat er een superlieve panda verschijnt in deze puzzel!
Luister naar Peppa Pig en onthoud in welke volgorde hij welke muziekjes afspeelt. Hoe goed is jouw geheugen?
Hoe goed kan jij werpen? Probeer deze kaarten in de goochelaarshoed te mikken, maar let op want de hoed verandert elke keer van plaats!
Speel dit leuke bejeweled spel van Wreck it Ralph. Plaats 3 of meer diamanten naast of boven elkaar en maak zo je speelbord leeg!
Speel dit online spel met de Baby Disney Prinsesjes. Probeer alle hartjes van dezelfde kleur tegen elkaar te krijgen, zodat ze uiteindelijk allemaal van het scherm verdwijnen.
Speel memory samen met Knorretje van Winnie de Poeh. Onthou waar welke prentjes van Knorretje liggen. Duid daarna steeds 2 dezelfde plaatjes aan en speel dit spel uit!
Lekkere nagels? Je kan hier een melkchocolade manicure geven en je nagels verzorgen. Kies ook een heerlijke ring en armband uit en nog een smakelijke henna tatoeage!
Dit is een online spel van Jake en de Nooitgedachtland Piraten. Stapel elk tonnetje bovenop het vorige en krijg goudstukken voor je piratenschat!
Kan jij uitrekenen hoeveel deze 2 scholen vissen met elkaar vermenigvuldigd zijn? Verzamel het juist aantal visjes voor je antwoord.
De Finse vlag is vrij eenvoudig. Je hebt maar 2 kleuren nodig om de vlag van Finland in te kleuren, weet jij welke? <br /> <i>uit de reeks Europese vlaggen</i>
Beleef volop plezier met dit Bubble spel en waan je terug in de Mayacultuur. Probeer de ballen van dezelfde kleur naar elkaar te schieten om hen te laten verdwijnen!
In deze kleurplaat kan je de Duitse vlag inkleuren. Weet jij welke kleuren je voor de vlag van Duitsland nodig hebt? <br /> <i>uit de reeks Europese vlaggen</i>
Dit perfect paar is op huwelijksreis en willen graag elkaar een kusje geven. Let op dat niemand hen ziet kussen, want dat vinden ze niet leuk.
In dit Transformers spel ga je op zoek naar aanwijzingen om de sleutel vrij te kunnen maken. Verzamel alle energie onderweg en elke aanwijzing. Doe dit door je te transformen, zodat je zowel in de lucht, op de baan als...
De vlag van Albanië is niet zo moeilijk om in te kleuren, zolang je maar weet welke kleuren je nodig hebt! Kan jij de Albanese vlag inkleuren zonder de kleuren op te zoeken? <br /> <i>uit de reeks...
Laat de Chipmunks Alvin, Theodore en Simon tegen elkaar racen in dit multiplayer spel!
Laat Jake en Neytiri uit de film Avatar in perfecte harmonie met elkaar leven. Let wel op dat wanneer ze elkaar kussen, ze stiekem kussen en niet betrapt worden!
Kan jij alle plaatjes van Caillou onthouden en waar ze liggen? Duid telkens 2 dezelfde aan en speel dit memory spel uit.
Dit meisje werd uitgevraagd door 2 jongens voor Valentijn. Kies met wie ze op date gaat, waar en welke outfit ze zal aandoen.
Kleur de Belgische vlag online in. Weet jij welke kleuren de Belgische vlag heeft? Klik op de knop "Ver colores de esta bandera" om je te helpen! <br /> <i>uit de reeks Europese vlaggen</i>
Speel dit mooie memory spel van Prinses Lillifee online! In dit Lillifee spelletje is het de bedoeling dat je 2 dezelfde kaartjes omdraait. Kijk goed wat er op de kaartjes staat, onthou het en duid dan elke keer 2 dezelfde...