nextJe zocht op: one direction liedjeSpel > one direction liedje
Andere one direction liedje spelletjes:
Britney Spears - Baby One More Time
Speel dit leuke Flintstones memory match spelletje en verbeter je geheugen. Onthou goed waar Pebbles en BamBam liggen en duid dan elke keer dezelfde prentjes aan!
De Flintstones geven een feestje. Het is jouw job om iedereen op tijd te bedienen. Geef hen wat ze vragen en wees snel genoeg.
Cody Simpson - Be the One<br /><i>uit het album: Paradise (2012)</i>
Gisteren heeft Fred Flintstone een nieuwe wagen gekocht en hij wil ermee racen. Laat hem elk level uitspelen.
Weet jij waar de Looney Tunes naartoe gaan? Kleur Bugs Bunny, Sylvester, Daffy Duck en Tweety in en denk ondertussen na wat ze gaan doen!
Kleur deze prent in van schattige Baby Looney Tunes die samen gezellig spelen.
Ariana Grande - Honeymoon avenue
Als tiener heb je wel eens last van puistjes, zwarte puntjes en andere onzuiverheden op je huid. Verzorg jezelf en maak je stralend voor een leuk feestje!
Vier Kerstmis met de Looney Tunes door deze kerstpuzzel te maken!
Big Time Rush - You're Not Alone <br /> <i>uit het album: Elevate</i>
Kleed de familie Flintstone en de familie Rubble uit Bedrock modern aan, want het is feest.
Op deze online legpuzzel staat een mooie prent van de familie Flintstone, die jij ook kan zien, wanneer je de puzzel weer heel maakt!
Livingstone de Leeuw heerst over Animalia en bewaakte ook de Kern. Hij vertelt graag mopjes en verhalen. Maak deze Animalia legpuzzel!
Nu kan je ook Mahjong met de Looney Tunes figuren spelen! Sylvester, Tweety, Bugs Bunny en Daffy Duck zijn alvast klaar om eraan te beginnen!
Kleur deze schattige online Looney Tunes kleurplaat in!
Richt het huis van Wilma en Fred Flintstone eens leuk in!
One Direction - One Thing <br />Uit het album: Up All Night (2011)
Emily Osment - You Are The Only One <br /> <i>uit het album "All The Right Wrongs" </i>
Puzzel deze prent van de avonturenheld Indiana Jones weer ineen!
Puzzel deze vrolijke legpuzzel en kijk hoe de Flintstones Kerstmis vierden met hun buren in Bedrock!
Heel gezellig spelen alle Baby Looney Tunes samen in een pretparkje. Jij mag hun speeltuin versieren! Kijk ook eens hoe leuk ze spelen. Hou je muis boven de kleuren om de kleuren in het Engels te horen. Zo leer je op een...
Justin Bieber - One Less Lonely Girl
Justin Bieber - One Time
Help Frozone bij zijn missie op de daken!
Sprookjes zijn mooi en romantisch, zoals Doornroosje die 100 jaar lang slaapt en dan haar droomprins tegen komt! 100 jaar lang slapen ...., waar moet je dan allemaal over dromen? Kom het snel te weten!
Ga naar Ramone en kies onderdelen voor je wagen en maak er een super car van!
Hannah Montana - He could be the one
Demi Lovato en Selena Gomez - One and the Same <br /> van de Disney film Princess Protection Program
Deze Flintstones familiefoto is helemaal uiteen gevallen. Plaats alle stukjes weer op zijn plaats en maak Fred weer blij!
Mama Mia! - Honey Honey
Speel dit spannende bordspel van de Flintstones in Bedrock. Je kan het spel met meerdere mensen spelen. Het is in het Engels, maar je zal de meeste dingen wel begrijpen. Zo leer je misschien nog meer Engelse woordjes :)
Een gsm: gemakkelijk om mee te bellen of smsjes te sturen, maar het is in feite ook een modeaccessoire. Leer hier hoe je je GSM het mooiste kan pimpen of versieren!
Zin om stinkend rijk te worden? In de goud zoeker spelletjes is dit zeker mogelijk. Druk op je pijltje naar beneden om de muntstukken te nemen en naar boven te halen. Let op de tijd, wees snel en verzamel zo veel mogelijk...
Violetta (Martina Stoessel) en Rock Bones - Mi perdición<br /><i>uit het album: Cantar es lo que soy (2012)</i>
Leer de beste goocheltrucs hier online! Kijk eerst hoe deze professionele goochelaar zijn goochelshow opvoert, want nadien is het jouw beurt om de goochelaar van de show te worden.
Kleed Briar Beauty, de dochter van de Schone Slaapster, aan. Haar kamergenote op Ever After High is Ashlynn Ella, de dochter van Assepoester en hun vriendin is Apple White, dochter van Sneeuwwitje, een Royal en heel...
Coco Jones - Holla at the DJ<br /><i>uit het album: Made Of (2013)</i>
Coco Jones - World Is Dancing<br /><i>uit het album: Made Of (2013)</i>
Coco Jones en Tyler Williams - Me and You<br /><i>uit het album: Let It Shine (2012)</i>
Becky G. ft. Austin Mahone - Magik 2.0
Austin Mahone - What About Love
Heerlijk is de zomer wanneer je die mooie, gelakte nagels nog beter kan tonen. Kies de vrolijkste kleuren met de grappigste zomerse figuurtjes uit, nog enkele diamantjes en accessoires maken alles compleet!
Geef zanger Zayn Jawadd Malik (geboren op 12 januari 1993) een volledige makeover. Eerst maak je zijn gezicht schoon, om hem daarna een outfit te geven voor op het podium. Hij is lid van de groep One Direction samen met...
Austin Mahone - Say You're Just A Friend (ft. Flo Rida)
Austin Mahone - Say Somethin
Ga winkelen samen met Wilma Flintstone, Pebbles en Bam Bam. Neem uit de rekken wat er op Wilma's boodschappenlijstje staat. Doe het daarna in het winkelkarretje door op de knop te drukken.
Hou jij van Apple producten? Dit meisje wel: ze heeft een iPod, iPhone, iPad, iMac en veel meer van Apple. Daarom wordt ze wel eens iGirl genoemd. Kleed haar aan, zodat ze gezellig in haar kamer muziek kan beluisteren. Kies...
Kleur deze voetballer in. Kies de kleuren van de truitjes van je eigen voetbalploeg of van die van je favoriete professionele voetballers!
Ben jij een echte Directioner? Dan ken jij Harry Styles van 1D vast goed! Laat je One Direction kennis zien in deze leuke Harry Styles quiz!
Kleed Wile E Coyote van de Looney Tunes aan!
Speel dit memory spel met Cece Jones, Rocky Blue en alle anderen uit de Disney Channel serie "Shake It Up!".
Er zijn vele woorden verstopt die over de Flinstones gaan. Jij kan alle woorden vinden in dit kruiswoordraadsel!
Speel eenentwintigen of Blackjack samen met de Flinstones!
Speel het lievelingsspel van Fred Flintstone: bowling. Richt juist en probeer een goede score te behalen!
One Direction - Save You Tonight <br />Uit het album: Up All Night (2011)
Speel dit gekke canyon golfspelletje met allerlei leuke figuren zoals Fred Flintstone, Yogi Bear, Scooby Doo, Daffy Duck, Bugs Bunny en heel veel meer andere tekenfilmfiguren!